אני בכיתה ו'...
פעם אחת איזה מורה מניאקית הוציאה אותי סתם ככה מהשיעור לא רציתי לצאת אז היא התקרבה אליי התחילה לצעוק שאני יצא...
וקיצר היא הייתי ליד הדלת באתי תרקתי בשיא הכוח תדלת בול בפנים שלה שברתי לה תאף חחחחח...
אני בכיתה ו'...
פעם אחת איזה מורה מניאקית הוציאה אותי סתם ככה מהשיעור לא רציתי לצאת אז היא התקרבה אליי התחילה לצעוק שאני יצא...
וקיצר היא הייתי ליד הדלת באתי תרקתי בשיא הכוח תדלת בול בפנים שלה שברתי לה תאף חחחחח...
אני לא בכיתה ו' זה קרה לי בכיתה ו'****
רוצים צחוקים קבלו קרה לא מזמן
דיברתי עם חבר בדרך למשרד שלי בבסיס, אחרי המסדר בוקר
והוא כל הדרך מעלה לי תעצבים (הוא חופר ודפוק אש) הגענו למשרד
ואני כבר הייתי מת להיכנס להעיף אותו ממני אני עושה לו טוב אחי יש לי עבודה פותח תדלת
במכה הקריזה והמפקד שלי היה מאחורה אתם לא מבינים איזה מכה הוא קיבל
מסכן ואני ניקרעתי מצחוק על השרוט הזה והוא מחזיק תראש חחחחחחחחחחח
אח"כ כל היום לא הפסקתי לצחוק עליו
תקראו זה שווה את זה חח!
זה לא פאדיחה אבל זה משו מצחיק הייתי אם חבר בתל אביב והוא דיבר אם ידידה בפאלפון אז ערבי נרקומן אחד בא ואמר לו אפשר שיחה חבר שלי אמר שאין לו שיחות כי באמת אין לו הערבי לקח את הפאלפון כדי "ליבדוק" אם יש לו שיחות והתחיל ללכת חבר שלי אומר לו תביא את הפאלפון אז הערבי עושה כיאיל והוא זרק את זה בפח וחבר של יאומצר תביא לי את הפלפון אז הערבי עשוה לו זה לא עצלי כושעאמא שלך זה בפח מילה של גבר אם זה לא שם כושלעאמא שלי
בקיצור הוא התחיל לבקש ממנו את הפלפון והוא לא רצה להחזיר בסוף חבר שלי קיבל ממנו את הכרטיס זכירון ואת הסים והוא רצה גם את הפאלפון אז הערבי אומר אני הטעין אותו וחוזר מיהל של גבר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחח
איזה חבר דפוק
אני במקומו הייתי עולה על הערבי ומפוצצת אותו בכאפות
חחחחחחח בכאפות חחח
אני האיתי מפוצץ אותו מכות
אני זוכר שבכיתה ד
אני וחבר שלי מצאנו סירטוני פורנו בפורמט GIF שאותו אפשר לשים ברגע כיצר היו איזה 45 מחשבים
בכולם שמנו בכל אחד שונה
כיבינו את המחשבים ככה כדי שלא יהיה חשד חחח
והומרה ניכנסה והפעלנו תמחשבים
והמורה חיטטה בטיק שלה חיפשה את הטוש
כשה היא מצאה אותו היא היסתכלה על כל המחשבים וראתה תתמונות ואאני רואה אותה וכולי מיתפקעה
בקיצורלא גילו מיזה האשימו מישו חחח
סליחההה על הדאבל זה בטעותתתתתת תמחקו את ההודעה הזאת
נערך בפעם האחרונה על ידי duditakiva : 10/01/09 ב 10:56
קיצר פעם אחת נסעתי באופנים ברחוב היתה בחורה מפריעה בדרך באתי צעקתי לה זוזי כוסעמק וההיתי כולי בכיתה ג אחר כך היא מסתובבת אלי ואני כולט זה דודה שלי שיחקתי אותה כאילו זה לא אני רצתי השארתי שם את האופנים היא סיפרה לאמא שלי איזה בושותתתתתתתתתתת
וואי וואי יא חולי נפששששששש
מה זה הפדיחות האלה
חחחחחחחחחחחחחחחח
הרגת אותי עם השילשול והנוד
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אליייסטרררררררר
פדיחה שקרתה לי נפל לי החזיה במועדון
למזלי היתי לי חולצה לא ראו כלווווווווווווווווווום
בכללי קורים לי הרבה פדיחות אני אדם שרוט
לא שמה על אפח'ד
ואללה קרה לי הרבה לא יודע ממה להתחיל
כנ"ל
המורה שלי למדעים נכנסה לכיתה ואני כולי הייתי במצב רוח של להצחיק, אמרתי לה משהו לא זוכר מה, כל הכיתה התפקעו מצחוק.
