פייייייי עוד לא זכור לי נושא עם כל כך הרבה תגובות בזמן כל כך קצר :o
חחח תפציצו חופשיי =]
פייייייי עוד לא זכור לי נושא עם כל כך הרבה תגובות בזמן כל כך קצר :o
חחח תפציצו חופשיי =]
במקור פורסם על ידי HaniBal
* איזה יופי הבאתי אותה בתגובה ה 100 =]
EVO AND PVL
[T.A.C.T]
PVL
JwS
eVo
תיראו איזה שחקנים יש בJWS למרות שלא ראיתי אותם משחקים אבל אני זוכר שחזי סיפר לי אליהם
http://www.clanbase.com/claninfo.php?cid=325384
מאיפה בדיוק אתה מכיר את JWS?במקור פורסם על ידי HaZoKa`
הם היו קלאן חואה כזה לאיזה חודש חודשיים נראה לי..
ערכתי תיקראבמקור פורסם על ידי DareDevil
לכל האלה שמגיבם ש4EVER היה היחיד שהיה ברמה בEVO והוא זה שעשה את כל הקלאן.. על סמך מה אתם אומרים את זה?שיחקתם איתנו קלאן ווארס באותם זמנים? אני מתכוון גם אלך עידן רק שתדע תכלס אם כל האנשים בהרכב הישן היו משחקים (כמעט כולם) באופן רציף לא היתה נכנס לקלאן...היה לנו הרכב בן זונה ואחלה אנשים שפשוט עזבו תמשחק או הפסיקו לחרוש כמוך ;|.
אני מכיר את הקלאן את השקנים שהיו בו..במקור פורסם על ידי HaZoKa`
לא אמרתי שלא היו שחקנים לא טובים
אבל אם אני זוכר נכון הם התפרקו אחרי איזה חודשיים
ואי אפשר להחשיב אותם ממש קלאן ממש אם הם שיחקו רק איזה חודשיים
.:[C.M.A]:.
במקור פורסם על ידי DaRKDj
נירן צודקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
במקור פורסם על ידי ^idNz
עידן אחי תהיה בטוח שאם היה פיויאל של אז נגד איבו של היום והייתם משחקים בסקופ....אז היה 24-0 לפיויאל בסקופ
במקור פורסם על ידי HaZoKa`
תקרא ותפנים.במקור פורסם על ידי BubbaJ
:משתחווה::משתחווה::משתחווה::משתחווה::משתחווה::משתחווה::מ� �תחווה:במקור פורסם על ידי 4EvEr
אליעד של פעם, כמו שיותם סיפר לי :p
ובואנה יותם כל הכבוד לך איזה סוס היית על ההתחלה :מאוהב:
הייתי עם נוב מאוס
כולכם נובאים ברמות על!
ככה. גיא אמר נכון 3.4 ו 3.5 זה שני דברים שונים
אין על EVO כרגע בארץ ב 3.5
בקשר ל PVL הם היו קלאן מאוד חזק אבל ב 3.4 עדין אני זוכר תקופה שהם התקשו מאוד להסתדר נגד EVO וזה היה התקופה שEVO תפסו תאוצה וניצחו כמעט את כולם כולל אותנו TA..
וTA החזיקו את המקום הראשון לתקופה של 2-3 חודשים אחרי ניצחון על PVL אז אם כבר הקלאן של כל הזמנים! זה רק TA ולא בגלל שהיכולת או משהו
אלה בגלל שזה תאכלס היה הקלאן הכי מגניב שיש!
החברותה שהייתה בקלאן ה TS שתמיד היה צחוקים בו והאנשים שלא תמצאו כאלה חברה בשום מקום!
תשאלו את מי שאתם רוצים מהתקופה הזו
אם יש אגדה זה לא PVL עם כל הכבוד אלה TA
PVL הפסיקו להיות רציניים מההתחלה ..
מה אתה ילד קטן מה זה משנהבמקור פורסם על ידי SwS
PvL
דאבל פוסט
בכל אופן אני לא יכול להגיד MG כי זה קלאן שאיכשהו החזיק במשך השנים ומגיע להם על זה ח"ח אבל הוא היה מעיין קלאן מעבר בתקופה של IDF וPVL ורוב השחקנים שקלטו את המשחק עברו דרכו.
בכל אופן IDF היה אחלא כי הוא היה בית אבל בקושי היו CW בזמנו כי תכל"ס היה
IDF IAF MG PVL שנגיד כל IAF היו כולם שכנים שלי, כל הילדים בבניין שלי שיחקו את זה אם מישהו עוד זוכר את (היטמן) אני והוא היינו היחידים שהלכו ל IDF במקום לIAF (ניק באותה תקופה WTF כי אני בטוח שלא הרבה זוכרים).
IDF התפרק וחבל היו שם שחקנים מצויינים אבל בגלל המחסור בשרתים לCW וכו' לא היו ממש טאקטיקות וכאן פחות או יותר PVL נכנסים תמונה שפשוט מסיבה מסויימת היה להם טים וורק והצליחו להתסדר אחד עם השני אבל הם התגייסו כמו שאמרו או פשוט הפסיקו לשחק ופשוט לא שיחקו כמו פעם גם שבאותה תקופה EVO התחילו להיות קלאן יותר חזק וכו' בזכות התמדה והם לא התפרקו וכן עידן אתה לא שיחקת או הייתה בNA או ISS או כל מופלץ אחר באותו זמן כשאותם שחקנים היו יותר טובים ממך ושיחקו בEVO והיו לא רעים למשל BIFFI שהיה שחקן מצויין.
והדגש על קלאן זאת אומרת לא כל שחקן בנפרד אלא כולם ביחד כי היו נסיונות באותה תקופה למשל JWS ו AFH שהכל התפוצץ בפנים כי התלהבו יותר מדי אבל לא ידעו לשחק ביחד מסודר ופשוט פוצצו את הקלאנים האלו והם התפרקו.
בלי ביקורת לא איכפת לי שאלו כל אחד לדעתו ואם יש למישהו להגיד משהו אז על הזין שלי