תשאיר את הניהולים לאחראים פה בינתיים אין לך איזה פורום לפתח LOL..........במקור פורסם על ידי ONmyS3LF
תשאיר את הניהולים לאחראים פה בינתיים אין לך איזה פורום לפתח LOL..........במקור פורסם על ידי ONmyS3LF
מונית זה יקרר..
אוטובוס עדיף רזז.. יוצא יותר זול
סוף סוף חצי פורום גילה את הפרצוף האמיתי של ה-דפקת-בלגי הטמבל הזה. גם שחקן מסריח,תילמד לשחק מה אתה נותן סתם באנים יא חטיחת אהבל....
תנו לו מכות בכיף בהצלחה....
מייק עדיין לא לינעול חח ? שמעו אני לא מנהל ת'פורום אמרו לי לא להיתערב
אז עזבו אותי :X
שמעו סגרו עניין באייסי
אתם חבורה של ילדים קטנים באימא
והכי מצחיק שלא יצא מזה כלום מילה שלי
אם משפחת פשע תתערב תפוצץ גם אותם ? לא חסר פה רק תגיד על מי בא לךבמקור פורסם על ידי DeVil$ GoD
זה בדיוק הכוונה, תנו להם להוציא עשן....במקור פורסם על ידי Lio
בכל זאת אמרתי שכל דבר הולך בפורום כל עוד יש תוכן בפנים
רק בדיבורים הם יפתרו את זה, אם נשתיק אותם בפורום יכול להיות יותר גרוע
- Victory is empty, there are lessons in defeat
- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all
- Never drive faster than your guardian angel can fly
- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics
- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride
- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get
- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock
כמה מצחיקים יש פה.
Roflol!@@$!!@$5
אהה וואלה? נאור ביבי או נאור אלפרון?במקור פורסם על ידי Don Corleone
דיי מה אתה ילד תביא אנשים כמו איזה מסכן נאור עזוב תן לו לישבור את הראש..
אם בלגי חבר שלך אז אם טבריה יבואו אליכם לת"א תיתערב אבל סתם דיבורים זה נישמע מסכן כזה אתה מבין..
נו...מישהו אכל דקירה ? משהו מעניין ?
לא ? יופי, אני שמח.
לאחר שהוצאתם הרבה אוויר (כי זה במילא מה שאתם מוציאים בשרשורים האלה), הנושא ננעל, גם לבקשתו של SYS32 שפתח אותו.
פעם הבאה שעניינים יצאו משליטה בצורה כזו אני גם אחלק קצת חופשות להתקררות למתסיסים.
חג עצמאות שמח.
במקור פורסם על ידי WickedSick
לא נעלתי... :S:S