עמוד 5 מתוך 7 ראשוןראשון 1234567 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 81 עד 100 מתוך 124

אשכול: MG vs eVo 2on2

DeVil$ GoD אורח
    ציטוט במקור פורסם על ידי CloseB
    שלוםםםםם שלוםםםםםם וותיקים עצבניים שלי

מה נינים מה נישמע

קודם כל דעתי על הנושא המפגר הזה
    כולכםםםםם אבל כולכםםםםםם מושפעים טיליםםם אבל אין מה לעשות המשחק הוא הגורם לזה
    והדבר השני שגורם לזה הוא הרצון להיות הכי טוב ושכולם יראו את זה
    תמיד יהיו ויכוחים פה תמיד יהיו מריבות פה ותמיד ירצו למצוץ לי פה כי ככה זה כככה הם החיים

קיצר בוא תשמעו כל הילדים פה שחושבים שהם יודעים מזה צבא וגם אלה שכבר בצבא וגם חושבים שהם יודעים
    אני הייתי בצנחנים שנה שלמה ולפני חודש עזבתי
    בוא תישמעו מזה קרבי שאתם חושבים אם לקרבי אם לא זה ולא זה
    קודם כל אתה 18 יום בבסיס 3 בבית ואין לך חיים אתה טוחן כמו מוטציה מסריחה 8 8 במחסום כמו זין וכל העולם שם עליך זין המפקדם מתייחסים אליך כמו זיןןןןןן וכל היום רק מחפשים איך לדפוק אותך ביציאה כי מקנאים בך שאתה יוצא הבית סוף סוף
    קיצר כל הכבוד באמת כל הכבוד למי שקרבי באמת שלא היה לנו מדינה בלי כל ההקרבה שלהם אבל שמעו יש אנשים שמוכנים לסבול את זה בשביל הכבוד בלהיות קרבי ויש אנשים שנשבר להם הזין
    קיצררר מה שאני רוצה להגיד לכם שגובניקקקקק זה אנשים שרוצים לעשות צבא כי זה החובה שלנו וגם בנתיים ב3 השנים האלה שהולכות לכולם לעשות עוד דברים
    זה שחזי בוחר לשחק טקטיקל אחרי הצבא שלו זה בחירה שלו ואתם לא יכולים להגיד לו כלום זה האבה שלו זה מה שהוא אוהב לעשות ושם עליכם זין וימשיך לעשות את זה (הוא גם חרשן בראסמי )
    אני למשל יצאתי להיות גובניק אני משחק פעם בשבוע ככה שבועיים אפילו
    ואני גם עובד ברמן באומן17 למי שמכיר בתל אביב (מי שרוצה יבוא אני יכנס אותו )
    אבל זה הבחירה שליייי
    קיצרררר חפרתייייייי טיליםםםםם שבוע טוב תהנו מהחיים אוהב אותכם
    מי רוצה קלאן וור?
    וואלה אחי אהבתי מה שכתבת במשפט האחרון על קרבי אני גם בעזרת ה' הולך להיות בצנחנים אבל קודם יש לי להיות 6 חודש בחוות השומר טירונות (להיות נער מכם חחחח) בגלל כל הבעיות שעשיתי ולפי ה 6 חודש האלה שהם בעצם הטירונות הם יחליטו אם להעלות לי פרופיל ואם להיות בקרבי וואלה אחי אבל חבל שעזבת את הצנחנים כי אין הרבה שמוכנים להיות קרבי ורואים שיחסית התייאשת מהר מזה ותחלאס לפני שקרבי מגנים על המדינה שהמדינה עצמה שמה בך זין כול אחד שהולך קרבי זה יכול להיות בגלל 3 סיבות ש 2 מהם בטוחות אצל כולם והשלישית היא לא אצל כולם
    1.בשביל כבוד עצמי
    2.בשביל לשמור על המשפחה חברין וכו'...
    3.זה להיות מספיק מורעל בשביל למות בצבא בכייף אם צריך(וזה הסיבה שלא אצל כולם והאמת לי יש אותה)

ועוד פעם אני אומר אחי באמת חבל שעזבת את צנחנים...

