עמוד 6 מתוך 7 ראשוןראשון 1234567 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 101 עד 120 מתוך 136

אשכול: דיי להיות מפגרים סתומים! בקשר לכל האלה ששונאים ערבים.

הסמל האישי של Freedom
    Freedom Freedom מנותק קרנבל! (:
    שם פרטי
    Freedom
    קיבל לייק
    0 פעמים
    FIREWALL
    אם אין לך משו חכם להגיד. עדיף שתשתוק.

FireWall FireWall מנותק גורו
    קיבל לייק
    0 פעמים
    בא לי לקשקש בשכל..
    לא מתאים לך תן לי באן

`Silver אורח
    politica zone

הסמל האישי של insan1ty
    insan1ty insan1ty מנותק גורו
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Prophet
    ...
    לצאת למלחמה כרוך בכלכך הרבה גורמים שאתם לא מבינים בכלל, הוצאות כספיות כבדות, של חימוש, מיגון, תמיכה, שמירה, נשק, הכל, זה פוגע אחרי זה בכלכלה הישראלית...
    אני בטוח שכל אזרח שפוי במדינה הזאת יהיה מוכן לשלם פי 2 יותר מיסים בידיעה שאפשר לישון בשקט ושהם (ערבים) מתים כמו זבובים.

הסמל האישי של Freedom
    Freedom Freedom מנותק קרנבל! (:
    שם פרטי
    Freedom
    קיבל לייק
    0 פעמים
    אבל לא לכולם יש לשלם פי 2 מיסים אחי.
    ופיירוול למה להתגרות? אם הייתי רוצה הייתי נותן באן אבל אני לא מתכוון לעשות את זה, אני פשוט רוצה שפעם אחת יהיה פה דיון עם מנת משכל מעל לטמפ' החדר.

FireWall FireWall מנותק גורו
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי insan1ty
    אני בטוח שכל אזרח שפוי במדינה הזאת יהיה מוכן לשלם פי 2 יותר מיסים בידיעה שאפשר לישון בשקט ושהם (ערבים) מתים כמו זבובים.
    קודם שיהיה כסף לשלם מיסים אחר כך דבר איתי טוב אחי?

הסמל האישי של insan1ty
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי FireWall
    קודם שיהיה כסף לשלם מיסים אחר כך דבר איתי טוב אחי?
    כשלא יהיו פה ערבים, ולא יהיה איום על המדינה הכלכלה פה תפרח יותר מהאגו המזיון של LANCE, ככה שיהיה.

MusT4nG` MusT4nG` מנותק גורו
    קיבל לייק
    0 פעמים
    סתם שאלה..אתה ערבי אחי?

sHkaBuBuLu אורח
    ההבדל בין יהודים לערבים זה שאם אנחנו היינו תחת "כיבוש" של הערבים והיינו במצב שלהם והם במצב שלנו אז הם מזמןןןןן היו שוחטים אותנו כמו כלבים בלי להתבלבל בכלל הם היו רוצחים אותנו עושים לנו שואה

LazyBoy LazyBoy מנותק גורו
    קיבל לייק
    0 פעמים
    לך תהיה קצת במקלט בצפון תרגיש קצת מזה שנופלות קטיושות שמה ..
    ואז תדבר...
    תמשיך לחשוב שהערבים רוצים שלום אם ישראל ולא כולם גרועים
    תראה תחינוך שלהם תראה מזה L: ילדים בני 10 הולכים להתאבד ומחזיקים M16 או AK ביד
    צא מהחלום שהם רוצים איתנו שלום
    כמו שהם רוצים להשמיד אותנו צריך להשמיד אותם או להעניש אותם וקשות!!! ולא כמו עכשיו בלבנון מודיעים למשפחות של הטרוריסטים שהם הולכים להפגיז ומבקשים מהם לפנות את הבית למה הם חושבים שהטרוריסתט לא ברח משמה ששמה את ההודעה O_o
    מתי כבר יבינו פה שהם רוצים רק בהשמדת מדינת ישראל ויש לפעול בנושא ולהגן על עצמנו ולא להפגיז שטחים ריקים אלה להוריד להם ערים וכפרים שלמים
    זיקי אתה מנסה להראות שאתה תומך בהם ושאסור לתת לאזרחים שלהם להפגע ואומר שיש טובים וזה..
    כול מה שאתה אומר זה שטויות תבין להם לא אכפת שהם הורגים אזרחים חפים מפשע תראה מה הולך בצפון חוטפים חיילים רוצחים חיילים נפגעים אנשים אזרחיים חפים מפשע ,נהרגה היום אישה שישבה במרפסת שלה
    תחשוב קצת על העם שלך תדאג לו כי לכול השאר לא אכפת ממך או מישראל את כולם את אירופה וכולם מעניין רק התחת והכיס שלהם כי הם עושים על זה הרבה כסף - תראה את רוסייה מוכרת לטרוריסטים האלה נשק
    תראה עכשיו נפל טיל בחיפה!
    נערך בפעם האחרונה על ידי LazyBoy : 13/07/06 ב 19:06

