עמוד 5 מתוך 8 ראשוןראשון 12345678 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 81 עד 100 מתוך 146

אשכול: נבחרת ישראל לטקטיקל נ-פ-ת-ח-ה ... חובה כניסה

par0t par0t מנותק טירון
    קיבל לייק
    0 פעמים
    טוב, בתור מי שיש לו הכי הרבה ניסיון באירופה פה אני חייב להגיב:
    קודם כל ולפני הכל, תתבגרו, למרות שהיה מאוד מצחיק לקרוא את כל המריבות המפגרות שלכם פה, זה ממש לא מוסיף לכבוד שלכם, בטח אם Hanibal בהודעה הראשונה רושם שצריך להפסיק לקלל (והוא צודק) ו40 הודעות אחר כך הוא מקלל בעצמו, יפה מאוד.... :לא:

עכשיו, לגבי הרעיון של הנבחרת, לכל מי ששלל את הרעיון כמו ילד קטן כי נפסיד(מייט, התאכזבתי), תדעו שלא חייבים לנצח תמיד.... זה תענוג לשחק נגד השחקנים האלה גם אם אתה מפסיד (ושיהיה ברור, לנבחרות הטובות באמת אנחנו נפסיד, גם אם היה לנו פינגים של lan), אבל זה לא אומר שאסור לנו לשחק, את הדיון הזה, אם לנבחרות ישראליות מותר או אסור לשחק בCB בגלל כל נושא הפינגים עשו כבר ב UT (שם דרך אגב הנבחרת הישראלית הגיעה לשמונה הגדולות בNation cup למרות כל נושא הפינגים) והוחלט שנבחרות ישראליות יכולות לשחק בCB, פשוט צריך לארגן נבחרת והאירופאים יכולים להתפוצץ אם הם רוצים, אנחנו יכולים לשחק CB גם בתור נבחרת על שרתים אירופאים (להציע לאירופאים לשחק משחק אחד על שרת ישראלי זה ביזיון, אל תעשו את זה).
    לשחק עם פינג גבוה (130 f6) זה בסך הכל עיניין של הרגל, ברור שעם פינגים כמו בארץ כל אחד משחק יותר טוב אבל זה אפשרי להתרגל לפינג גבוה לשחק כמעט באותה רמה. אבל, משחק בקלאן הוא שונה לגמרי מpublic, אז כל מי שסיים שלישי במשחק באירופה וחושב שעכשיו הוא יכול לשחק נגד נבחרת גרמניה, אתם טועים מאוד, זה לא דומה אפילו, אבל, משחק בשרתי public באירופה זו הדרך להתרגל לפנגים, אי אפשר ישר לשחק נגד קבוצות ולחשוב שיהיה בסדר, כל מי שרוצה לשחק נגד קלאנים באירופה חייב לדעת בדיוק לקראת מה הוא הולך, ואת זה לא תגלו אחרי שני משחקים public, צריך לחרוש על אירופה כדי להתרגל באמת לפינגים ולהגיע לרמה סבירה, אבל שוב, זה אפשרי.
    hanibal, גם אני אשמח לדעת מה בדיוק בדקת וחקרת שהגעת למסקנה שאפשר לשחק באירופה עם פינגים כאלה או אחרים בלי שניסית בעצמך.... :מבולבל: או במילים אחרות, אל תפזר הצהרות כאלה בלי עובדות שמגבות אותם, בכלל, קח את זה ככלל לחיים.
    בקיצור, אפשר לשחק באירופה ובnations cup, זה רק צריך להיות מאורגן כמו שצריך עם שחקנים שיודעים בדיוק לקראת מה הם הולכים ושמשחקים מאורגן ומסודר, כי רק ככה אפשר לעשות משהו שם, בקרבות אחד על אחד אנחנו נפסיד בגלל הפינגים, צריך לנצח בעזרת טקטיקות, וגם, הופעה של 4 משחקים שמתוכם נפסיד 3 זו גם הופעה מכובדת, לא תמיד חייבים לנצח.

