PHP Warning: Undefined array key "level" in ..../includes/class_core.php(4722) : eval()'d code on line 107

PHP Warning: Undefined array key "level" in ..../includes/class_core.php(4722) : eval()'d code on line 107

PHP Warning: Undefined variable $ret in ..../vbseo/includes/functions_vbseo_ui.php on line 151
השרתים הפכו למקוריים? - עמוד 5
Satla-Zone
הרשמה
עדכון קהילה
אנחנו עובדים בימים אלה על שיקום האתר הנוסטלגי שכולנו אוהבים.

זה תהליך איטי ומאתגר, אבל אנחנו מתקדמים צעד אחר צעד. כולם מוזמנים להצטרף לקבוצת הוואטסאפ שלנו, להציע רעיונות, לשתף הצעות ולעזור לנו להחזיר את הקסם.

הצטרפו לקבוצת הוואטסאפ
עמוד 5 מתוך 5 ראשוןראשון 12345
מציג תוצאות 81 עד 97 מתוך 97

אשכול: השרתים הפכו למקוריים?

kimi kimi מנותק The good fella :)
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי X-Tor צפה בהודעה
    קייג', BTW, אי פעם ניסית להירשם ל-CB עם סידיקי פרוץ? כי אני כן(ללאדר 1on1 של אירופה), וזה מה שזה אמר לי:

אז מה עם הבולבול? טעים?
    סתם שאלה. .אתה שיחקת נגד שחקנים אחרים..?

ואו נרשמת לCB עם סידיקי פרוץ! כול הכבוד

ציטוט במקור פורסם על ידי X-Tor צפה בהודעה
    דבר ראשון, שחקנים עם פרוץ יכולים להיות רציניים בדיוק כמו שחקנים עם מקורי.
    דבר שני, תצטרף לקייג', הזין גדול והמלאכה מרובה.
    אהה אז עד לפני שהשרתים עברו למקורי,
    הקהילה (כול הקהילה הישראלית בקוד4..) הייתה מאוד רצינית (והכוונה גם לפאבליק..) כן?

=.=

הסמל האישי של KaGe
    KaGe KaGe מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    כמ ש KIMI אמר, תשחק ואז נדבר :]

אוקיי סתכל כל השרתים עוברים למקורי אחד אחרי השני. סיבה פשוטה, אי אפשר להחליף סידיקי כלכך בקלות ובזכות זה נפתרות מלאאאאאאאאאאאא בעיות ורובן בעיות רציניות.
    קיצר אכלת זיין פשוט שתוק ותחסוך לעצמך תבושה.

No players matching criteria (name contains 'X-Tor', limit 30).
    hehehe
    נערך בפעם האחרונה על ידי KaGe : 15/09/08 ב 19:56

X-Tor X-Tor מנותק טירון
    שם פרטי
    דור
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי kimi צפה בהודעה
    סתם שאלה. .אתה שיחקת נגד שחקנים אחרים..?

ואו נרשמת לCB עם סידיקי פרוץ! כול הכבוד
    לפני שאתה קופץ תקרא על מה הוא הגיב.
    אמרתי שיהיה אפשר לשחק ב-CB אם יאשרו לנו את הלאדר. אם יעשו את זה, פשוט נארגן את המשחקים על שרתים פרוצים.
    ואז - כן, אפשר לשחק עם פרוץ ב-CB.
    ציטוט במקור פורסם על ידי kimi צפה בהודעה
    אהה אז עד לפני שהשרתים עברו למקורי,
    הקהילה (כול הקהילה הישראלית בקוד4..) הייתה מאוד רצינית (והכוונה גם לפאבליק..) כן?