Dr:Evil Dr:Evil מנותק אחראי קהילה בדימוס
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי insan1ty
    אני כן "יהודון", אבל מה לעשות שאני גם רוסי :|
    and on that bombshell
    GO AND PLZ FUCK URSELF
    וואי, מישהו פה נעלב...

זה לאנס אני מהמשתמש של אחי

הסמל האישי של insan1ty
    קיבל לייק
    0 פעמים

HaZoKa` HaZoKa` מנותק נינג'ה
    קיבל לייק
    1 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Z
    ואי שתוק כבר ישמאלני מסריח
    ערבים כולם חרא
    :מעלה: :מעלה:
    stom et ape ani sone et kol aarvim ki em omo msrihim!

הסמל האישי של GaLaXy
    GaLaXy GaLaXy מנותק גולנצ'יק :)
    קיבל לייק
    6 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי sHkaBuBuLu
    ההבדל בין יהודים לערבים זה שאם אנחנו היינו תחת "כיבוש" של הערבים והיינו במצב שלהם והם במצב שלנו אז הם מזמןןןןן היו שוחטים אותנו כמו כלבים בלי להתבלבל בכלל הם היו רוצחים אותנו עושים לנו שואה
    בדיוק מה שרציתי להגיד!!!
    וואי עכשיו הפגיזו את קרית אתא
    יאללה קוס עמק שיהרגו את כל לבנון
    לא אכפת לי

Lance Vance Lance Vance מנותק טירון
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי sHkaBuBuLu
    lol זה נכון.....

ואגב ידעתם שאם לא הייתה התיישבות יהודית בארץ הערבים לא היו דורשים מדינה משל עצמם? בכלל הקמת מדינה פלסטינאית היא לא בשביל ה"עם" הפלסטיני אלא בגלל הטענה המופרכת שכל המזרח-התיכון שייך לערבים, ומדינה יהודית היא עוד מכשול למימוש הרעיון הזה, כך שמי שחושב שהקמת מדינה פלסטינית תביא שלום, הוא,פשוט, נאיבי.

אבל אני לא מבין איזה בעיה יש לאנשים פה נגד ערבים שרק רוצים לחיות את החיים שלהם, לא כולם הם פעילים באיזה ארגון טרור או שואפים להשמדת המדינה, אז די עם ההכללות האלה.

Versache Versache מנותק גורו
    קיבל לייק
    2 פעמים
    שישרפו הערבים על הזין שלי מה אתם מגינים עליהם אהה ישמאלנים מניאקים הורגים אחים שלנו את הדם שלנו הם הורדים שימותו שרמוטות..

Rom4nz` Rom4nz` מנותק נתי כהן חייל שלי
    שם פרטי
    קובי
    קיבל לייק
    15 פעמים
    בונאה יא חתיכת בן זונה שמאלני נאצי הומו מזדיין בתחת אמא שלך זונה יא בן זונה איך אתה מדבר יא בן שרמוטטטטטטטטטבה תנו לבן זונה הזה באןןןןן כושיליאמא שלךךךךךךךךך יא בן זוטנה חוטפים לנו 2 חיילים ורוצחים עוד 8 יא חתיכת ערבי מזדיין בתחת כל הערבים אותו דבררררר יוווווו יא בן זונההההה תנו לו באןןןןןןןןןןןןןןןןןןן חיזבאלה זה ערבים וערבים זה חיזבאלללללה הם כולם אותו ברררררררררה יא בן שרלואה מזדיין בתחת אינעל סבתאאאאא שך כוס אמאמאקקקקקקק שתחייה עם ערבים אתה תבין איזה חרא זה וכמה צריך להרוג אותם יא חתיכת שרמוטה מזדיינת תנו לו באןןןן יא בני זוונות יא חתיכת אומווווווווווווווווווו

