דולב היה גם את הראונד האחרון שהשתמשת בצ'יטים ואנחנו יודעים אז עזוב אותך אל תתחמק
דולב היה גם את הראונד האחרון שהשתמשת בצ'יטים ואנחנו יודעים אז עזוב אותך אל תתחמק
אני יגיד ראונדים בהמשך ראונד ראשון ראונד 3 ראונד 9 ו-11
שמעתי מכמה אנשים שדולב שיחק עם ראדאר ...
אין פה מה להתחמק ..
גם לך אין מה וגם לשוקס
מה עם מה שביקשתי בפרטי ? בר ביצוע לא? אז קדימה תבצע.
jeez גם לך כפרה
עוד קישור חן אמר לי שUpload-il לא טוב אז קחו :
http://www.yousendit.com/transfer.ph...UnFkMnQzZUE9PQ
HF
אשכרה אין לי ממה להתחמק וגם לא לדביר כי לא עשינו כלום ><
טוב דניאל
השרת לא זז.
הממ.. קח לינק על השרת שלי,
חח למרות שאני לא קשור לזה.
אני יכול להתערב על זה שהייתם אם ציטים
היחיד שנתפס ברשת זה אתה .
טוב שוקס גם אם בכל המפות + הסיבובים היה סיבוב אחד קטן בסוף שהפליל אותך ירית על השם של חן וזה הטעות הגדולה שלך
אחי שלח תדמו למי שאתה רוצה אני יודע ששיחקתי בלי צ'יטים ובגלל זה אני לא דואג אם הייתי משחק עם לא היתי מעלה לך דמו
בנתיים היחיד שצריך לדאוג זה אתה
מה שנקרא צ'יטר התופס צ'יטר פטור ...
ילדים קטנים לה לה לה
אם הייתי תמיד משחק אם ציטים לא הייתי יורה בכם במים כמו מטורף מה אני טיפש אני שיחקתי בשביל הכיף אם הראדר הזה כי עוד לא התחלנו תמשחק
- Victory is empty, there are lessons in defeat
- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all
- Never drive faster than your guardian angel can fly
- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics
- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride
- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get
- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock
וגם סתם שיחקת לכייף בפאבליק עם הצ'יטים, וגם סתם לכייף פתחת לשנייה תראדאר כדי לראות איפה השחקן ואז לסגור אותו
ברור שלא תירה למים כי אז ישר יבקשו ממך תדמו ויזיינו אותך
העובדה שנכנסת לקלאן וואר עם ראדאר פועל זה כבר אומר שהיו לך כוונות להשתמש בו
ועזוב את זה, העובדה שבכלל הורדת ראדאר למחשב שלך מוכיחה שכנראה לא סתם הורדת אותו ולא סתם הוא נמצא שם
מגיע לך באן
עידן אל תזיין תשכל אני שיחקתי אם ראדר ניפני הקלאן וור חן הלך לחרבן אז סתם שיחקתי אמרתי להם שאני אם ראדר
מילה במילה מה זה חשוב אם השתמשת מחוץ לCW??
השתמשת תחטוף בראש..