עמוד 5 מתוך 10 ראשוןראשון 12345678910 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 81 עד 100 מתוך 195

אשכול: לכלאן Warriors...

הסמל האישי של Crazy Death
    Crazy Death Crazy Death מנותק תואר כבוד
    שם פרטי
    אופיר
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי PeGaSuS
    תנו לי לעניין אותכם במשהו חדש, כל אלה פה שנגד ניב אם לא שמתם לב בכל הודע שלכם יש ניבול פה והוצאת עצבים בפורום כאילו ניב שינה את המדינה.אל תישכחו שאנחנו כולנו קהילה אחת קטנה ורק ממשיכה לקטון ובמקום להתעסק בלהעיף אנשים מימנה אנחנו צריכים להתעסק בלהכניס אליה כמה שיותר, ואם יש מישהו לא בסדר לא מעיפם אותו ומנדים אותו זה בטוח לא הפיתרון. אני רואה פה איך כולם יורדים עליו חזק על הקטע הייתי חייב להגיד, ומזה ההשוואה הזאת להיטלר. אתה בנאדם בוגר לא עושים דברים כאלה! הפיתרון זה להפך לעזור לו עם הכלאן בייס ולדבר איתו שלו יהרוס ת'קהילה אבל יודעים מה עדיף שיהיו כמה פגמים בקהילה שננסה לתקן מאשר לעבד אפילו שחקן אחד וזה במיוחד לא סתם שחקן. אז במקום שכל אחד ינסה לאיים בכוח שלו (וזה מה שהורס ת'קהילה שישכלא שמשתמשים בכוח שנתנו להם לא נכון ומתחילים לאיים איתו שבעצם מה שהם אמורים לעשות זה ההפוך!! למנוע דברים כאלה) בואו ננסה לתקן ת'קהילה, ותמיד אפשר להגיעה לאיזה שהיא פשרה על איזה עונש כי ברור שמגיע לשחקן שמרמה את המשחק לקבל עונש ואני מאמין שאין לו שום בעיה לקבל את העונש הזה ביושר ולפי דעתי העונש הזה צריך להיקבע כאן כי רק ככה אנשים יבינו שלכל אחד בקהילה יש כוח לא רק ל''מנהלים'' ויתחילו לכבדאת הפורום ואת הקהילה<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>

<o:p></o:p>

אני מקווה שהתגובה הזאת שינתה לאנשים פה קצת את המחשבה <o:p></o:p>

מצטער על הספר חחח<o:p></o:p>

תודה!! <o:p></o:p>

<o:p></o:p>

עדיף קהילה קטנה ואיכותית, מאשר גדולה ומלאה בזבל של אנשים וצ'יטרים.

4EvEr 4EvEr מנותק מנהל ראשי
    קיבל לייק
    5 פעמים
    שימוש בצ'יטים = באן
    זה גם לא משנה אם זה קלאן וואר / פאבליק
    אם האייפי שלו לא היה משתנה הוא היה גם מקבל באן גלובאלי דרך ה-TOST אבל בגלל שהוא יכול לשנות אייפי כל שניה אז הוא לא קיבל באן מכל השרתים.
    אבל עכשיו יוצא ESE אז יש להם אופציה לשים באן שהוא לא דרך אייפי אלא משהו בהרבה יותר מתוחכם אז הם מנצלים את זה.

~seVen~ ~seVen~ מנותק ותיק
    קיבל לייק
    0 פעמים
    בלי לראות את הדמו אני אומר שאתה לא ציטר
    אם מישהו היה ציטר הוא לא היה מעלה דמו ופותח נושא בפורום
    ניב אל תתיחס לחפרנים האלה מזינים את השכל ציטר ציטר כל שחקן יודע מזה ציטים וכל שחקן שיחק עם ציטים
    ואני גם בטוח שכל הטובים שיחקו ומשחקים וישחקו עם ציטים
    אין מה לעשות TO זה משחק רשת מי שרוצה ישחק עם ציטים מי שלא רוצה לא ישחק מה אתם באים וחופרים פה אם אתם אומרים שהוא ציטר אל תשחקו נגדו
    הבן אדם בא העלה דמו ואתם מזלזלים קודם תיראו את הדמו ואז תדברו
    אולי גם על הדרך תלמדו משהו

The^AnGeL The^AnGeL מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    תראו איך אתם מיתנהגים פה לחבר שלכם מהקהילה וואלה תיתביישו אז הוא שיחק עם אימבוט ב-fullfullful אז מה? חחח,זה לא איזה כלאן וואר..למרות שגם זה לא בסדר אבל לא צריך לעשות כזה סיפור,מה שהיה פעם היה.
    בכלאן ווארים הוא לא משחק עם ראדר כבר,קיבלתם דמו תראו ואל תסיקו מסקנות לפניכן...