Rom4nz` Rom4nz` מנותק נתי כהן חייל שלי
    שם פרטי
    קובי
    קיבל לייק
    15 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי ^^RoTeM^^
    אני לא יודעת אם זה כיף להם שנהרגים להם "שם" אנשים... אבל זה כיף להם להיהרג "פה" עלינו ואז לשמוח ולהתגאות בבנים החסרי מוח שלהם שמסתובבים עם חגורות נפץ ומתפוצצים על אזרחים תמימים... אני ראיתי בטלוויזיה שההורים של כל שהיד ושהיד, במקום לבכות כל המוות של הבן שלהם, להיפך - הם שמחו... בטח שישמחו - הוא חיסל יהודים וזכה לעלות לגן עדן מוקף בבתולות, אז מה אם הוא מת? זו הדרך חשיבה שלהם.
    תאמין לי שאם אין להם כבוד לערך של החיים של עצמם אז סבבה אפשר להרוג אותם, ויודע מה? אני לא אתמוך בלעשות להם שואה, אבל לפחות לחסל את הגרעין - לעקור תחרא מהשורש ולחסל את כל ראשי החיזבאללה ואירגוני הטרור למיניהם... מה לעשות שמידי פעם זה כולל לירות טיל בטעות לבית של מישהו אחר ולפגוע בילד ערבי מסכן? גם ככה בעתיד הוא תכנן למות בתור שהיד... אז מה זה משנה? חסכנו להם עוד חגורת נפץ. עדיף שהם ימותו אצלם בבית מאשר באוטובוס / קניון / אלוהים יודע איפה , ולהרוג ולפצוע יחד איתם עוד עשרות ואולי אפילו מאות אנשים שבחיים לא פנו אליהם ולא עשו להם שום דבר רע....
    אם הם מחנכים את הילדים שלהם להתפוצץ עלינו אז לדעתי הם הבורים, ואם השנאה שלי כלפיהם נחשבת לבורות - סבבה... אני מעדיפה שיהיה לי אייקיו של זבוב ועדיין לתמוך בדעה שלי... הם כולםםםםםםםםםםםם שונאים אותנו, בין אם הם ערבים מוסלמים או נוצרים... הערבים שונאים אותנו! מה לא מובן??? הם לא יכולים לסבול את העובדה שקיימת ציונות בפלסטינה המסריחה שלהם! כואב להם העניין שאנחנו נושמים את אותו אוויר שהם נושמים. וכמו שהם שונאים אותנו עוד מהרחם בלי סיבה בכלל - אני חושבת שיש לי את כל הזכות לשנוא אותם, ולי יש סיבה, יחי ההבדל הגדול!

אה ועוד משהו - מישהו אמר פה יהודון... יהודים לא אומרים "יהודון"... זה נחשב לנימה אנטישמית מלאת זלזול... אם ככה אתה מתייחס לדת שלך, שיהיה לך בכיף.
    רותם תיתחתני איתי...

רציתי לתת ככה תגובה אבל הייתי עצבני מידי

יאא בן זונההההה תנו לו באןןןןןןןןןןןןןןן

oRmeyeR: oRmeyeR: מנותק טירון
    קיבל לייק
    0 פעמים
    עכשיו אני ישבור לך ת'מוח אם אתה מגן על הערבים או משו !!

GarGaMeL- GarGaMeL- מנותק מנהל בדימוס
    קיבל לייק
    11 פעמים
    יש פה כל כך הרבה אנשים שהרמה של התגובה שלהם כל כך נמוכה שזה מדהים. אתם לא יכולים להביע דעה בלי לקלל או להגיד סיסמאות?
    Proud Member of EvoLuTioN Clan :: #eVo.team @ Quakenet »

נושאים דומים

1. בקשר לכל הודעות ה"מחזק" האלה
    על ידי Crazy Death בפורום מה שבראש
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 05/12/08, 15:06
  2. בקשר לכל הפורומים של המוזיקה
    על ידי WickedSick בפורום מה שבראש
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 25/01/07, 17:34
  3. לכל האלה שמורידים את ה-TM שמביאים פה
    על ידי aviel בפורום גרפיקה כללית