אה הבנתי חחחחח =)במקור פורסם על ידי ReVoLT
:jiggy:
לא, כוסאמק ארס תעיפו תבני זונות האלה מהקהילה כבר
כן, כוסאמק ערס תנו להם לשחק בשקט כבר יש ESE
נמנע, כוסאמק ערס
אה הבנתי חחחחח =)במקור פורסם על ידי ReVoLT
:jiggy:
שמעו אתם חבורה של בכיינים!!!אני דיברתי איתו פעם אחת בTS נישמע אחלה של בנאדם כן גם עזר לי בכמה דברים בTO אבל חאלס חפרתםם כולכם
איכס.. מייק מאז שניכנסת להיות סופר וויזר זה ניהיה מסריח כבר. ! עם כולם אתה רב על כל דבר קטן! מה הקטע שלך לתת לו עוד הזדמנות אחת?! יש ת ESE עכשיו! חסר שחקנים כמוהו בקהילה, הוא אחלה גבר אתה לא מכיר אותו, אתה לא משחק איתו. תקשיב לפעמים, מעל חצי מהקהילה שונאת אותך בגלל שאתה מעצבן ועושה דווקא.
אני בטוח שהוא לא ישחק שוב עם ציטים. ואם הוא ישחק יש ת ese הוא יקבל באן ! כמו להגיד שצריך לדפוק באנים לכל אלה שקיבלו באן בacp !
אז הוא ניתפס פעמים. ו..? תן לו עוד הזדמנות ! אז הוא עשה טעות, אבל מה הקטע בידיוק שלך לאפשר לו עוד ניסיון? מה אתה מנסה להראות? שאתה מניאק מגעיל?!$@!
זה שהוא שחקן סוס והוא יודע לשחק בקלאן וורים זה לא אומר שהוא היה ציטר.במקור פורסם על ידי al0n
תנו להם הזדמנות
תומך בכל מילה ומילה!במקור פורסם על ידי Morning_Wolf
לינוי תמשיך ללקק כבר יש לך כתם חום על הלשון בעעעחס גועל נפש
מורנינג וולף איך ת'רוצה את הקהילה שלך?
מלאה צ'יטרים? מה אנלא מבין כי אחרי זה שאתה תראה צ'יטר אתה תבכה למייק שיעיף אותו מה לא ככה?
מה אתה נטפל למייק או לכל מישהו אחר שרוצה לשחק בכיף
לבן אדם נתנו 2 הזדמנויות מה לא ברור והוא לקח את שתיהן לידיים שלו .
כל הקטע פה אם זה היה מישהו אחר אז בכלל היית שם פס ושלום על ישראל , צודק או לא?
וואלה אנלא יודע מה איתך זה צביעות וטמטום מה שאתה אומר
יש פה אנשים שמבינים טיפה יותר ממך ומלינוי והם יודעים מה יהיה טוב
שהם התחילו לשחק אתה מצצת אצבע אז תפסיק לזיין תשכל
ועוד דבר אחד שאני רואה שאתה לא ממש מבין.
זה שניב אחלה בן אדם זה דבר אחד.
זה שהוא שיחק עם צ'יטים, גם במלחמה, עלו עליו, חזר לשחק עם צ'יטים, ושוב פעם עלו עליו, זה דבר אחר לגמרי.
אז מה אתה רוצה פה? רגע לא הלכו לקראתו? הייתה פה אטימות כן או לא?
ה
ese
לא אמור לתת לאנשים עוד הזדמנות הוא כמו תחנה אחרונה. הוא ידפוק צ'יטרים בעתיד והוא דופק צ'יטרים שהיו .
נערך בפעם האחרונה על ידי KillerM3n : 04/07/07 ב 12:50
למי אני "מלקק"במקור פורסם על ידי hezi`
מה אתה רוצה?
אתה רוצה שאני אסביר לך??? רק אם מי שהתחיל את זה יסכים (חזי)
תדבר בן-אדם שפוך תלבבמקור פורסם על ידי GoD is Almighty
![]()
מי רוצה קהילה של צ'יטרים?
אז על תתקינו ESE ותנו לצ'יטרים לשחק בפאלביק שנתפוס אותם וניתן להם באן ואז תיהיה לנו קהילה ריקה מצ'יטרים.