=.=
    לא, כי אף אחד לא ניסה לקדם את הקהילה.
    ציטוט במקור פורסם על ידי KaGe צפה בהודעה
    כמ ש KIMI אמר, תשחק ואז נדבר :]

אוקיי סתכל כל השרתים עוברים למקורי אחד אחרי השני. סיבה פשוטה, אי אפשר להחליף סידיקי כלכך בקלות ובזכות זה נפתרות מלאאאאאאאאאאאא בעיות ורובן בעיות רציניות.
    קיצר אכלת זיין פשוט שתוק ותחסוך לעצמך תבושה.

hehehe
    הבעיה העיקרית שהייתה לשרתים פרוצים הייתה קישוריות Streaming לאתר game-violations.ggl.com. מה שפעם מנע משרתים פרוצים לארח משחקים מ-CB.
    Streaming בעצם מקשר את השרת לאתר game-violations.ggl.com, שאמור לעבוד ביחד עם ה-PB שעל השרת כדי לתת PBBan לצ'יטרים(באן גלובאלי אצל כל השרתים שמריצים PB).
    העניין הוא שפעם(בגירסאות 1.4 ומטה) הפקודה pb_plist/ לא עבדה ביחד עם עוד כמה פקודות שהאתר game-violations.ggl.com משתמש בשביל לשלוט על ה-PB של השרת שלך(וכדי לדעת לאיזה GUIDs צריך לתת באנים).
    בכל מקרה, בגלל זה האתר CB לא עבד לפרוצים, כי כל שרת פרוץ לא יכל לשלוח את הנתונים ל-game-violations.ggl.com, וזה אחד הקרטריונים של CB לארח משחק ליגה.
    בכל מקרה, עידכון 1.5 שינה כמה דברים בשרתים, ועכשיו כל הפקודות עובדות גם בפרוץ.
    בשביל לבדוק אם זה באמת נכון, פתחתי שרת פרטי על המחשב שלי(פרוץ), וניסיתי לבדוק אם הוא תומך ב-Streaming. אתה יכול לבדוק אם השרת תומך ב-Streaming באתר:
    http://game-violations.ggl.com/gv_serverstatus_check.php

ורק בשבילך אני אשאיר את השרת שלי פתוח, כדי שתוכל לבדוק Live אם זה מאשר אותו או לא.
    ה-IP של השרת:
    79.176.167.144:28960

ד"א, http://clanbase.ggl.com/personinfo.php?pid=4661849.
    נערך בפעם האחרונה על ידי X-Tor : 15/09/08 ב 22:01

הסמל האישי של KaGe
    KaGe KaGe מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    אתה יכול לנסות להוכיח את עצמך עד מחר אבל זה שהם עברו למקורי זה צעד נכון, אתה רוצה לשחק באיכות? תשקיע בשבילו, ולא 4 שעות להורדת המשחק.

ועדיין הסיבה העיקרית והחשובה ביותר זה הסידיקי המקורי שאם מקבלים באן, זה או האדמין מוריד או שהוא, או לך תקנה חדש אם אתה רוצה לשחק שם. וזהוא משהוא חשוב שבאמת יגרום לכל הצי'טרים, קאמפרים (אני לא מדבר על שניה שמיהוא ישב במקם) וכו' לפרוש.
    נערך בפעם האחרונה על ידי KaGe : 15/09/08 ב 21:59

kazu kazu מנותק ג'וניור
    קיבל לייק
    0 פעמים
    עוד כמה זה ימשיך? הקהילה עברה למקורי נקודה, אין על מה להתווכח.

הסמל האישי של KaGe
    KaGe KaGe מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי kazu צפה בהודעה
    עוד כמה זה ימשיך? הקהילה עברה למקורי נקודה, אין על מה להתווכח.
    תכלס..

:]
    באמת רציני תנעלו כי זה לא יגמר..

