Satla-Zone
התחברות
עמוד 6 מתוך 7 ראשוןראשון 1234567 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 101 עד 120 מתוך 130

אשכול: bisleFreak searching for clan

xytek9 xytek9 מנותק E-Gangsta
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Tamin צפה בהודעה
    שגיא כל העבריינים שאני מכיר יש להם LOCKERZ כמוך אחי, איןן זה מכה כל עולם הפשע מתעסק בLOCKERZ

אפילו בוא לקטמון תראה בעצמך,, אווי אתה בעצמך מקטמון (עכשיו הוא יגיד לי) "בוא לקטמון אם אתה גבר"

סמרטוטים כמוכם מזמן לא ראיתי באמא שלי, ויש לך קול של הומו לפעמים בטיאס

win again
    תקשיב תקשיב תקשיב ילד חסר חיים שכמוך.. איך אתה יכול לקרוא לי סמרטוט איך ידייג מזדיין כל היום עוןבד עם דגים יחסר חיים.. בא לטיאס חופר לכולם ואי תקשיבו יום אחד אני קפטן יום אחר הוא קפטן חחחחחחחחח יטמבל אחדדד תחזור לחור שממנו באת..
    אחי איך אתה בכלל מדבר על הקול שלי?! יש לך קול של ערבייי... מילה ועוד אחרי התמונה ששלחת לי פחחח בכלל..
    ואמרתי לך.. אם אתה רוצה לריב איתי ללכת מכות או מה שבא לך.. אז אני מחכה לך.. בכל יום בכל שעה.. רק תגיד!
    יאלה נמאס להתווכח עם ילדים מטומטים שמשחקים אותה עבריינים..

דרך אגב אדי תפסיק להגיד תשתפו אותי במשחק גמני רוצה לשחק.. כי אתה לא בקלאן תקלוטאת זה אתה סתם חסר חברים!!

הסמל האישי של Tamin
    Tamin Tamin מנותק Mr. split personality
    קיבל לייק
    6 פעמים
    רואים שניסית יענו לפגוע בי מתחת לחגורה אבל זה לא ילך לך ..למה אני לא רואה אותך ואת החברים שלך..

אהבתי איך אתה מערבב דברים קפטן שמהקפטן לא יודע מה אתה רוצה בכלל כולה ניסיתי לעשות לכם קצת סדר, ומה רע בלהגיד תשתפו אותי אתה ילד מטומטם.. אבל אחרי שראיתי מי אתם באמת (למרות שידעתי) אני אומר ... //.. .//...אל תשתפו אותי ..

ואחי אל תדבר על תמונות בבקשה אתה מדבר פה עם חתיך עללל היה לי אותך בפייסבוק יא חתיכת חיוור מגודל עם ראש גדול אתה דומה לגויבה מחקתי אותך למה אני לא מחזיק אצלי יצורים בפייסבוק אחי, אתה מדבר עם סלב כפרה עליך, אתה לא יכול עליי.. וכמו שאני אומר לכולם אם היית רואה אותי במציאות הייתי שולח אותך לקיוסק להביא לי חטיפים ...

אני לא צריך חברים חברים אחי זה מלשון חמורים, אני צריך קולגות אחי וזיונים זה כל מה שאני צריך בחיים שותפים לעסקים וזיונים.. יא אפס

יא חסר בגרות לך לך תבוא אליי אחרי הצבא אני יעביד אותך יפתח לך תתחת, באמת לא בא לי להמשיך למה אתה תבכה פה יא חיוור יא מגודל יא גוייבה

ואני לא עובד בדגים איככססס
    נערך בפעם האחרונה על ידי Tamin : 09/12/09 ב 14:49

הסמל האישי של Tamin
    קיבל לייק
    6 פעמים
    לנושא הכדורגל

מה הקטע

בית"ר = מזרחיים
    מכבי = אשכנזים או עשירים WE
    הפועל = כל העניים
    מכבי חיפה = כל הסטלנים

PRETTY MUCH IT

באמא שלי ישבתי אתמול ראיתי את המשחק איזה מביך באמא שלי הכדורגל בארץ, לא יודע איך אתם יכולים לצפות בחרא הזה.. צחקתי שעתיים איזה מסורבלים ..

ככה אני מדמיין את בוגי (איש טוב, אבל איך נאמר .. איש מבריק אבל איך נאמר .. חכם אבל איך נאמר .. טיפש אחושרמוטהההההההההההה!!!!!!!!!) UHAUAHAHAHUAHAHA סתם.. פשוט לא מבינים אותם מסכנים בית"ר האלה אין להם כלום חוץ מבית"ר אם לא היה בית"ר הם היו עושים פיגועים, בגלל מקפחים אותם למה לא מבינים אותם, פשוט לא רואים את הגאוניות שיש לאוהדים האלה ..