CloseB CloseB מנותק טירון
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי DeVil$ GoD
    וואלה אחי אהבתי מה שכתבת במשפט האחרון על קרבי אני גם בעזרת ה' הולך להיות בצנחנים אבל קודם יש לי להיות 6 חודש בחוות השומר טירונות (להיות נער מכם חחחח) בגלל כל הבעיות שעשיתי ולפי ה 6 חודש האלה שהם בעצם הטירונות הם יחליטו אם להעלות לי פרופיל ואם להיות בקרבי וואלה אחי אבל חבל שעזבת את הצנחנים כי אין הרבה שמוכנים להיות קרבי ורואים שיחסית התייאשת מהר מזה ותחלאס לפני שקרבי מגנים על המדינה שהמדינה עצמה שמה בך זין כול אחד שהולך קרבי זה יכול להיות בגלל 3 סיבות ש 2 מהם בטוחות אצל כולם והשלישית היא לא אצל כולם
    1.בשביל כבוד עצמי
    2.בשביל לשמור על המשפחה חברין וכו'...
    3.זה להיות מספיק מורעל בשביל למות בצבא בכייף אם צריך(וזה הסיבה שלא אצל כולם והאמת לי יש אותה)

ועוד פעם אני אומר אחי באמת חבל שעזבת את צנחנים...
    זה שזה חבל זה ידוע שעברתי את הטירונות אימון מתקדם וקו קיצר סימתי מסלול

אבל שתתגיס אתה תבין
    יבוא לך איזה מפקד שנה מעלך יהיה לו יום שהוא בעצבים בכל הוא מוציא עליך כמו איזה זין
    קיצר עזוב כל הזיןןןןןןןןןןןןןןן חחחח

YoTaMzz YoTaMzz מנותק גורו
    קיבל לייק
    0 פעמים
    חחח בן איזה אוטיסט אתה ;]

Avnerzzz Avnerzzz מנותק אמא של אלעד כלבה מיוחמת
    קיבל לייק
    0 פעמים
    דיי לרשום דברים ארוכים זה לא בריא לענים

הסמל האישי של y3sH=Li=pp
    y3sH=Li=pp y3sH=Li=pp מנותק גורו
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי mikeVANdike
    לול, כרגיל הזכרון שלך בטווח קצר יותר מהסקילס שלך. איזה נסיון עלוב לצאת מזה שאין לך סקילס בשום משחק אחר "פה זה פורום TO" לול פה זה פורום של קהילה שמשחקת בכל מיני משחקים, מDOTA עד SOLDAT ועד לכל מיני RTS רק אתה חי בבועה וחורש את אותו דבר 6 שנים.

אני יודע שאתה מת לנצח אותי, אתה במשך שנים חורש בתקווה שיום אחד תראה אותי מושפל, העקשנות שלך זה נושא להערצה תאמין לי! רק שפיספסת תהזדמנות הארוכת שנים הזאת, אני כבר הוכחתי הכל ומעבר לזה. אין לי אפילו חשק לפתוח TO בגלל שאתה והכלאן שלך אף פעם לא היו רמה ולא שווה להשקיע יותר, תודה חזי הרסת לי תחשק לנסות להשתפר.

בגלל זה עברתי לשחק דברים אחרים, ועכשיו אתה נזכר לנסות לקרוא עליי תיגר, יופי שנזכרת באמת!

ועוד דבר, ראית את עידן מגיב על משהו בפורום בכלל? הוא מטרה יותר גדולה ממני תאמין לי :]

ד"א שמת לב שאף אחד מהוותיקים לא לטובתך? אולי כי הם היו פעם והם יודעים מה הרמה האמיתית של שני הצדדים...... תמשיך להגיב זה כיף לפוצץ בועות
    ברורררר

DeVil$ GoD אורח
    ציטוט במקור פורסם על ידי CloseB
    זה שזה חבל זה ידוע שעברתי את הטירונות אימון מתקדם וקו קיצר סימתי מסלול