Bugy Bugy מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    כל מי שעם פרוץ ואומר להישאר בפרוץ הוא אנוכי!! כי אני שהיה לי פרוץ אמרתי לעבור למקורי ולא האמנתי שאני יקנה את המישחק,
    ועדיין תמכתי בלעבור למקורי בשרתים של fxp בזמנו שהיה תהצבעה..
    אז מה הקטע של אלה שחושבים רק על זה שהם יוכלו לבוא כל יום ולחרוש פאבליק!!!!!!
    ומי שאמר שאפשר cb בפרוץ הוא טועה כי מחפשים קלאנים אירופיים לרוב והם לא פרוצים...
    אז עם מי יש לשחק כבר אפשר לשחק רק בין הקהילה שכבר עדיף לעשות גאטרים פרוצים זה לא עולה כסף
    אז הכל מסתכם בזה שמי שתומך בפרוץ הוא קמצן אנוכי שרוצה רק להינות ולא יכול לחשוב רחוק על הפיתוח של הקהיללה הישראלית

kazu kazu מנותק ג'וניור
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Bugy צפה בהודעה
    כל מי שעם פרוץ ואומר להישאר בפרוץ הוא אנוכי!! כי אני שהיה לי פרוץ אמרתי לעבור למקורי ולא האמנתי שאני יקנה את המישחק,
    ועדיין תמכתי בלעבור למקורי בשרתים של fxp בזמנו שהיה תהצבעה..
    אז מה הקטע של אלה שחושבים רק על זה שהם יוכלו לבוא כל יום ולחרוש פאבליק!!!!!!
    ומי שאמר שאפשר cb בפרוץ הוא טועה כי מחפשים קלאנים אירופיים לרוב והם לא פרוצים...
    אז עם מי יש לשחק כבר אפשר לשחק רק בין הקהילה שכבר עדיף לעשות גאטרים פרוצים זה לא עולה כסף
    אז הכל מסתכם בזה שמי שתומך בפרוץ הוא קמצן אנוכי שרוצה רק להינות ולא יכול לחשוב רחוק על הפיתוח של הקהיללה הישראלית

בסופו של דבר כולנו כאן כדי שנהנה אבל פיתוח והרחבת הקהילה חשובה גם כן אז כמו שארתי קודם הקהילה מקורית וזהו אין על מה לריב כי זה לא ישנה כבר כלום כאן

X-Tor X-Tor מנותק טירון
    שם פרטי
    דור
    קיבל לייק
    0 פעמים
    בפעם האחרונה, אתם עושים טעות.
    הקהילה לא תגדל ואולי אפילו תצטמצם. המצב כרגע בשרתים חמור(10 אנשים על כל השרתים המקוריים בישראל), ועוד יחמיר.
    אתם חופרים קבר לעצמכם, ובמודע. אתם כל הזמן אומרים שהמקורי כל כך שונה מהפרוץ, בזמן שההבדל היחיד בין הגירסאות הוא שאפשר לשנות סידיקים בפרוץ. חוץ מזה, הכל אותו הדבר בין הגירסאות, חוץ מ-80 ויותר ש"ח שלא שווים בזבוז. פשוט כי באמת אין שום שיפור אמיתי במשחק.

כל דבר שאמרתם שלא טוב או מוגבל בגירסה הפרוצה הוכחתי כלא נכון.
    כל דבר שאמרתם שיש רק בגירסה המקורית הוכחתי שיכול להיות גם בגירסה הפרוצה.
    לכל תלונה שלכם לגבי ה"בעיות" בקהילה הפרוצה(קללות, AFKs וכו') נתתי פתרון.
    כל טענה לא נכונה הוכחתי כשקר, וכל טענה נכונה בדקתי פעמיים כדי להיות באמת בטוח שהיא נכונה.
    כל מה שאמרתי הוא רק אמת עם הוכחות ובדיקה עצמית שלי. לא המצאתי כלום.

אני עשיתי את שלי, כבר אין לי סיבה להמשיך לדון. נשארו פה רק בעלי מקורי שמנסים בכל הכח להוכיח דברים לא נכונים, אבל לא יכולים.
    אני לא יודע מה הבעיה שלכם, אולי אתם פשוט לא רוצים לצאת פראיירים כי קניתם את המקורי, אבל אתם לא מבינים שאתם גורמים לאנשים אחרים לבזבז כסף כשהם לא חייבים.
    אני מבין שכבר אין סיבה לדבר איתכם, היגיון כבר אין לכם. להרגיש מנוצלים כי כבר שילמתם על המקורי ואחרים לא יהיו חייבים, זה קשה. אבל לחשוב על טובת הכלל נראה שבשבילכם אפילו יותר קשה.
    אנוכיות תחזור אליכם בבומרנג. אולי רק אז תבינו שטעיתם, כשתיהיו 10 אנשים בכל הקהילה של המקורי.
    אבל לא נורא, לפחות תלמדו את הלקח.