איזה אישש אחח באלי לצבוט אותו בלחיים או להביא לו כאפה בצוואר לראות איך הוא יגיב..
    בתכלס אוהדי ביתר הכי קרועים .. במדינה בלי תקווה לכדורגל ..

קיבל לייק
    0 פעמים
    לנושא הכדורגל

מה הקטע

בית"ר = מזרחיים
    הפועל = כל העניים
    מכבי חיפה = כל הסטלנים

PRETTY MUCH IT

באמא שלי ישבתי אתמול ראיתי את המשחק איזה מביך באמא שלי הכדורגל בארץ, לא יודע איך אתם יכולים לצפות בחרא הזה.. צחקתי שעתיים איזה מסורבלים ..

ככה אני מדמיין את בוגי (איש טוב, אבל איך נאמר .. איש מבריק אבל איך נאמר .. חכם אבל איך נאמר .. טיפש אחושרמוטהההההההההההה!!!!!!!!!) UHAUAHAHAHUAHAHA סתם.. פשוט לא מבינים אותם מסכנים בית"ר האלה אין להם כלום חוץ מבית"ר אם לא היה בית"ר הם היו עושים פיגועים, בגלל מקפחים אותם למה לא מבינים אותם, פשוט לא רואים את הגאוניות שיש לאוהדים האלה ..

http://www.youtube.com/watch?v=aFRR79EhOuc

איזה אישש אחח באלי לצבוט אותו בלחיים או להביא לו כאפה בצוואר לראות איך הוא יגיב..
    שמעתם מה הוא אמר בסוף?!

"אין כמו ביתרררררררררר"!!

הסמל האישי של Tamin
    קיבל לייק
    6 פעמים
    חנפן

zakarum zakarum מנותק ותיק
    שם פרטי
    שחר
    קיבל לייק
    10 פעמים
    שגיא כל האוהדים של ביתר נראים ככה- מזרחים, חושבים שלשרוף דברים מראה שאתה גבר, חופרים, ולא יודעים קרוא וכתוב..

קיבל לייק
    0 פעמים
    חנפן
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חנפן עלאקקק חחחחחחחחח ילד כאפות אחד...
    לי פשוט נמאס לריב עם ילד עם שריטה כמו שלך חחח לך לפסיכיאטר.. אולי הוא יוכל לעזור לך..
    וMs מה אני יעשה שכולם נראים ככה?! על הזין שלי איך הם נראים.. יש לנו את הקהל הכי גדול בארץ.. זהו.. וזאת עובדה.. כמה שהיא כואבת לכם.. D:

Bugy Bugy מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    דווקא לה-פמילייה זה לא כמו שהתקשורת עושה, רובם ילדים בני 15-18 שרוב מה שהם עושים זה לארגן פעילויות של אוהדים בתוך משחקים, כמו להביא בלונים ובטלויזיה זה נראה יפה כזה, ומארגנים שלטים ודברים בסגנון.

MS אתה מפגר כתבת תכונות רעות של אוהדי ביתר ובתוכם כתבת שהם מזרחים, איך בדיוק בן אדם יבחר אם להיות מזרחי או לא?? ילד קטן ולא מפותח. הולך למשחקים עם אבא שלו חחחחחחחחחח מה יעני אתה הולך ליציע הכבוד ושטויות כאלה?? איזה שיעמום כבר עדיף לראות מהבית

אדי

bisleFreak bisleFreak מנותק ג'וניור
    שם פרטי
    רון חיים
    קיבל לייק
    0 פעמים
    טוב מאייק תינעל את הנושא

שם פרטי
    שחר
    קיבל לייק
    10 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Bugy צפה בהודעה
    דווקא לה-פמילייה זה לא כמו שהתקשורת עושה, רובם ילדים בני 15-18 שרוב מה שהם עושים זה לארגן פעילויות של אוהדים בתוך משחקים, כמו להביא בלונים ובטלויזיה זה נראה יפה כזה, ומארגנים שלטים ודברים בסגנון.

MS אתה מפגר כתבת תכונות רעות של אוהדי ביתר ובתוכם כתבת שהם מזרחים, איך בדיוק בן אדם יבחר אם להיות מזרחי או לא?? ילד קטן ולא מפותח. הולך למשחקים עם אבא שלו חחחחחחחחחח מה יעני אתה הולך ליציע הכבוד ושטויות כאלה?? איזה שיעמום כבר עדיף לראות מהבית

אדי
    מה שאמרתי אתם לא יודעים קרוא וכתוב..

