מי הולך למשחקים עם ההורים שלו?? להיות ביציע מזרחי עם אבא זה לא הדבר הכי כיפיאיזה אשכנזים
יא בן זונה תראה בן כמה אתה ובן כמה אני
ואני לא מדבר עכשיו בזמן האחרון אני דיי הולך להרבה עם חברים...
אבל אל תדאג בוגי, עוד שנתיים ריאל וברסה יפחדו ממכם..
אחח אני זוכר שהייתי בבית ספר לכדורגל והבקעתי גול במחצית של הפועל דימונה ^_^ חחח ...
חחחחחחח שתוק שתוק יטמבל עם אתה לא מבין מה אתה עושה פה בכלל מה?! סתם מראה הודעה כדי להראות אחד מהחבר'ה?! ייצור אחדד
תראה לי קבוצה עם יותר אוהדים מאשר לבית"ר ירושלים קבוצה אחת תן לי? גברים התגרשו מהנשים שלהם בגלל שאמרו משהו על בית"ר!! זה אוהד אמיתי!
כל השאר חרטה ברטה כל האהודים פה שויים זין אף אחד לא באמת אוהב את הקבוצה שלו.. מכבי חיפה מכבי תל אביב או הפועל תל אביב.. כולם בגלל שיש להם איזה תאור מזדיין ואי יש להפועל גביע טוטו משנת 1921 ואי איך אני אוהב אותם!! כולם ככה אז אל תשחקו אותה..
תראו לי אוהדים יותר איתיים מאשר ה L.F!!!! שמוכנים למות בשביל בית"ר..
אולי המצב של בית"ר לא טוב אבל עדיין הקבוצה הכי מכובדת ואחת הטובות בליגה!!
איזה מכובדת שגיא באמת.. ביתר זה הקבוצה עם הקהל הכי מסריח בעולם.. שרים בוז לרבין..
הורגים אחד את השני...
והם שווים לתחת
מחזירים אותי 3 שנים אחורה עם הויכוחים של מה זה אוהד אמיתי, שבסוף הבנתי שאוהד אמיתי אין לו כלום בחיים חוץ מהקבוצה שהוא אוהד, ומאז ירדה ההתלהבות שלי מלהיות "אוהד שרוף".
ועם רבין היה אחד החזקים רק בגלל שהייתי בטיול שנתי לא הייתי במשחק הזה איזה באסה
ואיך אני זוכר נגד ויסלה קרקוב שראינו אוהדי הפועל ביציע שלהם חחחחח איזה מלוכלכים.
או בגמר גביע נגד הפועל שחיכו לאוהדים שלהם מחוץ לרכבת ופרקו אותם זה היה חזק, אחרי הגמר חגגנו בחוץ ו2 משלישיית מה קשור חגגו איתנו (השתיים שהם לא רון הפרסי) הגרוזיני אחד המלכים מכיר את כל השירים המניאק, גם היה עוד מפורסם שנגנבתי הוא השתגע שם, הוא לקח את המגפון והתחיל לשיר הפועל זונה
טוב יאללה מה חפרתי
זה מראה עד כמה הוא אוהב את הקבוצה שלוו...
מה אתה עשית בשביל הקבוצה שלך? קנית מנוי?! ואי ואי ואי!! זהו אם יש לך מנוי אתה אוהד שרוףףף!!
חחחחחחחחחח דבר ראשון דבר יפה יטמבל אחד כי אתה לא מכיר אותי..
דבר שני למה שרפו ת'קופות?! אתה לא יודע אז סתום את הפה...
דבר שלישי בנאדם מה L.F ימכור את הפיטמה של אשתו ויביא לביתר כסף.. אתה מבין?! משהו שלא תראה בשום קבוצה בארץ...
לך תראה green street holigans ואז דבר איתי.. תראה מה זה אוהד... (דרך אגב הסרט הכי יפה שראיתי D: )
דבר רביעי לא ענית לי על השאלה.. מה עשית בשביל הקבוצה שלך?! אם לא ענית זאת אומרת שכלום.. אז סע לי מהעניים יילד כאפות שפותח את הפה והוא חושב שהוא עבריין פחחחחח
שגיא כל העבריינים שאני מכיר יש להם LOCKERZ כמוך אחי, איןן זה מכה כל עולם הפשע מתעסק בLOCKERZ
אפילו בוא לקטמון תראה בעצמך,, אווי אתה בעצמך מקטמון (עכשיו הוא יגיד לי) "בוא לקטמון אם אתה גבר"
סמרטוטים כמוכם מזמן לא ראיתי באמא שלי, ויש לך קול של הומו לפעמים בטיאס
win again![]()
נערך בפעם האחרונה על ידי Tamin : 09/12/09 ב 14:18