אבל שתתגיס אתה תבין
    יבוא לך איזה מפקד שנה מעלך יהיה לו יום שהוא בעצבים בכל הוא מוציא עליך כמו איזה זין
    קיצר עזוב כל הזיןןןןןןןןןןןןןןן חחחח
    וואלה אחי את זה אני יודע כי זה מה שיש לי עכשיו בבי"ס
    אבל בחפיף התרגלתי ככה זה בטירונות אחר כך זה שונה לגמרי

al0n al0n מנותק ותיק
    קיבל לייק
    0 פעמים
    yalla lahfor hevreee

Yat` Yat` מנותק ותיק
    קיבל לייק
    1 פעמים
    כולההההההה GG כל הכבוד לMG מה אתם רבים כולה משחק אני לא מאמין תגידו משחק טוב ואחלה ושתקו מה אתם רבים כמו ילדים ב 12 ? אתם הגדולים בני 19 ו20 רבים ככה ועוד אומרים שילדים אחרים רבים והורסים את הקהילה פיי אני לא מבין את זה ..

Don Corleone Don Corleone מנותק ג'וניור
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי mikeVANdike
    http://clanbase.ggl.com/warrep_show....689&cid=378760

מה קרה קיבלת ביצים שאני כבר לא בכושר ואתה עדיין בשיא החרישה אז אתה חושב שאתה משהו?

אפילו אח שלך צוחק עלייך, יש גם שמועה שאתה משחק 7 שעות ביום לול

1על1 או 2על2 זה לא סקילס ולא לאדר אמיתי, זה איימ + 2 נשקים, גם שחקן בלי שכל עם קצת שמיעה יכול להרוג אותך לא משנה כמה ניסית לעבוד עליו.

בוא 1על1 UT ששם יש לך 8 נשקים לדעת באיזה להשתמש באיזה מצב + תזמון מגינים, ודודגינג. נראה מה אתה שווה עם כל האיימ שלך..

ועוד פעם אתה אומר שהפסדתי, לא שיחקתי בכלל, גם אם לא הייתי באיבו הייתי קוטל אותכם כל פעם בפורום, הרי אתם אחת הסיבות שפיויאל הוקמו, להשתיק אותכם.
    חחחחחחח אני משחק 7 שעות ביום אני ? אני יטמבל ? אני כל היום בחוץ בקושי על המחשב אתה פה שיושב כל היום על המחשב ומשחק משחקי הרפתקאות יש לי חבר בבת ים שאלתי אותו עלייך אתה קבור בבית יאהבל גם ככה אני חם עלייך אז אל תחמם אותי יותר מידי כי אני רבע שעה נסיעה ממך אז הגיע הזמן שתסתום תפה ובקשר ללינק ששמת חחחחח שנת 2003 טמבל בדיוק שהתחלתי לשחק הייתי חדש אתה היית החרשן הידוע בוא עכשיו 1על1 אם תרצה אני לא בכושר אתה לא בכושר אתה חורש אני לא יאללה בוא
    נערך בפעם האחרונה על ידי Don Corleone : 03/06/07 ב 00:44

Dr:Evil Dr:Evil מנותק אחראי קהילה בדימוס
    קיבל לייק
    0 פעמים
    הנה עוד אחד שחושב שהוא יודע הכל בחיים או על הצבא אני אולי עוד לא התגייסתי ואני מתגייס עוד חודש
    ואני יודע מזה צבא יותר טוב ממך זה בטוח כי אני לומד בבי"ס תבאי ותאמין לי ששם זה פי 10 יותר קשה מלהיות ג'בניק בצבא
    אז כפרה עליך לא יודע מה אתה עברת או בן כמה אתה שאתה יכול לעבוד דברים אבל מה שכן אני בטוח שעוד לא עברת הרבה בחיים כי לפי הדיבור שלך אולי אתה יכול להיות בן 20+ ועוד עם ראש של ילד בן שנה אז באמת כפרה בלי לדבר הרבה
    נו בוא תגיד לי מה עברת בבית ספר שלך

Naruto Naruto מנותק ג'וניור
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי 4EvEr
    מה הקשר מי שלא התגייס אין לו זכות דיבור
    יש לי תמניעים שלי למה לא התגייסתי \ גוייסתי
    הצבא זה לא הכל בחיים

ולעשות צבא בשביל לגרבץ בביצים כל היום ולחזור לבית זה לא נקרא צבא
    לא יודע מה חזי עושה בצבא זה גם לא מעניין אותי
    בכללי אני אומר ש 50% מהג'ובניקים בצבא הם אוכלי חינם