שאמרתי שכולם מזרחים התכוונתי שכולם ערסים צעצוע( ראה דוגמא א': xytek9)

qzeey qzeey מנותק ניצב ראשי
    קיבל לייק
    0 פעמים
    חחחח שחר לא רוצה לריב או משהו כי ממש אין לי כוח .. אבל התגובה האחרונה נראתה כמו תסמונת העבריין הקטן (כמו שקרייר הבן 12 וחצי הזה אומר לי "בוא לקסרייה אם אתה דורך שם בלי לקבל דקירה" וכו'.. הוא חיי בסרט הילד) .. אבל WHATEVER ..
    תכלס אוהד (ואני לא אומר שאני אוהד אמיתי כמו ששגיא מגדיר את זה שכל הבית שלי מורכב מצעיפים וחפצים שקשורים לקבוצה כלשהי , אבל אני רואה הרבה משחקים בטלוויזיה וכל הזדמנות שיש לי אני הולך למשחק [ולא עם אבא שלי P:]) זה לא נקרא לאהוד ?
    בואנה הסרטון הזה איך נקרעתי כשהוא אמר "אני גרוש פעמיים" איזה חסר חיים בטח הוא בכלל לא עובד ורק כל הזמן בית"ר בראש שלו .
    נערך בפעם האחרונה על ידי qzeey : 09/12/09 ב 23:25

Bugy Bugy מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    כן יש הרבה מפגרים אבל עדיין זה לא קשור לקרוא וכתוב, אם כבר זה בעית הבעה בכתב, ובמקום לכתוב מזרחים היית צריך לכתוב ערבים או ערסים.

ולפי מה שאני זוכר אוהדי הפועל ריססו על קבר ואוהדי חיפה שרקו בוז באמצע התקווה בטדי
    אבל שאוהדי ביתר עושים משהו זה יותר מעניין.

זה כמו שהייתה את החטיפה של הדייגים בספרד שלאף אחד לא אכפת בארץ מזה אבל אם החטיפה היו עושים איזה ארגון טרור ולא סומלים, כל הטלויזיות היו מזיינות על זה במח..

הסמל האישי של Tamin
    קיבל לייק
    6 פעמים
    w0w ahi w0w

מה רע אבל ללכת למשחק עם אמא קצת male bonding לאכול הוטדוג אחי לראות את כל המשוגעים קופצים ולצחקק על זה עם אבא, אל תיקחו דברים קשה לכל מטבע יש שני צדדים ..

ROFL כתבתי אמא בהתחלה, אני ישאיר את זה ככה חח
    נערך בפעם האחרונה על ידי Tamin : 10/12/09 ב 00:41

phElicks phElicks מנותק משתמש חסום
    שם פרטי
    david
    קיבל לייק
    0 פעמים
    בקיצור אני אסכם את הנושא הזה:
    יום אחד Marilyn Manson יאכל את כל אוהדי ביתר
    UHU

qzeey qzeey מנותק ניצב ראשי
    קיבל לייק
    0 פעמים
    חחחחחח שגיא אתה רוצה להיות כמו האוהד בסרטון שאדי הביא ? חח

Roie Roie מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    לנושא הכדורגל

מה הקטע

בית"ר = מזרחיים
    הפועל = כל העניים
    מכבי חיפה = כל הסטלנים

PRETTY MUCH IT

http://www.youtube.com/watch?v=aFRR79EhOuc

סתום את הפה שלך תעשה טובה לכולם.. אתה כזה דביל.. זאת החלוקה הכי מטומטמת שראיתי בחיים שלי.. באמת אין לי מושג איך הגעת לזה

ושגיא ראינו איזה קהל אתם.. כמה הבאתם נגד רעננה? כמה כרטיסים מכרתם אה? לפחות זה מספר עגול 100 .. ממש קהל תומך אתם..
    יבוא יום ותבינו שהקהל שהיה לבית''ר לפני 10 שנים זה לא הקהל שיש עכשיו , ההגעה של המוכר נשק לערבים הזה שינתה את כל הפנים
    של הקהל שלכם , הפכתם לקהל מפונק לקהל הצלחות.. כזה כמו שיש לחיפה רק שאתם לא מורכבים מאשכנזים וערבים ..
    ואתה יכול להתווכח על זה? מכבי כמעט ירדה ליגה והיה לנו ממוצע צופים של 10000 אלף ואתם כמה יש לכם ביינתים השנה? 6500?
    וזה עוד אחרי שאתם מחלקים כרטיסים למשחקים.. זה יפה..