הסמל האישי של Idan
    Idan Idan מנותק מנהל האתר
    שם פרטי
    עידן
    קיבל לייק
    573 פעמים
    Originally posted by par0t@14-10-2005 בשעה 11:01
    קודם כל ולפני הכל, תתבגרו, למרות שהיה מאוד מצחיק לקרוא את כל המריבות המפגרות שלכם פה, זה ממש לא מוסיף לכבוד שלכם, בטח אם Hanibal בהודעה הראשונה רושם שצריך להפסיק לקלל (והוא צודק) ו40 הודעות אחר כך הוא מקלל בעצמו, יפה מאוד.... :לא:

עכשיו, לגבי הרעיון של הנבחרת, לכל מי ששלל את הרעיון כמו ילד קטן כי נפסיד(מייט, התאכזבתי), תדעו שלא חייבים לנצח תמיד.... זה תענוג לשחק נגד השחקנים האלה גם אם אתה מפסיד (ושיהיה ברור, לנבחרות הטובות באמת אנחנו נפסיד, גם אם היה לנו פינגים של lan), אבל זה לא אומר שאסור לנו לשחק, את הדיון הזה, אם לנבחרות ישראליות מותר או אסור לשחק בCB בגלל כל נושא הפינגים עשו כבר ב UT (שם דרך אגב הנבחרת הישראלית הגיעה לשמונה הגדולות בNation cup למרות כל נושא הפינגים) והוחלט שנבחרות ישראליות יכולות לשחק בCB, פשוט צריך לארגן נבחרת והאירופאים יכולים להתפוצץ אם הם רוצים, אנחנו יכולים לשחק CB גם בתור נבחרת על שרתים אירופאים (להציע לאירופאים לשחק משחק אחד על שרת ישראלי זה ביזיון, אל תעשו את זה).
    לשחק עם פינג גבוה (130 f6) זה בסך הכל עיניין של הרגל, ברור שעם פינגים כמו בארץ כל אחד משחק יותר טוב אבל זה אפשרי להתרגל לפינג גבוה לשחק כמעט באותה רמה. אבל, משחק בקלאן הוא שונה לגמרי מpublic, אז כל מי שסיים שלישי במשחק באירופה וחושב שעכשיו הוא יכול לשחק נגד נבחרת גרמניה, אתם טועים מאוד, זה לא דומה אפילו, אבל, משחק בשרתי public באירופה זו הדרך להתרגל לפנגים, אי אפשר ישר לשחק נגד קבוצות ולחשוב שיהיה בסדר, כל מי שרוצה לשחק נגד קלאנים באירופה חייב לדעת בדיוק לקראת מה הוא הולך, ואת זה לא תגלו אחרי שני משחקים public, צריך לחרוש על אירופה כדי להתרגל באמת לפינגים ולהגיע לרמה סבירה, אבל שוב, זה אפשרי.
    hanibal, גם אני אשמח לדעת מה בדיוק בדקת וחקרת שהגעת למסקנה שאפשר לשחק באירופה עם פינגים כאלה או אחרים בלי שניסית בעצמך.... :מבולבל: או במילים אחרות, אל תפזר הצהרות כאלה בלי עובדות שמגבות אותם, בכלל, קח את זה ככלל לחיים.
    בקיצור, אפשר לשחק באירופה ובnations cup, זה רק צריך להיות מאורגן כמו שצריך עם שחקנים שיודעים בדיוק לקראת מה הם הולכים ושמשחקים מאורגן ומסודר, כי רק ככה אפשר לעשות משהו שם, בקרבות אחד על אחד אנחנו נפסיד בגלל הפינגים, צריך לנצח בעזרת טקטיקות, וגם, הופעה של 4 משחקים שמתוכם נפסיד 3 זו גם הופעה מכובדת, לא תמיד חייבים לנצח.
    אולי בהתחלה כייף לשחק גם אם מפסידים
    אבל אי אפשר לשחק ולהפסיד כל דבר בגלל העובדה שיש ליריב שלך יתרון עצום עליך.. וזה לא אומר שהוא יותר טוב ממך, זה פשוט הפינג.
    רוצים להיכנס לזה בשביל לנצח, לא להפסיד.. אף אחד לא מסתכל על אלה שמפסידים ואת האמת לא אכפת לאף אחד מהפינג שאנחנו משחקים בו.
    הם בוכים על 10 פינג הפרש שכזה דבר הלוואי אני הייתי יכול לקבל בכלל.. כי זה כבר מוגזם.
    ועוד מה שהכי מצחיק זה שאחרי משחק הם אלה שבוכים ואומרים שלנו יש יתרון עליהם בגלל שאנחנו לאגרים וקשה להם לפגוע בנו.
    בקיצור מה שאני מנסה להגיד פה שאי אפשר להנות מהפסדים והכי כייף זה לנצח קבוצה חזקה ולהראות שיש פה רמה.. אבל הפינג לא נותן לממש את זה.

