תחשבו על זה
הוא יכול לכבות ולהדליק מתי שצריך
תחשבו על זה
הוא יכול לכבות ולהדליק מתי שצריך
סול אחי ברצינות אתה חושב שאני ראדר ברסמי דבר נו אתה מכיר אותי?
הוא לא ראדר יא טמבל הוא למד טכניקות מתוםOriginally posted by PoKi`@Aug 11 2005, 02:01 AM
יונה אתה לא יכול להגיד שמישהו לא ראדר![]()
ken ata cheater
ואו איזה טקטיקה לריות לפני שאתה מגיע למישהו
רועי יא הומו זה שאתה סוס זה לא אומר...Originally posted by PoKi`@Aug 11 2005, 02:05 AM
לתום יש סטייל :מעלה:
למרות שהוא חרשן ופריק אני מת עליו![]()
רועי יא הומו זה שאתה סוס זה לא אומר...Originally posted by Bumpy+Aug 11 2005, 12:06 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Bumpy @ Aug 11 2005, 12:06 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-PoKi`@Aug 11 2005, 02:05 AM
לתום יש סטייל :מעלה:
למרות שהוא חרשן ופריק אני מת עליו[/b][/quote]
חחחחחחחחחחחח איזה חמוד תמיד אמרתי שאני אוהב אותך!:] :לשון:
סטייל?
לירות לפני שאתה מגיע למקום שהו...
ואם הוא לא שם
אז מה
עכשיו ידעו איפה אתה
חלאס באמת
יורה לפני הזמן
מפעיל ומכה אותו כל פעם
ילד מושפע כזה עוד לא ראיתי הרבה זמן הרבה זמן!Originally posted by PoKi`@Aug 11 2005, 12:09 AM
סטייל?
לירות לפני שאתה מגיע למקום שהו...
ואם הוא לא שם
אז מה
עכשיו ידעו איפה אתה
חלאס באמת
יורה לפני הזמן
מפעיל ומכה אותו כל פעם
סתום תפה שלך למה מי אתה בכלל?
אחד שחש שחקן אתה יודע טוב מאוד שאני לא ראדר שיחקת איתי אמון פעמיים תחש מידיקי אתה וכל החברים שלך תחשבו שאני ראדר כי אתם על הזין שלי כוס אמ אמק יא קוף!
איזה ראדאר?! נראה לך נשמה?Originally posted by TitaNiuMp3@Aug 11 2005, 02:02 AM
סתכל בתגובה כתבתי לא ראדאר ואתה בא ושואל מה אני חושב?
איזה ראדאר?! נראה לך נשמה?Originally posted by X-type+Aug 11 2005, 12:28 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (X-type @ Aug 11 2005, 12:28 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-TitaNiuMp3@Aug 11 2005, 02:02 AM
סתכל בתגובה כתבתי לא ראדאר ואתה בא ושואל מה אני חושב? [/b][/quote]
(:לא יודע מה רוצים ממני |:
maor MAFKIR.
מה מפקיר אחי :עצוב: אר טי די חזרו ואנ הייתי שם שהתפרקו אז רציתי קלאן אחר אז הלכתי אליכם עם תום ואני הרבה זמן שם אז עכשיו חזרו ומין הסתם אני יהיה שם תבין אותי אחי :כזב:Originally posted by OutStanDing@Aug 11 2005, 12:34 AM
maor MAFKIR.
מרגש![]()
רסמיOriginally posted by Ludacris@Aug 11 2005, 12:44 AM
מרגש![]()
דיי אפילו במשחק מחשב כל הקהילה שונאת את המאור הזה.....
נראה לי בבי"ס מכניסים לו עפרונות לתחת בשרותים
וד"א מיזה YOTAMZ
מה הניק שלו..?
עכשיו באמת הצחקת...Originally posted by gandalf@Aug 11 2005, 12:58 AM
וד"א מיזה YOTAMZ
מה הניק שלו..?
ילד מסכן תראה את זה טמבל חושב מישהו חושב עליו יא חתיחת הומו כושילי אמא שלך אתה כל כך חושב ככה בוא לבית ספר שלי ונראה למי התעקו עפרונות הולך?
:לא: חבל עלייך על תפתח פה עליי כי יהיה חבל עלליך אני לא התחלתי איתך על תתחיל איתי!
עכשיו באמת הצחקת...Originally posted by TitaNiuMp3+Aug 11 2005, 03:03 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (TitaNiuMp3 @ Aug 11 2005, 03:03 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-gandalf@Aug 11 2005, 12:58 AM
וד"א מיזה YOTAMZ
מה הניק שלו..?
ילד מסכן תראה את זה טמבל חושב מישהו חושב עליו יא חתיחת הומו כושילי אמא שלך אתה כל כך חושב ככה בוא לבית ספר שלי ונראה למי התעקו עפרונות הולך?
:לא: חבל עלייך על תפתח פה עליי כי יהיה חבל עלליך אני לא התחלתי איתך על תתחיל איתי! [/b][/quote]
:blablabla: :blablabla: :blablabla:
בוא נשמה אין לי בעיה תפגש איתי ועם יגאל......
אנחנו נשמח לראות אותך
סחה
בארסמי אתה התחלת אני דיברתי עלייך בכלל#@!?