חבל באמת לריב בואו נישתדל לא להקטין תקהילה היא מספיק קטנה,לא צריך לריב על שטויות..

אמיתי נתתה באמת סיפור מהסרטים כל הכבוד...חחחח

וניב מחר אתה אוכל כפכף לאף בלי שטויותת יבוטט מטומטם חח...

הסמל האישי של mikewithbike
    mikewithbike mikewithbike מנותק real ping neva get caught
    שם פרטי
    mike
    קיבל לייק
    1 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי The^AnGeL
    תראו איך אתם מיתנהגים פה לחבר שלכם מהקהילה וואלה תיתביישו אז הוא שיחק עם אימבוט ב-fullfullful אז מה? חחח,זה לא איזה כלאן וואר..למרות שגם זה לא בסדר אבל לא צריך לעשות כזה סיפור,מה שהיה פעם היה.

חבל באמת לריב בואו נישתדל לא להקטין תקהילה היא מספיק קטנה,לא צריך לריב על שטויות..

- Victory is empty, there are lessons in defeat

- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all

- Never drive faster than your guardian angel can fly

- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics

- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride

- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get

- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
    lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock

ThE^Belgi ThE^Belgi מנותק גורו
    קיבל לייק
    0 פעמים
    If a Clan uses a banned player (also applies to ClanBase Hosted Cups):
    • Match the offence occured in will be forfeited.
    • All the players who played with him/her in a match will be banned for 3 months.

מייק?

SaM SaM מנותק גורו
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי ThE^Belgi
    If a Clan uses a banned player (also applies to ClanBase Hosted Cups):
    • Match the offence occured in will be forfeited.
    • All the players who played with him/her in a match will be banned for 3 months.

מייק?
    בואנה אתה רוצה לדפוק אותם עד הסוף... אני גם שחקתי בקלאן וור הזה לא היה ממש אכפת לי שניב שיחק בפייק הוא גם נתן משחק סוס ועדין לא חשבי שהוא ראדר אבל מכיוון שרוב הקלאן יצא במצב של 6-6 נראה לי בצד ה-1 אז גם יצאתי היה אפשר לגמור את זה יותר יפה...

Talzz Talzz מנותק עתיק
    קיבל לייק
    0 פעמים
    אהה
    מאיפה אני אמור לדעת שESE קשור לCB..
    ועוד משהו
    מה אכפת לך לתת למישהו מהקהילה שלך עוד הזדמנות במקום להעיף אותו ולבזבז עוד שחקן טוב.
    זהו אחרי זה ניב יפסיק עם השטיות.
    לא היה יותר פייקים לא ציטים לא כלום...
    תן לו הזדמנות אחרונה פעם הבאה
    הוא לא היה כאן יותר........

אבלל תנסה לתת למה אתה תמיד צריך להיות כול כך קשהה וללכת תמיד עם החוקים ?
    תן לו יאללהההההההה
    כולההה משחקקקקק
    מה זה החיים שלכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

תן לו להנות וזהו
    הוא לא ישחק עם זה יותר
    מילה

PeGaSuS PeGaSuS מנותק טירון
    קיבל לייק
    0 פעמים
    אתה אומר בלה בלה בלה ובכול זאת מגיב למה שכתבתי כנירא שאתה מתעצבן הביקורת שאתה לא מצליח לקבל ודרך הגדב פניתי לכל הקהילה ולא רק לאנשים שחושבים שהם מנהלים פה את העינינים.
    כשהמישחק הזה יהיה שלך תחיליט מי ישחק פבליק ומי לא גם אם אותו בן אדם הוא הצ'יטר הכי ''מסריח'' שיש לפי דעתי משהו אחר פה מסריח ולא רק הצ'יטרים
    נערך בפעם האחרונה על ידי PeGaSuS : 28/05/07 ב 10:36

קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Anarchy`
    אהה
    ועוד משהו
    מה אכפת לך לתת למישהו מהקהילה שלך עוד הזדמנות במקום להעיף אותו ולבזבז עוד שחקן טוב.