ד"א למה אתה חושב שהם ינצחו אותנו גם בפינג של lan?.. לא נראה לי..
    וגם אם כן, לא יהיה להם כ"כ קל כמו שזה נראה.

hezi` hezi` מנותק גורו
    קיבל לייק
    0 פעמים
    par0t צודק במה שהוא אומר אני אמרתי את אותם דברים גם קודם .
    אני בתור אחד ששיחק גם באירופה ואומנם אני רגיל לשחק על פינג גבוה אבל אם מדובר בפינג
    130-150 ואתה רגיל לשחק על הפינגים האלה עוד אפשר לעשות משהו , אבל אם מדובר בנבחרת גרמניה או נבחרת פינלנד או כל נבחרת מהדרג הראשון לא יעזור לך גם אם יהיה לך
    את אותם פינגים כמו שלהם , עידן תשמע לבחור הוא יודע מה הוא מדבר לי זה לא חדש כל מה שהוא אמר כי אני משחק הרבה זמן ואני מכיר את הרמה של האירופאים לא חייב להיות ותיק בשביל לדעת את זה אתה פשוט יכול להכנס לקלאן בייס ולהוריד דמו של נבחרת שוודיה או גרמניה ואז אתה תראה לבד שהרמה שלנו פשוט לא מתקרבת לשלהם .. אבל אין ספק שאפשר וצריך להקים נבחרת כי עצם החוויה שאתה משחק מול נבחרות טובות אפילו אם אתה יודע שאתה תפסיד[ זה כמו נבחרת ישראל בכדורגל , היא יודעת שהסיכויים קלושים שהיא תעבור את שלב הבתים ותעפיל למונדיאל כי הרמה של האירופאים יותר טובה אבל זה לא אומר שהם לא צריכים לשחק ..] אבל אין לי ספק שאם נקים נבחרת יש לנו סגל שחקנים טוב מאוד שיכול להגיע רחוק רק אם הוא יתרגל לפינג ויפסיק לבכות כל הזמן למרות שזה קשה מאוד

myth אורח
    קאו יש משו במה שאתה אומר, אבל אם אתה הולך להרכיב את "נבחרת ישראל" מילדים בני 12-16 הרי ידוע לאן זה יגיע.

HaZoKa` HaZoKa` מנותק נינג'ה
    קיבל לייק
    1 פעמים
    Originally posted by HaniBal@14-10-2005 בשעה 04:47
    בונה יא שקרן מזדיין בתחת war lord אין לך אותי באיסיקיו?!! כל שנייה משגע אותי יא ילד מסכן מי אתה בכלל שתדבר ככה יא שארמוטה עבריין מקלדת יודע לדבר רק מאוחרי המחשב אני רוצה לראות שתגיד לי את זה בפנים אם אני לא גומר עלייך אני מניאק סעמקק ילד קטןן שונא תעברייני מקלדת האלה יודע רק לדבר הקטין יאללה לך דחוף אצבעות יא מכוער
    כוס אמא שלך זונה בת זונה ניתחנת גם אני יכול להגיד לך עבריין מיקלדת אם אתה גבר תגיד לי את זה בפנים אהה? אתה תבוא לראשון? לא יבן שרמוטה כוס אמא שלך זונה וגם אין לי אתך באיסיקיו! ואם יש לי אז אני לא משגע אותך כי אני לא מדבר כימעט אם אנשים חחחחחחחחח שקרן..