אם תרוצה תתווכח על זה אבל זאת דעתי
    אמת שזה הדעה שלך ואין מה לעשות אני לא יכול לשנות את הדעה שלך אבל לדעתי אתה טועה..
    תחשוב שאם לא היה ג'ובניקים(והכוונה להיות ג'ובניק זה לא רק לגרבץ יש הרבה סוגים של ג'ובניק חמוד..שבלעדיהם לא היה צבא) בקיצור אין לי כוח לחפור ותאמין לי הם תורמים למדינה בדרך אחרת..
    ובקשר למשחק GG MG שמח שניצחתם את EVO שלדעתי הם קלאן של ילדים שחצנים..ואם תרצו להתווכח על זה אין מה לעשות זאת דעתי..

DeVil$ GoD אורח
    ציטוט במקור פורסם על ידי Dr:Evil
    נו בוא תגיד לי מה עברת בבית ספר שלך
    תאמין לי מה שעברתי בבי"ס שלי זה יותר מה3 שנים שלך בצבא איך אני איתך אם אתה עושה את הטירונות 5 -7 חודש קרבי אז אני עשיתי אותה בבי"ס שלי משהו כמו שנה וחצי וזה לעומת טירונות של לוחם דבר ראשון
    דבר שני תגיד לי מה אתה חושב שאנשים שהולכים לצבא אז רק הם מתחילים לעבור דברים ?
    דבר שלישי אולי אתה יודע יותר טוב ממני על צבא אבל לא על החיים ותאמין לי שאני לא בא לשחק אותה כאילו אני איזה מישהו גדול שעבר הרבה הרבה כי יש אנשים שעברו פי מיליון יותר ממני אבל זה על העיקרון אחי אבל מה שכן אני אמרתי לך את זה בגלל דבר אחד
    שתפסיק לשחק אותה כאילו אתה אחד שעבר חיים שלמים מת וחזר ועבר את זה עוד פעם
    ועכשיו זה לכל הקהילה כמו שאמרתי את זה לו אז שיהיה גם לכם
    ואם אתה רוצה להמשיך את הנושא הזה קח מס' 305242058 אייסי ודבר איתי שם כי הנושא הזה חפר לי
    נערך בפעם האחרונה על ידי DeVil$ GoD : 03/06/07 ב 14:07 סיבה: שכחתי משהו

DeVil$ GoD אורח
    קיצור נוו מה אליעד אף אחד לא עושה פה את העבודה שלו בפורום הזה
    כוס ראבק סגרו את הנושא

viper-ch1x viper-ch1x מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    6 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי 4EvEr
    מה הקשר מי שלא התגייס אין לו זכות דיבור
    יש לי תמניעים שלי למה לא התגייסתי \ גוייסתי
    הצבא זה לא הכל בחיים

ולעשות צבא בשביל לגרבץ בביצים כל היום ולחזור לבית זה לא נקרא צבא
    לא יודע מה חזי עושה בצבא זה גם לא מעניין אותי
    בכללי אני אומר ש 50% מהג'ובניקים בצבא הם אוכלי חינם

אם תרוצה תתווכח על זה אבל זאת דעתי
    האמת שאתה צודק ב100 אחוז אני הייתי גם גובניק ואני מרגיש שבזבזתי 3 שנים סתם שיכולתי לעבוד בהם למשל...

הסמל האישי של D-Max
    D-Max D-Max מנותק גורו
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Don Corleone
    חחחחחחח אני משחק 7 שעות ביום אני ? אני יטמבל ? אני כל היום בחוץ בקושי על המחשב אתה פה שיושב כל היום על המחשב ומשחק משחקי הרפתקאות יש לי חבר בבת ים שאלתי אותו עלייך אתה קבור בבית יאהבל גם ככה אני חם עלייך אז אל תחמם אותי יותר מידי כי אני רבע שעה נסיעה ממך אז הגיע הזמן שתסתום תפה ובקשר ללינק ששמת חחחחח שנת 2003 טמבל בדיוק שהתחלתי לשחק הייתי חדש אתה היית החרשן הידוע בוא עכשיו 1על1 אם תרצה אני לא בכושר אתה לא
    בכושר אתה חורש אני לא יאללה בוא
    ^ ^ חחחחחחחחחחחחחח ^ ^

