FIREWALL
אם אין לך משו חכם להגיד. עדיף שתשתוק.
FIREWALL
אם אין לך משו חכם להגיד. עדיף שתשתוק.
בא לי לקשקש בשכל..
לא מתאים לך תן לי באן
politica zone
אני בטוח שכל אזרח שפוי במדינה הזאת יהיה מוכן לשלם פי 2 יותר מיסים בידיעה שאפשר לישון בשקט ושהם (ערבים) מתים כמו זבובים.במקור פורסם על ידי Prophet
אבל לא לכולם יש לשלם פי 2 מיסים אחי.
ופיירוול למה להתגרות? אם הייתי רוצה הייתי נותן באן אבל אני לא מתכוון לעשות את זה, אני פשוט רוצה שפעם אחת יהיה פה דיון עם מנת משכל מעל לטמפ' החדר.
קודם שיהיה כסף לשלם מיסים אחר כך דבר איתי טוב אחי?במקור פורסם על ידי insan1ty
כשלא יהיו פה ערבים, ולא יהיה איום על המדינה הכלכלה פה תפרח יותר מהאגו המזיון של LANCE, ככה שיהיה.במקור פורסם על ידי FireWall
סתם שאלה..אתה ערבי אחי?
ההבדל בין יהודים לערבים זה שאם אנחנו היינו תחת "כיבוש" של הערבים והיינו במצב שלהם והם במצב שלנו אז הם מזמןןןןן היו שוחטים אותנו כמו כלבים בלי להתבלבל בכלל הם היו רוצחים אותנו עושים לנו שואה
לך תהיה קצת במקלט בצפון תרגיש קצת מזה שנופלות קטיושות שמה ..
ואז תדבר...
תמשיך לחשוב שהערבים רוצים שלום אם ישראל ולא כולם גרועים
תראה תחינוך שלהם תראה מזה L: ילדים בני 10 הולכים להתאבד ומחזיקים M16 או AK ביד
צא מהחלום שהם רוצים איתנו שלום
כמו שהם רוצים להשמיד אותנו צריך להשמיד אותם או להעניש אותם וקשות!!! ולא כמו עכשיו בלבנון מודיעים למשפחות של הטרוריסטים שהם הולכים להפגיז ומבקשים מהם לפנות את הבית למה הם חושבים שהטרוריסתט לא ברח משמה ששמה את ההודעה O_o
מתי כבר יבינו פה שהם רוצים רק בהשמדת מדינת ישראל ויש לפעול בנושא ולהגן על עצמנו ולא להפגיז שטחים ריקים אלה להוריד להם ערים וכפרים שלמים
זיקי אתה מנסה להראות שאתה תומך בהם ושאסור לתת לאזרחים שלהם להפגע ואומר שיש טובים וזה..
כול מה שאתה אומר זה שטויות תבין להם לא אכפת שהם הורגים אזרחים חפים מפשע תראה מה הולך בצפון חוטפים חיילים רוצחים חיילים נפגעים אנשים אזרחיים חפים מפשע ,נהרגה היום אישה שישבה במרפסת שלה
תחשוב קצת על העם שלך תדאג לו כי לכול השאר לא אכפת ממך או מישראל את כולם את אירופה וכולם מעניין רק התחת והכיס שלהם כי הם עושים על זה הרבה כסף - תראה את רוסייה מוכרת לטרוריסטים האלה נשק
תראה עכשיו נפל טיל בחיפה!
נערך בפעם האחרונה על ידי LazyBoy : 13/07/06 ב 19:06
וואי, מישהו פה נעלב...במקור פורסם על ידי insan1ty
זה לאנס אני מהמשתמש של אחי
:מעלה: :מעלה:במקור פורסם על ידי Z
stom et ape ani sone et kol aarvim ki em omo msrihim!
בדיוק מה שרציתי להגיד!!!במקור פורסם על ידי sHkaBuBuLu
וואי עכשיו הפגיזו את קרית אתא
יאללה קוס עמק שיהרגו את כל לבנון
לא אכפת לי
lol זה נכון.....במקור פורסם על ידי sHkaBuBuLu
ואגב ידעתם שאם לא הייתה התיישבות יהודית בארץ הערבים לא היו דורשים מדינה משל עצמם? בכלל הקמת מדינה פלסטינאית היא לא בשביל ה"עם" הפלסטיני אלא בגלל הטענה המופרכת שכל המזרח-התיכון שייך לערבים, ומדינה יהודית היא עוד מכשול למימוש הרעיון הזה, כך שמי שחושב שהקמת מדינה פלסטינית תביא שלום, הוא,פשוט, נאיבי.
אבל אני לא מבין איזה בעיה יש לאנשים פה נגד ערבים שרק רוצים לחיות את החיים שלהם, לא כולם הם פעילים באיזה ארגון טרור או שואפים להשמדת המדינה, אז די עם ההכללות האלה.
שישרפו הערבים על הזין שלי מה אתם מגינים עליהם אהה ישמאלנים מניאקים הורגים אחים שלנו את הדם שלנו הם הורדים שימותו שרמוטות..
בונאה יא חתיכת בן זונה שמאלני נאצי הומו מזדיין בתחת אמא שלך זונה יא בן זונה איך אתה מדבר יא בן שרמוטטטטטטטטטבה תנו לבן זונה הזה באןןןןן כושיליאמא שלךךךךךךךךך יא בן זוטנה חוטפים לנו 2 חיילים ורוצחים עוד 8 יא חתיכת ערבי מזדיין בתחת כל הערבים אותו דבררררר יוווווו יא בן זונההההה תנו לו באןןןןןןןןןןןןןןןןןןן חיזבאלה זה ערבים וערבים זה חיזבאלללללה הם כולם אותו ברררררררררה יא בן שרלואה מזדיין בתחת אינעל סבתאאאאא שך כוס אמאמאקקקקקקק שתחייה עם ערבים אתה תבין איזה חרא זה וכמה צריך להרוג אותם יא חתיכת שרמוטה מזדיינת תנו לו באןןןן יא בני זוונות יא חתיכת אומווווווווווווווווווו
רותם תיתחתני איתי...במקור פורסם על ידי ^^RoTeM^^
רציתי לתת ככה תגובה אבל הייתי עצבני מידי
יאא בן זונההההה תנו לו באןןןןןןןןןןןןןןן
עכשיו אני ישבור לך ת'מוח אם אתה מגן על הערבים או משו !!
יש פה כל כך הרבה אנשים שהרמה של התגובה שלהם כל כך נמוכה שזה מדהים. אתם לא יכולים להביע דעה בלי לקלל או להגיד סיסמאות?
Proud Member of EvoLuTioN Clan :: #eVo.team @ Quakenet »