הסמל האישי של Ma1n`
    Ma1n` Ma1n` מנותק עתיק
    קיבל לייק
    0 פעמים
    Originally posted by par0t@14-10-2005 בשעה 11:01

מסכים איתך זה לא רק לנצח זה גם תענוג של משחק

HaniBal HaniBal מנותק גורו
    קיבל לייק
    24 פעמים
    par0t שמע אתה באמת צודק בקטע של הקללות. פשוט המסכן הזה עיצבן אותי כל כך שלא השתלטתי על זה. והנה הוא קילל שוב ואני לא מחזיר ואם ככה זה ימשיך שאך אחד לא יקלל אך אחד בקהילה תאמינו לי יהיה יותר טוב..
    בקשר לפינג, שיחקתי באירופה.. רק שתדעו מבחינתי זה לא כזה קשה לשחק עם הפינגים שם.. אבל בכל זאת דיברתי עם קלאנים ואפשרי שהם יבואו אלינו למשחקים בשרת הישראלי שיהיה לנבחרת..
    קיצר אני ממש רוצה להתחיל בהקמת הנבחרת כבר, אבל צריך לחכות שהאתר יעלה לרשת..
    ערוץ במירק יש כבר שהוא Israel.TeaM# שאני באמת מבקש מכל שחקן טקטיקל ישראלי להיכנס לערוץ הזה ולעשות פרפורם לא ביג דיל.
    בקשר לצוות שכבר אמרתי בהודעת פתיחה על הנושא את התפקידים, דברו איתי במירק על לקבל תפקיד.
    ובקשר לשחקנים.. גם אל תתעצלו השחקנים הבאמת טובים ביותר בארץ. כנסו לערוץ במירק ודברו איתי על להתקבל לנבחרת בתור שחקן.
    ושיעלה האתר, יהיה צוות שלם של שחקני טקטיקל מתאימים, וסגל השחקנים בנבחרת יהיה מוכן (אגב אחד התפקידים בצוות זה מאמן הקבוצה), והערוץ במירק יהיה חזק וטוב עם הרבה אנשים, כך יהיה גם ספונסר שהוא מחכה לזה, וכך גם יהיה לנבחרת סרבר, שרת טים ספיק, וכך גם האירופאים יתחילו לאכול בראש ולהתחיל לתת כבוד.. =]]

sHkaBuBuLu אורח
    war - lord
    hanibal

עוד קללה אחת אני שם לכם באן

puadov puadov מנותק נינג'ה
    שם פרטי
    ....
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ראסמי שהפרה צודקת ..
    אבל שמע לא שאני אחד מהשחקנים שיהיו בנבחרת , אני יודע שזה כיף מאוד לשחק נגד הקבוצות הגדולות של אירופה גם אם מפסידים,אבל אין לי בעיה שנפסיד בגלל שאנחנו פחות טובים לא בגלל הפינג שלנו,אם יכלנו לשחק ולהפסיד עם פינג נמוך זה היה שווה !

leha leha מנותק טירון
    קיבל לייק
    0 פעמים
    נבחרת ישראל זה טוב ויפה ויש פה שחקנים מספיק טובים, אבל לא כשמישהו בן 15 שלא מתמצא בגרוש בחוקי קלאן בייס מארגן אותה( עם כל הכבוד על ההשקעה והמאמץ)

Spit-Fire Spit-Fire מנותק תואר כבוד
    שם פרטי
    טמיר
    קיבל לייק
    0 פעמים
    Originally posted by leha@14-10-2005 בשעה 14:40
    נבחרת ישראל זה טוב ויפה ויש פה שחקנים מספיק טובים, אבל לא כשמישהו בן 15 שלא מתמצא בגרוש בחוקי קלאן בייס מארגן אותה( עם כל הכבוד על ההשקעה והמאמץ)
    הבן אדם צודק! :\