^*yOna*^ ^*yOna*^ מנותק גורו
    קיבל לייק
    0 פעמים
    חחהחהחה איזה חפירת יאאלה והכל בזכותי אני לא מאמין איזה כבוד :cool:

Dr:Evil Dr:Evil מנותק אחראי קהילה בדימוס
    קיבל לייק
    0 פעמים
    תאמין לי מה שעברתי בבי"ס שלי זה יותר מה3 שנים שלך בצבא איך אני איתך אם אתה עושה את הטירונות 5 -7 חודש קרבי אז אני עשיתי אותה בבי"ס שלי משהו כמו שנה וחצי וזה לעומת טירונות של לוחם דבר ראשון
    דבר שני תגיד לי מה אתה חושב שאנשים שהולכים לצבא אז רק הם מתחילים לעבור דברים ?
    דבר שלישי אולי אתה יודע יותר טוב ממני על צבא אבל לא על החיים ותאמין לי שאני לא בא לשחק אותה כאילו אני איזה מישהו גדול שעבר הרבה הרבה כי יש אנשים שעברו פי מיליון יותר ממני אבל זה על העיקרון אחי אבל מה שכן אני אמרתי לך את זה בגלל דבר אחד
    שתפסיק לשחק אותה כאילו אתה אחד שעבר חיים שלמים מת וחזר ועבר את זה עוד פעם
    ועכשיו זה לכל הקהילה כמו שאמרתי את זה לו אז שיהיה גם לכם
    ואם אתה רוצה להמשיך את הנושא הזה קח מס' 305242058 אייסי ודבר איתי שם כי הנושא הזה חפר לי
    אבל את כל זה עברת כאזרח נכון?
    כשתהייה חייל אולי כבר תדע מה הולך שם כי עברת אתזה אבל אתה תרגיש שאתה נמצא בכלוב שאיפשר לצאת ממנו וזה כל ההבדל ואני לא משחק אותה ולא שום דבר.

הסמל האישי של נתיניו
    נתיניו נתיניו מנותק xGs Clan Leader במיל'
    שם פרטי
    Natinho
    קיבל לייק
    25 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Dr:Evil
    אבל את כל זה עברת כאזרח נכון?
    כשתהייה חייל אולי כבר תדע מה הולך שם כי עברת אתזה אבל אתה תרגיש שאתה נמצא בכלוב שאיפשר לצאת ממנו וזה כל ההבדל ואני לא משחק אותה ולא שום דבר.
    שמע.. אני לדוגמא בבצפר שלי אולי לא עושה טירונות או שמירות
    אבל אני יודע מה זה מפקדים חראות ואני מעכשיו מרגיש את הצבא, ושתדע שבצפר צבאי זה לא רק מדים ושם
    זה עוד הרבה דברים, אתה שירתת בטכני אתה אמור לדעת..
    לפחות המשמעת והמפקדים אותו דבר אולי אין טירונות

ובבצפר לפיקוד בחיפה זה יותר קשה פי 1000 (שם אתה לומד אבי?)

הסמל האישי של DM
    DM DM מנותק Senior Mod. Tactical-Ops
    קיבל לייק
    1 פעמים
    יפה מאד, אחד הנושאים המעניינים שקראתי לאחרונה, למה לנעול דבר יפה כזה ?

מבחינה מחקרית סוציאלית אפשר לעשות אחלה מחקר על קהילת הגיימרים בארץ לפי הנושא הזה.

בן אתה באמת מוטציה, אומן 17 אמרת ? אני שם , שמור לי מקום ב- VIP.

Dr Dre Dr Dre מנותק משתמש חסום
    קיבל לייק
    0 פעמים
    Hezi המציל של ראפידדד חחחחחחחחחחחחחחחחח מה קרוה ואלאק אתהההההההה

נושאים דומים

1. MG Vs eVo 3x3
    על ידי dynamite` בפורום Tactical Ops
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 11/08/07, 19:26
  2. MG vs eVo
    על ידי Yat` בפורום Tactical Ops
    תגובות: 37