תן לו יאללהההההההה
    כולההה משחקקקקק

תן לו להנות וזהו
    הוא לא ישחק עם זה יותר
    מילה
    מה אתה מיתכנן אליו כאילו המישחק של אבא שלו

קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Crazy Death
    עדיף קהילה קטנה ואיכותית, מאשר גדולה ומלאה בזבל של אנשים וצ'יטרים.
    לא עדף עם אתה יכול לשנות את הקהילה ולהפוך אותה לגדולה ואיכותית

^Lny ^Lny מנותק מכשיר עולם
    שם פרטי
    לינוי
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי mikeVANdike
    בלה בלה בלה, אם תלמד לרשום כמו בן אדם, אולי מישהו יקרא את זה.

ולאנרכי או מי שזה לא יהיה, CB עובד בשיתוף עם ESE ועם ACC, עכשיו אולי זה ישתיק אותך?

ואתם ממשיכים לעצבן אותי, אין פה שום מקום לוויכוח, אני על ציטרים מסריחים לא הולך להתווכח או לתת הזדמנות שניה. מבחינתי להעיף פה את רוב הציטרים ושלא תיהיה קהילה, אתם חושבים שאתם עושים טובה שרימיתם פעם אבל היום אתם נקיים? יאללה שבו, בושה.

ואף אחד לא אמר שאני משווה אותו להיטלר, רשמתי רשימה של אנשים שאני שונא, זה יכל גם להיות סופרמן במקום הראשון...אין שום קשר בין המקומות, זה פשוט אנשים שאני שונא. פאקין ריטרדס.
    זה אומר שמי ששיחק פעם עם צ'יטים ואתה מכיר אותו כמו חזי ועוד כל מיני שמות על זה אתה לא שם אז שמע מייק אם זאת נקדות המבט שלך רק בטקטיקל אז זה טוב אם לא מצטער להגיד לך את זה אתה לא תתקדם הרבה בחיים ככה צריך תמיד לתת הזדמנות שניה אתה רואה לא הולך סבבה תחזיר תבאן תשים הגנות שלא ייכנס וכו..
    זה שפעם הוא פתח איתך מלחמה מחקת לו תמשתמש וזה והכל נסגר לא אומר שאתה צריך לרדוף אותו על זה אני לא בטוח אבל לדעתי יש לך משהו ספציפי כלפי ניב.
    תקח את מה שרשמתי לצומת לבך אני מקווה
    תודה ויום נעים

הסמל האישי של BLacK^GhosT
    BLacK^GhosT BLacK^GhosT מנותק תואר כבוד
    שם פרטי
    אלכס וחצ
    קיבל לייק
    159 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Hat-Hatol
    חחחח כול פעם שאני רואה את זה אני נשפך מצחוק תיראה רשמו אלי את כול הצ'יטים בעולם הייתי רק עם רדר

<TABLE class=box cellSpacing=1 cellPadding=3 border=0><TBODY><TR><TD class=labelcell align=left>Created</TD><TD class=valuecell align=left>16 Nov 2006 01:55</TD></TR></TBODY></TABLE> נובמבר 2006 השני 2006 ליפני שנה וחצי :\
    וואלה אחי אני הכי אוהב אותך חחח
    אלק ציטר אל תשחקנו נגדו חחחחח
    שיחק איתי 10 שנים ב ACP ב CW והוא זה שכל הזמן ביקש עם ACP אז מה אתם חופרים לו
    ניב אחי אין לך ממה להתרגש בויה חחח

הסמל האישי של mikewithbike
    mikewithbike mikewithbike מנותק real ping neva get caught
    שם פרטי
    mike
    קיבל לייק
    1 פעמים
    חזי אולי רימה כשרק התחיל לשחק, פה מדובר בשחקן שנתפס פעמיים כבר, לא מכחיש את זה שהוא משחק בפייק, ולא מנסה להתנצל על הטעות (במקום זה כל החברים שלו כולל אותך אני מניח, באים לפה להגן עליו) ולא הפסיק או למד מהטעות הראשונה.

