חזוקה
לא רוצה לריב או משהו
אבל חבר שלך "בן" mesclaine הידוע כ-ההומו שלא ידע פחד מבולבולים
היה משחק עם צ'יטים בתקופה שהיה ב atm אני שם דולרים\דינרוס מה שבא לך
חזוקה
לא רוצה לריב או משהו
אבל חבר שלך "בן" mesclaine הידוע כ-ההומו שלא ידע פחד מבולבולים
היה משחק עם צ'יטים בתקופה שהיה ב atm אני שם דולרים\דינרוס מה שבא לך
הוא היה נראה חשוד אבל אפ'פעם לא חשבתי כי הוא שיחק איתי בESE אז לא חשבתי...
אבל דוגרי לא מפתיע חחחח יצא אפס![]()
מה כולכם יצאתם על גנז ו-hbang רוצים להגן על חבר שלהם כל אחד עושה טעות ואני מניאק ם חצי מהקהילה פה לא צ'יטרים..
בכל מקרה אני חושב שמגיע לו הזדמנות שניה..לכל אחד מגיע ואני מקווה שהוא למד תלקח
מה הקשר "עשה טעות"
הבן זונה הזה חש לי שחקן מטורף שמשחק 20שנה ויש לו ידע של gargamel+par0t
ובסוף מתברר שהוא בוט מסריח שמשחק יומים עם ראדאר וחושב שהוא שחקן
תגיד לי יא חתיכת נעל כמה מטומטם אתה יכול לצאת ? איך בן יכול להוכיח שהוא לא צ'יטר ? יש לך משהו נגדו ? איזה מפה שהוא חשוד בה ? תגיד לו להעלות דמו שישלח אותו ל ACC ושהם יבדקו אותך וישרפו אותך בפנים .
תפסיק לחשוב שאתה איזה מישהוא שמבין פה עלק "חצי מהקהילה פה צ'יטרים" .
כל האלה פה שמשחקים ככה ת שנה + לדעתי הבינו כבר כמה מטומטם זה לשחק עם צ'יטים וללחושב שאתה "טוב" ושלא יעלו עליך בסופו של דבר .
ותביא את ההוכחות ואל תזיין תשכל כי אתה מעיף פה הודעות באוויר בלי שום תוכן, עניין ואתה רק יוצא יותר ויותר אדיוט .
הקלאן שלכם אחרי שאפילו רק 1 ממכם נתפס על צ'יטים ב CW ואתם ידעתם את זה - ואני בטוח בזה אין מצב שלא , הוא קלאן ששוה לחבורת אפסים שלא מגיע להם לשחק TO .
יאאלה תנזרו תהודעות שלכם , חבר שלכם נתפס על צ'יטים , אל תבואו ותגנו עליו פה . שהוא יבוא ויגיב מה שהוא רוצה .
שמע נשמה זה לא משנה מה בן שמה בן אם יש לך דמו שהוא ציטר אין בעיה תדבר ואני יצא עליו גם
אבל חמוד הנושא פה מדבר על חבר שלך לא? והוא ניתפס אם ציטים לא בן..
ועוד פעם אחת מישהו ירשום לי פה xgys אני ישרוף פה תפורום
כל מי שרושם את השטויות האלה היה מת להגיע לחצי מהאנשים האלה ילדים זהב אחד אחד..
יונה הרגת אותי..
יש מישהו מהקילה שלא אמרת שהוא צ'יטר?
ותשמע, sn^per אני יודע בודאות שזה לא היה משחק אחד עם צ'יטים למה ראיתי דמואים קודמים שלו ואף אחד לא עשה עם זה כלום !! במשחק האחרון שהוא העלה תדמו לסטלה זון הייתי בטוח שהוא צ'יטר אפילו שלחתי הודעה פרטית למייק עם הדמו וגם ל-v1per שגם הוא אמר שהוא צ'יטר.
סוף סוף הוא נתפס מלא פעמים הוא שכוף !!
