בדיוק כמו שיגאל אמר. יש דימו שלך מפאבליק - נכון שאפשר להגיד שזה פייקר ששיחק עם ראדר. הבעייה שבדקו לוגים שמוחיכים שבדמו זה היית אתה....
לפי הבינד של ה-100hp` שלך, הסקין וכו'....
בדיוק כמו שיגאל אמר. יש דימו שלך מפאבליק - נכון שאפשר להגיד שזה פייקר ששיחק עם ראדר. הבעייה שבדקו לוגים שמוחיכים שבדמו זה היית אתה....
לפי הבינד של ה-100hp` שלך, הסקין וכו'....
ident חברת אינטרנט, הלוגים גם מראים שיש רק ניקים של YaTiR` וכו'
אז מה אתה רוצה להגיד שמישהו בכוונה שיחק איזה כמה חודשים טובים רק בשביל להפליל אותך יום אחד עם ראדר? מה אתה אוטיסט
עזוב סקינים, בינדים וכו' יש פה ident זהה ושם מחשב זהה מה צריך יותר מזה?במקור פורסם על ידי hotDAEMONjel
למי שלא יודע ident זה תעודת זהות בטקטיקל שנישמרת בקבצים ואפשר ליבדוק עם זה אותו שחקן שיחק ואפשר ליבדוק ident בלוגים
אז יתיר חלאס לחרטט כמה נעל אתה יכול לצאת אומרים לך שזהו הלכת תפסו אותך ובמקום לבקש סליחה אתה נפתח על כולם
כאילו הם השתמשו בצ'יטים...
הרצל? אתה רואה אותי? לא כי הצ'יטים מחקו אותי
בואנה מה אתה דפוק זה היה מהמחשב שלך וזה בדוק ואי אפשר לעשות לזה 'פייק' באיזה סרט אתה חי
בן תאכלס אתם אומרים יש הוכחות יש הוכחות איפה? עוד לא ראיתי את הלוג בפורום..
ויש כאלה שסתם אומרים יש לוגים יש זה יגאל בוא תביא את הלוגים תרא לנו שזה הוא באמת..
לא שאני אומר שהוא לא ציטר הוא ציטר אברבנל אבל אחרי שאתה מביא לפה לוגים לא יהיה לו יותר מה להגיב
צודק ועוד איך צודק.במקור פורסם על ידי HaZoKa`
תביאו לפה את הלוגים שכולנו נוכל לראות.
נירן :
טוב יתיר אני באמת מצעטער אני הפללתי אותך אני מקווה שתסלח לי גנבתי לו את המחשב לחמישה ימים שהוא היה בתיקון שיקחתי לו בטקטיקל עשיתי לו בלאגנים בקיצור זה סתם שמועות
נירן DARKDJ מצטער מכל הלב..
יאללה סולחה אחי?!?
הם ילדים בלי חיים גם את זה הם זייפובמקור פורסם על ידי hotDAEMONjel
תגיד לי מה אתה רוצה !? אתה ממשיך עם הדברים האלה עםד שאני לא יזיין אותך אהה?במקור פורסם על ידי hotDAEMONjel
קיצר...
88.155.20.18 זה האייפי של יתיר מהשרת שבאותו יום הוא שיחק עם צ'יטים, הרצתי חיפוש בפורום על האייפי, תראו מה זה מצא לי...
נחשו של מי האייפים האלה? כן של יתיר, כל פקח או בן אדם אחר עם גישות מוזמן לנסות להריץ חיפוש על האייפי האלה...
יש לי עוד IP's שלו מי שרוצה שיריץ חיפוש בפורום...
::: זה הלוגים :::
TOST Protect: Ident: YaTiR` - UER259B93AE518:to3491181110 - 88.155.20.18 זה מאותו יום של המשחק עם הראדר.
TOST Protect: Ident: {M.G}YaTiR` - UER259B93AE518:to3491181110 - 88.153.175.8
זה מיום אחר.
שימו לב שזה תואם כן? רק אייפי שונה...