משהו אישי ? בכלל לא, ברגע שבאים אליי יותר מ3 שחקנים מתחילים להתלונן עליו, ואז אני עושה עליו בדיקה, ורואה את כל הסיפור, אז כן אני אתייחס לזה יותר מטיפוס הציטר הרגיל.

אותו דבר יכול לקרות מחר, לגבי מישהו אחר, מצידי שזה יהיה גובלין או גימל, אף אחד לא אלוהים פה ויכול לרמות אותנו.

במקום להגיד כל הכבוד על העבודה הקשה בקטע של לטהר תקהילה, ולשמור על אפס סבלנות כלפיי ציטרים. אתם מתלוננים, כל הזמן אתם רק בוכים לא טוב לכם פה לא טוב לכם שם. עד עכשיו אף אחד לא עשה פה כלום, אני פה במשך כמה שנים כבר ובאמת האנשים היחידים שעשו משהו הם דווקא אלה שאף פעם לא התלוננו על כלום.

סאבר - בנה לכל הקהילה בעולם הגנה מפני ציטים
    אליעד - הבנאדם שבגללו בכלל יש תפורום וקהילה (?)
    רעי - שקירב את כל הקהילה ביחד

שנים אני רואה אנשים טובים תורמים פה, ויש את כל הבררה, שיודעים רק לרמות ולבכות על כל דבר שלא טוב להם.
    - Victory is empty, there are lessons in defeat

- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all

- Never drive faster than your guardian angel can fly

- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics

- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride

- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get

- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
    lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock

הסמל האישי של Crazy Death
    Crazy Death Crazy Death מנותק תואר כבוד
    שם פרטי
    אופיר
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Anarchy`
    אהה
    ועוד משהו

תן לו יאללהההההההה
    כולההה משחקקקקק

תן לו להנות וזהו
    הוא לא ישחק עם זה יותר
    מילה
    הבן אדם נתפס על צ'יטים בפעם השלישית רק לפני שבועיים +-. כמה הזדמנויות אתה רוצה להביא לו?
    חלאס להגן עליו בגלל שאתה רוצה שהוא ישחק אתך בFAKE.

ציטוט במקור פורסם על ידי PeGaSuS
    לא עדף עם אתה יכול לשנות את הקהילה ולהפוך אותה לגדולה ואיכותית
    ובשביל להפוך אותה לאיכותית צריך להעיף את מי שמתעסק בקקה כמו HAT-HATOL.

ציטוט במקור פורסם על ידי The^AnGeL

הבן אדם נתפס בנובמבר 2006 ויש לו עונש לא לשחק משחקי CB עד נובמבר 2007. בזמן הזה הוא נתפס עוד פעם על צ'יטים לפני לא הרבה זמן, ממש לא הרבה(שבוע-שבועיים). הבן אדם יכל לשבת בשקט שנה בלי להתעסק בקקה, אבל מה הוא עשה במקום? המשיך לרמות.
    שישלם את המחיר שלו כמה שמגיע לו.
    חלאס להגן כבר על מי שנתפס כתור צ'יטר. הרי הרבה אנשים באים ובוכים שיש הרבה צ'יטרים, וכשתופסים אחד כזה אז בגלל שהוא "חבר" שלכם אתם מגנים עליו רק בשביל שהוא יוכל להמשיך לשחק אתכם.

ציטוט במקור פורסם על ידי ~seVen~
    ניב אל תתיחס לחפרנים האלה מזינים את השכל ציטר ציטר כל שחקן יודע מזה ציטים וכל שחקן שיחק עם ציטים
    אין מה לעשות TO זה משחק רשת מי שרוצה ישחק עם ציטים מי שלא רוצה לא ישחק מה אתם באים וחופרים פה אם אתם אומרים שהוא ציטר אל תשחקו נגדו
    עוד אחד שHAT-HATOL חבר שלו...