בכל מקרה, אני לא אגיב בנושא הזה יותר. אין לי סיבה להגיב. נגמרו לכם השקרים איתם אתם גורמים לאנשים לחשוב שכדאי לקנות מקורי ולא להוריד - כבר הפרכתי את כולם.
    נשארתם לבד בלי גיבוי עובדתי, ואני מקווה שלא תספרו את אותם שקרים שוב(כמו שאי אפשר לשחק ב-CB עם פרוץ).
    אולי הפעם לא ידעתם מספר דברים ורק שיערתם, או אולי לא הייתם בטוחים, עכשיו אתם יודעים. לפחות אל תשקרו בעתיד בכוונה, אל תרדו עד כדי כך נמוך.

אני רק ניסיתי לעזור, אבל אני רואה שאין תקווה.

בהצלחה בהמשך. תצטרכו אותה.

הסמל האישי של mikewithbike
    mikewithbike mikewithbike מנותק real ping neva get caught
    שם פרטי
    mike
    קיבל לייק
    1 פעמים
    כמה שאתה טועה בכל משפט שני שלך, כנראה התבלבלת בקהילות, זה לא ויגיימס, אנחנו עצמאיים וגימישים, כל דבר נעשה בהיגיון ושקילה.

אתה יודע לדבר/לרשום הרבה אבל בלי שום פתרון ממשי, מה עשית, הצעת דברים? כל ילד יכול לחשוב על מה שחשבת, אבל פעם אחרונה שראיתי מישהו בונה הגנה מפני צ'יטים היה לפני שנים, במשחק אחר.

להעיף AFK זה לא פתרון, הבעיה שיש הרבה אביוז בשרתים בגלל באגים במוד הנוכחי, ואנחנו לא יכולים לעשות כלום, בלי לגעת במוד עצמו, שמקודד ולא ניתן לעריכה.

בסה"כ, הגיע הזמן להכניס את הקהילה לכלאן בייס ולשאר הליגות, באמת שבפאבליק זה לא בסדר עדיפות בשבילנו, תיקח את זה ככלי סינון, מי שלא מקורי מסמן שחקן לא רציני שלא יועיל לקהילה.

בכל מקרה, מה שלא יהיה, אף אחד לא מפסיד פה, כי אף אחד לא מנסה להרוויח, לא ילך לא ילך, יש מספיק משאבים היום להתקדם בלי קהילה בארץ, זה רק משהו שאנחנו מנסים לבנות בשביל עצמנו.
    - Victory is empty, there are lessons in defeat

- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all

- Never drive faster than your guardian angel can fly

- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics

- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protectο»Ώ my ride

- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get

- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
    lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock

ostKY ostKY מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי yahavx צפה בהודעה
    ממש ממש מלא.. זה סתם התלהבות ראשונית אתמול היה מלא היום 5-10 ועוד שבוע 0/20
    לא באלי לקנות ת'משחק שאני יכול לשחק בחינם מה לעשות? ואין שום דרך שתצליחו לגרום לי לקנות או לפרוש אני משחק בשביל הכיף זה הכל לא בשביל שתהיה רמה גבוהה ולא בשביל להגיע למקום ראשון בCB
    ואל תגיבו לי כי אין לי כוח להיכנס לוויכוחים האלה
    טוב אז כל מה שיש לי להגיד זה... לך מפה.
    לא מכריחים אותך לקנות ולא מכריחים אותך לשחק בשרתים האלה.