עצוב עצוב.. היה שקוף רצח חבל שכל פעם שביקשתי דמו ממנו לא הסתכלתי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח
אני צ'יטרררררררYEAH BABY
btw hhehehe nab
אל תשאללללללללללל איזה צחוקים יאללה בוא נודה בזה אולי ישאירו אותי פה
בATM שיחקנו כולם עם צ'יטים במיוחד במשחקים נגדך היה צחוקים אש אניי כל הזמן מסתכל על הקירות יורה בך לפני שאני רואה או שומע ואז אתה עושה דמו דמו ואני וכל החבר'ה בטייםספייק רקקקקק צוחקים
חחחחחחחחחחחחחחחחח קוקסינל אפס כמה בכית בתקופה כזה נוב
(למפגרים שבינכים תלכו לויקיפדיה ותרשמו ציניות)
מת עליך אחי =]
וואי כמה זמן עבר מאז שקראו לי צ'יטר חהחהחה אהבתי חבר'ס
וכל מי שמדבר עם XGS אתם סתם קנאים מסריחים כי אתם יודעים שזה הקלאן הכי טוב שמחזיק הרבה זמן כולם תופסים ממנו ולא פעם ולא פעמיים הם הוכיחו פה מה הם שווים (גם לפני שבאתי חחחח )
[quote=Mescaline`;727171]
אל תשאללללללללללל איזה צחוקים יאללה בוא נודה בזה אולי ישאירו אותי פה
בATM שיחקנו כולם עם צ'יטים במיוחד במשחקים נגדך היה צחוקים אש אניי כל הזמן מסתכל על הקירות יורה בך לפני שאני רואה או שומע ואז אתה עושה דמו דמו ואני וכל החבר'ה בטייםספייק רקקקקק צוחקים
חחחחחחחחחחחחחחחחח קוקסינל אפס כמה בכית בתקופה כזה נוב
(למפגרים שבינכים תלכו לויקיפדיה ותרשמו ציניות)
quote]
אוהב ת'ציניות שלך בן....
תקשיב יבן זונה אני נקי אחושרמוטה מי ציטים כי אין לי ציטים על המחשב אז חלאס
ועוד שנייה אני יוריד את אמא שלך על 4
ותקשיבו לי טוב טוב כול הקהילה המסריחה הזאת אל תעשו רעש לפני שאתם לא יודעים בוודאות שיש ציטרים
וכולכם זונות סעמק ערסססססס
אני אומר את כול האמת ואם עוד שנייה אני מתצבן אני יזיין פה את כולכם.
נערך בפעם האחרונה על ידי sn^per : 04/07/08 ב 01:57
לינוי:
בקיצור Tuki down
אני מת שהוא יגיב פה נראה מה עכשיו יש לו להגיד
ולך אדון Sn^pr בבקשה אל תדקור אותנו+אני עכשיו הולך לחפש דמו מXGS שתקבל באן ישרמוטה
על הדרך תאשר לינוי P:
שקוף קח ממנו דמו ינוב מסריח...
יבןןן זונההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
אנחנו נראה מה עתיד...
אל תדאג את שלך אני לא יעלה
אני רוצה להעיף הודעות באוויר סבבה? בנתיים לפני שאתם יוצאים על חיים תביאו הוכחות איזה דמווווווווווווו אתה רוצה ממנו מה אתה ישר קופץ זה שתפסו את תוכי על זה כבר דברנו אל תקפוץ לפני שאתה קורא את ההודעות הם סתם יוצאים עליו וממזיינים את המוח שהם באים ואומרים ציטר הם צריכים דמו שיגידו תוך שניה אני יעלה לך דמו שלו סבבה אז שלא יגידו הוא לא מעלה דמוים הוא ציטר בגלל הפאבליק הוא פשוט שחקן טוב וזהו...
כן אז הוא הכי שקוף אז למה לינוי לא עלה עליו קונפליקט ורק על טל ויש בעיה חבל שהוא לא שיחק באותו משחק אז איך תפסתם אותו באותו משחק שתוכי שיחק מוזר? בקיצור אתם סתם מחפים על כל החברה של הקלאן שלכם שכל אחד כותב הודעה נופל על משהו ויוצאים על כל ה-10 אני מקווה שנתי לא מעורב בזה רק...
btw hhehehe nab
מי קרה לך ציטר אתה סתם נוב... אני פשוט מדבר עם נתי קצת אז היה לנו דיבור על משהו
נערך בפעם האחרונה על ידי SnkZ` : 04/07/08 ב 02:24