ציטוט במקור פורסם על ידי BLacK^GhosT
    וואלה אחי אני הכי אוהב אותך חחח
    אלק ציטר אל תשחקנו נגדו חחחחח
    שיחק איתי 10 שנים ב ACP ב CW והוא זה שכל הזמן ביקש עם ACP אז מה אתם חופרים לו
    ניב אחי אין לך ממה להתרגש בויה חחח
    ועוד אחד כזה...

btw
    חתיכת חפירה אבל זה מצדיק את זה שילדים טמבלים(ולפי הנושא הזה אני רואה הרבה כאלה) יתחילו להבין את המצב שלו.

^Lny ^Lny מנותק מכשיר עולם
    שם פרטי
    לינוי
    קיבל לייק
    0 פעמים
    וואלה כתבת ספר מייק אבל היה שווה לקרוא שמע..
    הסוף נכון..
    אבל בקשר לניב אין לי מה להגן עליו פשוט נותנים הזדמנות שניה השניה שאמרת לו נחשבת כי זה פאבליק סתם פארש אחי
    קיצר לא קשור מי זה אני הייתי נותן עוד הזדמנות!

YoTaMzz YoTaMzz מנותק גורו
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי ~seVen~
    ayo dvarim mi olam

הסמל האישי של Joly
    Joly Joly מנותק מלך.
    קיבל לייק
    212 פעמים
    חחחחחחחחחחחחחחחח
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Hat-Hatol Hat-Hatol מנותק נינג'ה
    קיבל לייק
    0 פעמים
    חזי אולי רימה כשרק התחיל לשחק, פה מדובר בשחקן שנתפס פעמיים כבר, לא מכחיש את זה שהוא משחק בפייק, ולא מנסה להתנצל על הטעות (במקום זה כל החברים שלו כולל אותך אני מניח, באים לפה להגן עליו) ולא הפסיק או למד מהטעות הראשונה.

משהו אישי ? בכלל לא, ברגע שבאים אליי יותר מ3 שחקנים מתחילים להתלונן עליו, ואז אני עושה עליו בדיקה, ורואה את כל הסיפור, אז כן אני אתייחס לזה יותר מטיפוס הציטר הרגיל.

אותו דבר יכול לקרות מחר, לגבי מישהו אחר, מצידי שזה יהיה גובלין או גימל, אף אחד לא אלוהים פה ויכול לרמות אותנו.

במקום להגיד כל הכבוד על העבודה הקשה בקטע של לטהר תקהילה, ולשמור על אפס סבלנות כלפיי ציטרים. אתם מתלוננים, כל הזמן אתם רק בוכים לא טוב לכם פה לא טוב לכם שם. עד עכשיו אף אחד לא עשה פה כלום, אני פה במשך כמה שנים כבר ובאמת האנשים היחידים שעשו משהו הם דווקא אלה שאף פעם לא התלוננו על כלום.

סאבר - בנה לכל הקהילה בעולם הגנה מפני ציטים
    אליעד - הבנאדם שבגללו בכלל יש תפורום וקהילה (?)
    רעי - שקירב את כל הקהילה ביחד

שנים אני רואה אנשים טובים תורמים פה, ויש את כל הבררה, שיודעים רק לרמות ולבכות על כל דבר שלא טוב להם.
    עוד פעם אתה אומר פעמיים ניתפסתי פעם אחת רישמי בכלאן בס ופעם אחת בפאבליק שיחקתי FALLFALLFALL היה מישהו עם אימבוט וניכנסתי גם הפאבליק לא שלך ולא של אבא שלך
    ואתה אומר שלא למדתי... אני לא משחק יותר עם צ'יטים בכלאן ווארים אתה יכול לבדוק תדמו..

ThE^Belgi ThE^Belgi מנותק גורו
    קיבל לייק
    0 פעמים
    נתפסת פעם אחת בקלאן וואר ועוד פעם ששיחקת עם ראדר וזה לא הספיק לך הפעלת גם אימבוט זה היה קלאן וואר ולא רצית להביא דמו

נושאים דומים

1. החתימה הנחמדה שלי לכלאן שלי
    על ידי נתיניו בפורום Knight Online
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 21/12/05, 17:15
  2. Warriors of Doomed
    על ידי BlacK^Anac0nDa בפורום Tactical Ops
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 08/11/05, 19:39
eXTReMe Tracker