וזה שיש לכם ארגון אוהדים של ערסים ועבריינים לא הופכים אותם לאוהדים טובים,

ובכלל מי אתה שתגיד לי "האהודים פה שויים זין אף אחד לא באמת אוהב את הקבוצה שלו.. " אתה מכיר אותי? אתה יודע משהו עלי?
    נערך בפעם האחרונה על ידי Roie : 12/12/09 ב 15:17

שם פרטי
    שחר
    קיבל לייק
    10 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Roie צפה בהודעה
    סתום את הפה שלך תעשה טובה לכולם.. אתה כזה דביל.. זאת החלוקה הכי מטומטמת שראיתי בחיים שלי.. באמת אין לי מושג איך הגעת לזה

ושגיא ראינו איזה קהל אתם.. כמה הבאתם נגד רעננה? כמה כרטיסים מכרתם אה? לפחות זה מספר עגול 100 .. ממש קהל תומך אתם..
    יבוא יום ותבינו שהקהל שהיה לבית''ר לפני 10 שנים זה לא הקהל שיש עכשיו , ההגעה של המוכר נשק לערבים הזה שינתה את כל הפנים
    של הקהל שלכם , הפכתם לקהל מפונק לקהל הצלחות.. כזה כמו שיש לחיפה רק שאתם לא מורכבים מאשכנזים וערבים ..
    ואתה יכול להתווכח על זה? מכבי כמעט ירדה ליגה והיה לנו ממוצע צופים של 10000 אלף ואתם כמה יש לכם ביינתים השנה? 6500?
    וזה עוד אחרי שאתם מחלקים כרטיסים למשחקים.. זה יפה..

וזה שיש לכם ארגון אוהדים של ערסים ועבריינים לא הופכים אותם לאוהדים טובים,

ובכלל מי אתה שתגיד לי "האהודים פה שויים זין אף אחד לא באמת אוהב את הקבוצה שלו.. " אתה מכיר אותי? אתה יודע משהו עלי?

Bugy Bugy מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    בדוק נתונים וכבר 15 שנה שביתר מביאה ממוצע אוהדים למשחק הכי גבוה בארץ (ביחס לאצטדיון).
    ודווקא שנתיים לפני שגידמאק הגיע שהיינו בעונה של הקו האדום, זה העונה עם הכי הרבה אוהדים בכל הזמנים, ושמכבי לפני איזה 3 שנים לא יצאה מהקו האדום ראינו כמה אוהדים היו.. ונגד רעננה היו 5 אלף, 100 זה מה שמכרו.
    ודווקא אני אוהב את מכבי הם אחלה אוהדים.

מצחיק אותי שאוהדי חיפה מדברים, קבוצה שבחיים לא היה לה אוהדים, עד שנתנו הרבה אליפויות.
    ומצחיק שעוד אתם אומרים שזה לא בגלל האליפויות, כי לפני האליפויות היה לכם אוהדים כמו למכבי פ"ת, והיום שיש לכם כזה הרבה.. וזה לא בגלל אליפויות.. כן כן
    או שלפני שנתיים שהתחלתם עונה עם 3 הפסדים רצוף, הגיעו איזה 3 אלף אוהדים למשחק אחרי זה.
    הקבוצה היחידה בהסטוריה של ליגת האלופות עם 0 גולים
    וזה שתביאו הפסדים של ביתר לא יוריד מהעובדה שלא הבאתם גול

Roie Roie מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    כדאי שאתה תבדוק נתונים , בעונה שמכבי "לא יצאה מהקו האדום" הבאנו ממוצע אוהדים שני בליגה (אחריכם שהייתם בעונת אליפות)

וזה בדיוק הענין פה , אוהדי בית''ר היו אוהדים טובים עד לתקופת ארקדי , מאז שהוא עזב אתכם לקהל שלכם נהיה אופי של קהל מפונק
    שבא כשהקבוצה מצליחה..

וכן היו 5 אלף .. 100 מכרו.. ויש לכם באזור ה3 אלף מנויים או פחות.. מה זה אומר? שבערך חצי מהכרטיסים חילקו חינם..
    מרשים?

וMS תגידו מה שתגידו יש לכם תקהל הכי מסריח בארץ , ליגת אלופות.. אליפות רצף של 10 משחקים מתוך 11 ונגד סכנין הבאתם 6 וחצי אלף צופים..

וזה לא שלפני ההפסד למכבי הייתם מביאים כ''כ הרבה.. זה לא נתפס שבעונות אליפות שלכם מכבי מביאה יותר צופים ממכם למרות שמכבי בעונות שפל כבר המון זמן..

אז איך קוראים לזה אם לא אוהדי הצלחות? הרי אוהדים יש לכם.. לליגת אלופות ידעתם להביא 30 אלף נכון?

Bugy Bugy מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    אין לי מה לריב איתך אני אוהב את האוהדים של מכבי, גם פעם הלכתי למשחק של מכבי נגד חיפה והייתי ביציע של מכבי
    מה ששתינו מסכימים שהאוהדים של חיפה הם סירחון??

נושאים דומים

1. Search For Clan
    על ידי swat בפורום Tactical Ops
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 29/07/08, 04:13
  2. For clan
    על ידי WickedSick בפורום Tactical Ops
    תגובות: 43
    הודעה אחרונה: 06/09/06, 16:43
  3. looking for clan
    על ידי DM בפורום Tactical Ops
    תגובות: 64