אחרי זה כזה היא שואלת אותי: "נרגעת ?"
אני אומר לה: " אני ישקול זאת"
אז היא כזה אומרת לי: "לך למזכירות"
אחרי זה הלכתי למזכירות לכמה דקות.
חזרתי לכיתה ושאלתי אותה אם אפשר להיכנס כי נרגעתי, ואז היא אמרה לי: "כן".
נכנסתי והתפקעתי מצחוק כמעט עם כל הכיתה כי נזכרתי במה שקרה לפני זה.
כמעט יצאתי מהעניין עם איזה מכתב השעיה, אבל יש לי מזל שהמורה אוהבת אותי ולא קיבלתי שום עונש.
נערך בפעם האחרונה על ידי Oblivion : 15/07/09 ב 01:42
הפאדיחה שלי היא אחת הגדולות אז ככה
הייתי בכיתה ב שכמה ימים לפני תחילת השנה נכנסה בי מכונית משטרה זה לא הייתה הפדיחה אבל בקיצור לא הלכתי כמה ימים לבית ספר עד שהרופא היה נותן אישור זה היה יום רביעי הכיתה שלי הייתה בקומה שנייה בידיוק שתפו את החדר מורים שרציתי להגיד משהו למחנכת שלי הלכתי לחדר מורים וראיתי שכולם יושבות והיו שם חצי מהילדים מהבית ספר ועוד ילדה שאהבתי אז החלקתי לא קרא לי כלום בל שקמת נתתי 2נודים של החיים וחצי בית ספר צחק אליי זאת הפאדיחה*
חחחחחחחח.
חחחחחחחחחחחחח כוללם פה קרועיםם
טובב אז איזה שיעור ספרות אחדד המורה לא סובלת אותיי
וזה השיעור הכי משעמם ספרות כול היום בלדות וכל החרא הזה
אז קיצור מזה הפרעתיי למווורה עזבו לא רוצה לספר מה עשיתי לה אז היא אומרת לי צאי החוצהה מיייד
יצאתי וזהה ואני ממש ליד הדלת כדי שהמנהלת לא למה לא נעיםם כיתה ז' רוצים רושם על המנהלת או אח שלי אני יראה אותו בטעות
אז קיצור אני מסתובבת פתאום אח שלי בא אני כולי כזה סעמק מה אני עושה הסתובבתי הוא אומר לי לינדב ?! אני לא עונה הוא מסובב אותי מתחיל לצחוק מה את עושה פה העיפו אותך לשיעורר חכי חכי נספר לאמא אני אומרת לו מה אתה עושה מחוץ לכיתה הוא אומר כלום סיימתי עכשיו מבחן שיחררו אותנו
אזז הוא מתחיל להציק לי מתחיל לנסות לדפוק לי על הדלת כדי שהמורה תכעס עליי עוד ותשלח אותי למנהלת
אז ככה איזה רבע שעה הוא מנסה לדפוק ואני לא נותת לו חוסמת אותו עכשיו שומעים תנעליים שלו ושלי פתאום המורה פותחת תדלת רואה אותי אדומה מרוב לחץ הוא כזה ממשיך כאילו לא מכיר אותי אז אני נעמדת מזה נבהלנווו חחחח צחקנו על זה שעה בבית
והמורה סתם מניאקית היא לא סובלת אותיי נתנה לי [צ'ק - לא צ'ק חח בבצפר זה מכתב לתיק אישי+להורים] ופגישה עם ההורים [מה אכפתלי הלכתי עם אבא שלי הוא לא אכפתלו]
וזהו כולה שיעור 1 לפניי סוף שנהה התנהגתי "יפה"
ואח שלי הזבל סיפר לאמא שלי חח
ובשיעור ספרותת אחד לפני האחרון היה רעש צעקתי סתמוווו כבר יא אללה רוצים ללמוד כולם דופקים עליי מבט את רוצה ללמוד ?
חחחחח ואז כולם נשפכיםמצחוק
זהוו מצטערת על החפפירה כמה כתבתי חח
חחחחחח, אהבתי.
יאלה , זה פורום סטלה , חחחח אני נשפךךךךךךך אתם לא מבינים כמה אני צוחק תםלאמביניםםםםםםם
חחחחחחחחחחחחח עלק זה , נכנסתי לשרותים כימיים וראיתי גוש חרא , טראוומה לכול החיים" חחחחחח
ברק והילד קטשופ ההוא , יצא לי
בכיתה ד' , אל תאמינו , חח כי זה גם
לא ממש אכפת לי מה תגידו S=
כי ככה זה כשאתה מתחיל בכיתה ג'
ורושם בגוגל "בחורה ערומה"
נ.ב , פדיחות ? לא יודע מאיפה להתחיל !
נערך בפעם האחרונה על ידי ¥™DJ A.R™¥ : 30/07/09 ב 02:55