הצ'יטרים בכל מקרה ישחקו רק בלי צ'יטים וחכו לרגע שיפרצו את ESE....
אבל ניב כבר לא ישחק עם צ'יטים אז תנו לו הזדמנות וזהו.....
שחקן סוס,לא לא נראה לי..במקור פורסם על ידי Morning_Wolf
שהוא היה ב XGS הוא אמר לי שהוא היה בלי ראדאר אז יאללה די גיל הוא שחקן טוב אל תגידו סתם, לפחות תודו במשהו כמו שהוא הודה שהוא השתמש תודה גם אתה שגם שהוא לא השתמש הוא היה שחקן טוב.במקור פורסם על ידי LazyBoy
תגיד מה אתה חיי בהכחשה? הוא הודה רקאחרי שעלו עליו ושמו עליו הוכחות מפה ועד כוש... אז הוא לא בידיוק הודה, הוא נאלץ להודות. יש הבדל חמוד...במקור פורסם על ידי Nąti
ולמה נראה לך שהוא יגיד לך שיש לו צ'יטים והוא צ'יטר גם אם הוא היה בקלאן שלך והוא היה ה"חבר" הכי טוב שלך?
צא מהסרט שאתה חיי בו נתי.... PLIX
אתה לא שם לב בכלל שהוא לא מגיב פה? הוא יודע ששום דבר לא יעזור... אני לא מבין מה יוצא לך מזה שאתה כ"כ מנסה להגן עליו ולחפות עליו...... צא מהסרט, תחסוך לעצמך כאב ראש ותחסוך לעצמך ת'פאדיחות שאתה עושה לעצמך בזה שאתה יוצא טמבל בכל תגובה שאתה רושם
יותם: אין לי כוח לקרוא יותר תגובות כי כל תגובה יותר מפגרת השניה.
אם אתם רוצים לבטל למשהו באן אחרי שהוא רימה כל כך הרבה פעמים.... זאת הגזמה יופי שהוא רוצה לשחק במשחק ולהנות. גם אני רוצה לשחק במשחק ולהנות, אבל אני רואה מולי צ'יטר אני מקבל עצבים, אז זה שהוא הרס לחלק מאיתנו את ההנאה בזה שהוא רימה מגיע לו לשלם ולא להנות.
נקודה סוף פסוק!@%$!@
מפגרות כמו שלך עכשיו?במקור פורסם על ידי KdN
אתה רואה מולך צ'יטר אני רואה מולי קהילה (לא קשור לזה שמייק לא רוצה להוריד לו את הבאן) שלא רוצה לתת לו עוד הזדמנות אחרי שאתם עושים דברים לא פחות טובים...
הוא אמר שהפעם הוא לא ירמה,
אז מה הבעיה?!?
נערך בפעם האחרונה על ידי swat : 04/07/07 ב 14:39
הבעיה שהוא אמר את זה כבר פעמיים ועוד בעיה שהוא לא יוכל לרמות... נו יאללה תהיו חכמים ותיקפצו ותגידו "אם הוא לא יוכל לרמות אז מה אכפת לכם" אכפת לנו שהוא צריך לשלם על הטעויות שהוא עשה, הוא הוא אמר פעמיים לפני זה שהוא לא ירמה ורימה... מה עשינו בזה? אז בשביל מה חיכינו כ"כ הרבה זמן לתוכנה המזדיינת הזאת הא? בשביל מה באתם פתחתם פה נושאים זיינתם במוח לקחתם טכני בקלאן בייס טחנתם לנו את השכל על דרור וחברים שלו על רולס סרבר על כושיליפפו על לא יודע מה, בשביל מה תום? הא?במקור פורסם על ידי swat
יגאל יבורר :\במקור פורסם על ידי pşycho
קיצר ניב אין נשמה מה לעשות ברזלנים פה...
תעבור משחק כפרה :\
אני אחריך..![]()
על מה הוויכוח פה? משחק עם צ'יטים = באן לשנה. משחק עם צ'יטים בזמן הבאן = באן ל10 שנים.
עשה את זה, שישלם עכשיו.