ביי!

pliss pliss מנותק ג'וניור
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ויכוח מיותר שניתן לסכם בפשטות:
    - הקהילה עברה למקורי כי במקורי יש יותר שליטה על האנשים.
    - במכל מצב, תמיד עדיף איכות על כמות.
    - כל תגובה מבין המנהלים מדברת על משחקי קבוצות וטורנירים, לא פאבליק. xtor תבין את זה כבר ותפסיק להתמקד בזה בתגובות שלך.
    - 80 שקל גם כשהייתי בן 14 לא נחשבה כהוצאה, מקסימום חיסכון של שבועיים שלוש בדמי כיס.

ולכל מי שאומר שהוא לא יקנה משהו שיש לו חינם כי אין לו טעם, לא באמת מבין או לא רוצה להבין את הכדאיות בעניין ולכן גם אין טעם לנסות להסביר לו.

בסופו של דבר הנקודה נשארת בעינה, עברנו למקורי וזה לא ישתנה כי בכמה שרתי פאבליק יש עכשיו פחות אנשים.

KEYNAN KEYNAN מנותק משתמש חסום
    קיבל לייק
    0 פעמים
    בכל מצב תמיד עדיף איכות על כמות??
    ממש לא..
    כל השאר ממש נכון..

4EvEr 4EvEr מנותק מנהל ראשי
    קיבל לייק
    5 פעמים
    שרת ה unranked
    חוץ מזה שילדים בבית ספר בשעות הבוקר משעה 2 מתחילים לשחק בו והוא מלא חצי מהיום כמעט עכשיו ברגע זה 17\20 זה אומר משהו לא?

זה שאמר שיש 20 אנשים במקורי מאוד טועה
    כרגע אנחנו העברנו שרת אחד לבדוק איך מתקדם העניין ובינתיים פועל כמו שצריך

הסמל האישי של נתיניו
    נתיניו נתיניו מנותק xGs Clan Leader במיל'
    שם פרטי
    Natinho
    קיבל לייק
    25 פעמים
    אבל רגע תשאירו שרת אחד לבינתיים עד שנקנה, אני וגם חלק מהכלאן שלנו מקווים מאוד לקנות מקורי בזמן הקרוב ובעזרת השם שיהיה לאדר מסודר (והוא בטח לא יהיה כמו של TO) אז זה יהיה רמה אחרת לגמרי ונצטרף ונשחק אבל תשאירו אחד בינתיים :|

ostKY ostKY מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי pliss צפה בהודעה
    ויכוח מיותר שניתן לסכם בפשטות:
    - הקהילה עברה למקורי כי במקורי יש יותר שליטה על האנשים.
    - במכל מצב, תמיד עדיף איכות על כמות.
    - כל תגובה מבין המנהלים מדברת על משחקי קבוצות וטורנירים, לא פאבליק. xtor תבין את זה כבר ותפסיק להתמקד בזה בתגובות שלך.
    - 80 שקל גם כשהייתי בן 14 לא נחשבה כהוצאה, מקסימום חיסכון של שבועיים שלוש בדמי כיס.

ולכל מי שאומר שהוא לא יקנה משהו שיש לו חינם כי אין לו טעם, לא באמת מבין או לא רוצה להבין את הכדאיות בעניין ולכן גם אין טעם לנסות להסביר לו.

בסופו של דבר הנקודה נשארת בעינה, עברנו למקורי וזה לא ישתנה כי בכמה שרתי פאבליק יש עכשיו פחות אנשים.
    אם היית אדמין, בטוח היית גם שם בסוף "נעול!" ונועל את האשכול P:

4EvEr 4EvEr מנותק מנהל ראשי
    קיבל לייק
    5 פעמים
    בקיצור
    וויכוח מיותר יש מספיק שרתים פרוצים לשחק בהם
    השרתים של הקהילה (קהילות בישראל של COD4 ) עוברות למקורי וזה עובדה

נעול.

עמוד 5 מתוך 5 ראשוןראשון 12345

נושאים דומים

1. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 23/03/06, 12:03