יש עוד מישהו שלא מאמין לי?
נערך בפעם האחרונה על ידי psycho : 07/06/07 ב 16:02
שמע זה לא נעיםםםםםםםםםםםם ביכלל לא נעיםםםםםםםםםבמקור פורסם על ידי pşycho
נירן: ינון ישמן בטטה אל תגיב בשמי אני אזיין אותך
ויתיר לא זייפנו שום דבר אתה רוצה לוגים אתה תקבל מתי שמי שנתן לנו תלוגים יהיה מחובר
תשמע יתיר בוא אני יסביר לך דבר כזה תיקרא טוב טוב את מה שאני רושם לך עכשיו!
ident: זה תעודת שחקן ששמורה בקבצים של הטקטיקל שלך ואפשר ליבדוק את האיידנט שלך דרך הלוגים
שם מחשב: גם אפשר ליבדוק דרך הלוגים ואתה יודע לכל מחשב בד''כ נותנים לו שם שונה
בינדים: של טעינה, קניית נשק מסויים, מחירת נשק וכו' גם אפשר ליבדוק בלוגים
עכשיו לא אנחנו בדקנו לוגים אין לנוט תגישות ליבדוק לוגים ככה שביקשנו מאלה שיש להם תגישות ליבדוק תלוגים כדי לממש תטענה שלנו ולא לבוא סתם
עכשיו נגיד ואני עשיתי לך פייק עם ראדר אתה חושב שעידן או אליעד שהם לא כל כך מחבבים אותי לא יתנו לי באנים?
או לכל בנאדם אחר הם בדקו תלוגים ואימתו שזה אתה היית באותו זמן בפאבליק
ככה שעם תיקרא טוב תבין שעלו עליך ותפסיק להכחיש את ולהגיד שאנחנו משקרים את הלוגים אתם תקבלו
אנחנו לא נבוא לפה כמו מפגרים ונגיד הוא צ'יטר הוא צ'יטר בלי הוכחות אנחנו לא עד כדי כך סתומים...
ועם זה היה ככה תאמין לי שהנושא היה ננעל ממזמן על ידי עידן\אליעד\אלי\מייק ממזמן!
נו אתה מראה פה אייפי ...במקור פורסם על ידי pşycho
תראה לי איפה שיחקתי עם ראדר ...
בואנה שמע שמע יג'ייף זה לא "החברה" מsT תפסו אותך זה אני ינעל וכמו שיודעים אני לא בקלאן הזה אז לך תחפש מי ינענע אותךבמקור פורסם על ידי YaTiR`
ילולב
נ.ב כושילאמאמאמאמאמא שך זונה ירדאר בן שרמוטה:tongue:
לך תראה תדמו חמודיבמקור פורסם על ידי YaTiR`
תגיד לי יתיר אתה מתאמץ ליהיות דביל?
קודם כל יתיר הוכח שאתה צ'יטר אז אין לך זכות דיבור...במקור פורסם על ידי YaTiR`
דבר שני - אתה מדבר על זה שאין לאנשים חיים, שהם כל היום בTS ובלה בלה בלה ומפלילים אותך. עם כל התאוריה שלך ואתה לא מבדיל בין חיים לבין משחק מחשב?
תלמד להפריד בינהם... אתה לא צריך ללכת ברחוב ואחד אחד פה ש"יצא" עלייך ל"זיין" אותו מכות. אם זה מה שעושה לך את זה פאדלללללללללל
הוחיכו שאתה צ'יטר, פשוט תבקש סליחה וסלאמת נגמר הסיפור
ראסמי לא מתאים רז הביא פה השקעה ראה אחד מיסכן משחק עם ראדר ולא יכול ליראות מישהו בלי איקסים צילם השקיע והכל ואתה ככה מדבר יתיר? לא יפהבמקור פורסם על ידי hh`
עוד הוכחה, http://kvazim.com/up/2908.yatirforumip.PNG :: Forum IPבמקור פורסם על ידי pşycho
http://kvazim.com/up/2909.yatirserverip.PNG :: Server IP