GarGaMeL- GarGaMeL- מנותק מנהל בדימוס
    קיבל לייק
    11 פעמים
    hanibal אם תגיד איך לא תהיה בעיה עם פינגים (שנוכל לשחק עם פינג נורמלי וגם להם יהיה פינג נורמלי) אז אתה תקבל תמיכה יותר גדולה ממה שיש לך עכשיו ואני בטוח שיותר שחקנים יחשבו על לנסות ולהצטרף לנבחרת (שחקנים שבאמת יוכלו להרכיב נבחרת).
    Proud Member of EvoLuTioN Clan :: #eVo.team @ Quakenet »

קיבל לייק
    24 פעמים
    קודם כל מה הקשר בן כמה אני? העיקר שאני מבין בזה ותאמין לי יודע בדיוק מה לעשות יותר מכל אחד אחר פה אז חלאס להגיד שילד בן 15 לא יכול להקים את זה, כי בינתיים הולך מצויין, וימשיך ככה.

וגרגרמל אחי, אפשרי לשחק בשרת הישראלי שיהיה לנבחרת, הם יבואו אלינו ולא תהיה שום בעיה בדוק סגור ואפשרי.

ושוב אני אומר תעזרו בדבר אחד רק כנסו לערוץ הנבחרת Israel.TeaM# ותעשו פרפורם..
    אל תדאגו לשאר.

elvis elvis מנותק נינג'ה
    קיבל לייק
    14 פעמים
    אידיוט...

קיבל לייק
    11 פעמים
    נראה לך שהם יסכימו לשחק עם פינג גבוה בשרת ישראלי שהם בוכים על פינג 50?

elvis elvis מנותק נינג'ה
    קיבל לייק
    14 פעמים
    חחח הם בוכים שלקלאנים אחרים שמשחקים נגדם יש 100 פינג אתה חחחח
    טוב לא משנה בהצלחה

S4in3x אורח
    שמעו אנחנו נותנים יותר מדי דברים שהוא לא מבין
    הוא פשוט לא מבין
    לכו שחקו איתו באירופה עשו לו פרפורם לערוץ שיראה איך אירופאים נכנסים לשרת ישראלי לא עובר 2 דקות הם יוצאםי ושולחים לך איפי שלהם
    או שזה כזה קל לנצח אותם
    תנסו
    רק אז הוא יבן הוא לא מבין בדיבורים
    מה אתה רוצה תמיכה בערוץ?
    אתה תעשה נבחרת סוסה?
    קיבלת ממני בוא נראה אותך עושה את שלך.

קיבל לייק
    24 פעמים
    נכנסתי לאירופה
    שאלתי לפחות 3 קלאנים לגבי שיבואו לשרת ישראלי למשחק אפילו שהפינג לא נמוך והם הסכימו.
    מה אתה אומרים על זה?

ו darkdj גם אני אוהב אותך אחי..

elvis elvis מנותק נינג'ה
    קיבל לייק
    14 פעמים
    חחח הוא אירגן משחקים בזה שהוא ניכנס לשרת מחו"ל ורשם לו אפשר אייסיקיו חחח
    אחי מאיפה אתה יודע שהם מאירופה עם הם מאפגניסתן לא כל סרבר מחו"ל הוא אירופאי
    וגם עם הוא אירופאי השחקנים שם לא חייבים אירופאים הם גם יכולים ליהיות גרוזינים...

קיבל לייק
    11 פעמים
    עם כל הרצון הטוב שלך עדיין אתה לא מבין שרוב הנבחרות (אם לא כולן) לא יסכימו לזה. תסתכל על ה nation cup האחרון מה קרה עם נבחרת פורטוגל ( שגם להם יש פינג גבוה). תסתכל גם על התקופה של evo ב open cup שהם עשו את אותו הדבר ומה יצא מזה? סתם ריבים וקללות ובסופו של דבר bubbaj קרא למישהו נאצי וזה הביא להם באן מcups :/
    לדעתי זה בזבוז זמן אם אין אפשרות לשחק עם פינג נורמלי לשני הצדדים כל המשחק.

אבל..
    בהצלחה.

נושאים דומים

1. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 11/10/06, 18:20
  2. ***נבחרת-ישראל הדיון הרישמי***
    על ידי ^Lny בפורום כדורסל
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 04/08/06, 12:13
  3. תגובות: 58
    הודעה אחרונה: 04/11/05, 17:41