ניר הם לא מגיבים כי הם יודעים שאנחנו צודקים
ניר הם לא מגיבים כי הם יודעים שאנחנו צודקים
תמיר ותומר מה אתם מזיינים תשכל ?! תמיר אתה יודע טוב מאוד שאתה דיברת ככה על תומר גם איתי דיברת עליו ככה ותומר מה קרה התחלת להתלהב ולהרים תאף ?! מה קרה קצת שיעמם לך שאף אחד לא רב איתך כל הזמן כמו בדיאם אז החלטת לבוא לריב בארפי ?! וואלה כמה שאלון צודק יאללה אלון וסקורי מסכים איתכם בכל מילה, שבת שלום...
יאללה סתום ת'פה סקורי תעשה טובה אף פחד לא רוצה לשמוע אותך אתה אפילו רב עם אדמינים יאללה תחזור לחור שממנו צצת.
אדמין זה דבר קדוש?
ואם צריך גם אדמין יקבל בראש אדון "משה".
אני יהיה איפה שבא לי כמה שבאלי ואני מקווה שאני יושב לך בדיוק על הלב.
ומי שיסתום תפה שלו זה אתה יא חתיכת מגודל חסר כבוד.
עכשיו תעוף לישון ואני לא רוצה לשמוע אותך עד להודעה חדשה.
מי חייל כמוך יכל להבין אותי?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה קורע אותי חחחח איזה אפס אתה יאללה לך לך לישון על האף מי מפחד ממך אתה חושב שאני מפחד ממך? אתה בקושי מזיז לי שערה אחת מהביצה שלי.
אני לא עניתי כי בניגוד לכמה מי האנשים פה יש לי חיים והלכתי לבן דוד שלי יצאנו פתחנו ראש מה קרה? שתיתם יותר מדי ויטמינצ'יק? האדרנלין זורם לכם מהר בגוף?
שערה בביצה?
משה אז תמעלה תמונה?
אני רוצה לדעת איך הפרצוץ שלך נראה..
כי לפי מה שנראה לי אני מרחם עלייך..
אז הפייסבוק שלי הוא Ron Skuri.
וכולם יודעים אני לא מתבייש בעצמי, מה אתה ישך פייסבוק?תמונות?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
תומר - אתה נראה כמו אשכנזי שאמא שלו מפרקת לו תתחת שהוא רק אומר לה אמא אפשר לצאת?
אז עדיף שתסתום תפה למה יהיה לך פדיחות היום, ובקשקר לאדרנלין וואלה הוא רץ מהר כמו אש..
תכף הוא מתפרץ עלייך יא רוסי.
חחחחחחחחחחחחחחחח למה אני אראה לך את הפרצוף שלי יא אפס יא מכוער אתה בקושי אבל בקושי מגיע לגובה שלי ניראה לי שאתה 1.53 יא אפס.
מה הקשר?
אתה מפגר רציני אה?
משה - אתה סתם ילד מוגבל שמחפש..
צומי.
לצאת צודק.
לצאת לפעמים טמבל.
ולעשות לעצמך בושות.
להעליב פה ושם ילדים.
וואלק לפני שתעליב או תפגע במישהו אני ידאג שיורידו לך תראש.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תדאג לזה אני אדאג שיעיפו אותך מפה בלי למצמץ כי אני בכלל לא מפחד ממך.
ילד מטומטם שכמוך לך תשחק RP.
את מי יעדיפו להעיף?
מישהו שיש לו 200 אזהרות?
על זה שהוא משחק אותה מאחורי מסך ומקלדת...
או מישהו שאין לו אזהרות בכלל שאף פעם לא התנסה?
בקרוב האשכול הזה היה הכי נצפה בגוגל
תזכרו שאי שם בעמוד הראשון או השני כשזה היה בחיתולים ביקשתי שינעלו לא התייחסו... היה ברור שזה יגיע למצב הזה
איך אתה משחק אותה משה..
"משה קללות" סליחה.
הינה* והוא בן 13 עוד מעט אז תסתום ת'פה שלך תדבר יפה לאח שלי.
אין לך אחים?
אז אתה עושה ילדים מSAMP אחים שלך?
בואנה אתה בבעיה רצינית, משתתף בצערך.