http://www.dll-files.com/dllindex/dl....shtml?binkw32 תוריד תקובץ הזה ושים בתקייה של הווינדואס ..
אני צריך עעעעעעעעעזהרה ^
http://www.dll-files.com/dllindex/dl....shtml?binkw32 תוריד תקובץ הזה ושים בתקייה של הווינדואס ..
אני צריך עעעעעעעעעזהרה ^
תנסה לשים את זה גם בתקייה של המשחק
קיצור בן מבין נראלי בדברים האלה .... תענה בן
מה זה חסר לך קובץ תגיד לי אור למה שמתי פה הורדה..
תקשיב אז ככה : תמחוק תמשחק כולל תעשה בחיפוש של הווינוס שלא נשאר קבצים
אחרי זה תוריד מפה תגירסה ששמתי תוודא שזה לא ברוסית תשנה לאנגלית
על תתקין STEAM יש קראק לא צריך סטים כמו בL4D1 פרוץ
תבדוק שהמשחק עומד בדרישות של המחשב כרטיס מסך נתונים והכול
שאתה פותח תראר של המשחק על תעשה דבר במחשב תן לו לעשות תעבודה שלא יברח לך קבצים ושאתה לא תתחיל
הכל מחדש עם אחרי כול מה שעשיתה ממה שאמרתי לא עזר יכול להיות שהווינוס 7 שלך משהו איתו זה כבר קשור למחשבים או שווינדוס 7 מקבל רק משחקים אורגנלים או שהווינדוס שלך פרוץ ולא 7 אורגנלי
אני יודע מנסיון ויסטה וXP רגיל עובד פיקס
נערך בפעם האחרונה על ידי DarkLake : 03/06/10 ב 21:45
ובן מה עם הבעיה שלי .. ?
עדן הבעיה אצלך זה שהתקנתה סטים ולא צריך בכלל להתקין סטים -רק תמשחק קראק וגרנה לא יותר מזה
ועם זה בה ככה עם המשחק משהו לא תואם בין המשחק לסטים - ובזה אין ברירה אלה להוריד גירסה חדשה אני לא מבין למה כולם מורידים סטים שלא צריך כי אחרי זה אתה פותח גם תגרנה גם תסטים וגם תמשחק והמשחק מתחיל להיות כבד בלי הסטים המשחק פחות כבד אגב אני רואה שאין לך אנטיוורוס כול מיני וירוסים הכי קטנים אפילו חוטפי דפדפנים יכולה לעשות לך הקפצות כאלה בפינגים באמצע המשחק ולהאיט לך תמשחק עם יש עוד בעיות תעלו תמונות.
אחי אני משתמש בL4D 2 ...
שלום
אני יודע שאין לי מספיק הודעות אבל זה חשוב
אתמול הורדתי את L4D1
התקנתי והכל פעל
אז היום התקנתי את הGARENA
התקנתי והכל אבל כשאני נכנס לתוכנה זה יוצא לי
פשוט יוצא מהתוכנה ועכשיו אני לא יכול לשחק ברשת
אז אפשר בבקשה עזרה
בעיה|l4d2שאני נכנס למשחק הוא עושה לי loading ואז יוצא
שאני נכנס למשחק הוא עושה לי loading ואז יוצא
רק באונלין שאני לא מחובר לסטים (מקורי)
משהו יכול להביא לי פאץ +קראק שאני יוכל להיכנס בלי סטים לאונלין ומשלא יודע אפשר להיכנס לl4d2 בלי סטים למשחק רגיל לא מולטיפליר
אתה צריך להוריד גירסה שונה או להתקין פאץ שונה
אני הורדתי את ההורדה שלך איזה פאץ אני צריך?
אם אתה יכול להביא לי אני ישמח
1 L4D 2 ?
2 רשמתי לך
לא רשמתה כלום , דבר שני לא צריך סטים רק גרנה ולהוריד מפה תמשחק. תגרסה הזאת שנימצאת אצלינו.
הקפצה
תקשיבו יש בYOUTUBE הורדה של המשחק L4D2 עם ההרחבה שלו והוא מתעדכן כל כמה ימים פשוט תחפשו טוב טוב ולא צריך סטים יש לו ארבעה חלקים מתקינים ומקשיבים להוראות של הבחור רק תחפשו את ההורדה טוב טוב בסרטונים איפשהו...
נערך בפעם האחרונה על ידי y2j_alanlaila : 29/07/10 ב 18:57
הורדתי גרנה 2010 והוא לא פועל
הורדתי את מה שנתתה
בהתחלה הוא פותח דף הרשמה וצריך להרשם
ואני לא יכול
זה נסגר ישר כשאני מנסה להרשם
מה עושים?!
יש לי בעיה בסאונד במשחק left4dead 1 נגיד בשלב הראשון no mercy אז יש רעש של גשם אז זה עושה לי רעש כזה כאילו עושים רוח על המיקרופון וזה עושה רעש מעצבן כזה מכירים? משהו כזה... וזה קורה רק אחרי שאני מתקין את ה standalone ובלי הפאטץ/קראק הזה זה אומר שאני צריך סטים כדי לשחק כלומר עם יש למישהו קראק רגיל להביא לי ולא standalone או שהוא יודע איך לסדר תבעיה תודה רבהה אני לא מצליח לסדר את זה כבר הרבה זמן וזה מציק איפשר לשחק...