עמוד 6 מתוך 7 ראשוןראשון 1234567 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 101 עד 120 מתוך 121

אשכול: ציוד שנגנב מהלאן

הסמל האישי של KaGe
    KaGe KaGe מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    אם אתה כל כך בטוח שרוב הקהילה פה עם פרוץ, הכניסה ללאן לא חייבה סידיקי מקורי? חלס לחפור.
    אני בטוח שהבנת לאן אני חותר..

WickedSick WickedSick מנותק תואר כבוד
    שם פרטי
    יותם
    קיבל לייק
    4 פעמים
    אני לא מבין כאילו בשבילכם מי שיש לו פרוץ הוא "פסול" ? הוא גנב את האכברים ותציוד ?
    מי שיש לו פרוץ לא מגיע לו להיות פה ?
    לא מבין תתפיסה שלכם ...

חוצמיזה אינפיטי לא יודע מה הניק שך אמרת פה שרוב הקהילה היא בפרוץ. קח לדוגמא תנושא של "למי יש פרוץ ולמי יש מקורי" , 53 אנשים הגיבו ,
    אני מאמין שבקהילה יש יותר מ 50 איש אבל 98% מהם הצהירו שיש להם מקורי , אין להם סיבה לשקר .
    עכשיו לא הבנתי מאיפה אתה מביא תנתונים ש מתוך -220- שחקנים יש לרובם COD פרוץ ?? למרות שראית בנושא נתונים ש 50 איש משחקים עם מקורי , אני חייב להבין את זה ...
    נערך בפעם האחרונה על ידי WickedSick : 04/08/08 ב 02:37

z1x- z1x- מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי WickedSick צפה בהודעה
    אני לא מבין כאילו בשבילכם מי שיש לו פרוץ הוא "פסול" ? הוא גנב את האכברים ותציוד ?
    מי שיש לו פרוץ לא מגיע לו להיות פה ?
    לא מבין תתפיסה שלכם ...

חוצמיזה אינפיטי לא יודע מה הניק שך אמרת פה שרוב הקהילה היא בפרוץ. קח לדוגמא תנושא של "למי יש פרוץ ולמי יש מקורי" , 53 אנשים הגיבו ,
    אני מאמין שבקהילה יש יותר מ 50 איש אבל 98% מהם הצהירו שיש להם מקורי , אין להם סיבה לשקר .
    עכשיו לא הבנתי מאיפה אתה מביא תנתונים ש מתוך -220- שחקנים יש לרובם COD פרוץ ?? למרות שראית בנושא נתונים ש 50 איש משחקים עם מקורי , אני חייב להבין את זה ...
    האמת שלדעתי זה פסול.
    מצד שני אני לא כמו אלה שאומרים "מוות לפרוצים תישרפו בגהינום" לא.
    אני גם משחק עם שחקנים שאין להם מקורי.
    פשוט לדעתי האישית כל העיניין של משחקים פרוצים זה דבר רע. (למרות ששוב גם לי יש מפעם לפעם משחק פרוץ, אבל זה רק משחקים שאני לא מתכוון לשחק יותר משבועיים).

אני לא ירדתי פה על אף אחד... הסיבה היחידה שהזכרתי את זה זה בגלל ש"רותם הגבר" אומר שאני מלכלך על הקהילה הזאת (שזה ממש לא נכון), אז רשמתי את ה"ליכלוך" היחידי שלי על הקהילה הזאת.

ד"א יש שם 39 אנשים שאמרו שיש להם מקורי. גם אם יש 50, זה עדיין רוב מוחץ לפרוץ (כפול 3 לפחות שמשחקים בפרוץ)
    אני לא בא בטענות, אני בסך הכול הגבתי למה שרותם רשם.

וKEGE לא, לא הבנתי לאן אתה חותר.
    והסיבה היחדה שבגללה העלנו שרת פרוץ בשביל הלאן, זה כדי שלא יהיו שם בעיות עם CDKEYים.

yaniv51 yaniv51 מנותק ג'וניור
    קיבל לייק
    0 פעמים
    במחירים של הארץ קשה לקנות משחקים מקוריים ( כאילו זה אפשרי, אבל כואב יותר בכיס ).
    אז בא COD4 שזה לדעתי משחק המחשב היחיד שקניתי אותו, ואני לא מצטער על זה.
    על זה כן הייתי מוכן להוציא את הכסף אבל לא על שום משחק אחר לדעתי לא הייתי מוציא את זה.
    אני קניתי בעיקר בגלל ה MP, בשום משחק לא שיחקתי בו ובזה באמת ההרגשה הייתה שזה שווה את הכסף, למרות שהיה לי כבר פרוץ.
    לכל אחד יש סדר עדיפויות, תחשוב גם אולי על חיילים שאין להם את הכסף הזה להוציא על משחק מחשב (בינינו, זה דיי מטופש עם המשכורת שלהם ), או על ילדים בני 15 שלא עובדים.
    נכון, אפשר לבקש מההורים ( זה גם מה שאני עשיתי ), אבל לא לכולם יש 200 שקל להוציא על משחק מחשב ( על דברים אחרים כן, אבל על משחק מחשב לא ).
    תנסה להסתכל גם מהצד הזה.

maximskv maximskv מנותק ג'וניור
    קיבל לייק
    0 פעמים
    אני הייתי ברוסייה בארץ מולדת שלי ושם COD 4 מהדורת אספנות עולה 84 ש"ח (בערך שכל 1 ש"ח שווה 4 רובל) וזה לא בשוק השחור שם אלא בחנות עם שם ומוניטין! בארץ מעלים את המחיר בהרבה... אני ראיתי מהדורת אספנות ב260 ש"ח המינימום... וזה היה באילת והמהדורה הרגילה עולה 56 שייקל ברוסייה..... ואגב זה היה לפני חודשיים... עד עכשיו או שהמחירים ירדו בקצת או שנישארו אותו הדבר

z1x- z1x- מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי yaniv51 צפה בהודעה
    במחירים של הארץ קשה לקנות משחקים מקוריים ( כאילו זה אפשרי, אבל כואב יותר בכיס ).
    אז בא COD4 שזה לדעתי משחק המחשב היחיד שקניתי אותו, ואני לא מצטער על זה.
    על זה כן הייתי מוכן להוציא את הכסף אבל לא על שום משחק אחר לדעתי לא הייתי מוציא את זה.
    אני קניתי בעיקר בגלל ה MP, בשום משחק לא שיחקתי בו ובזה באמת ההרגשה הייתה שזה שווה את הכסף, למרות שהיה לי כבר פרוץ.
    לכל אחד יש סדר עדיפויות, תחשוב גם אולי על חיילים שאין להם את הכסף הזה להוציא על משחק מחשב (בינינו, זה דיי מטופש עם המשכורת שלהם ), או על ילדים בני 15 שלא עובדים.
    נכון, אפשר לבקש מההורים ( זה גם מה שאני עשיתי ), אבל לא לכולם יש 200 שקל להוציא על משחק מחשב ( על דברים אחרים כן, אבל על משחק מחשב לא ).
    תנסה להסתכל גם מהצד הזה.
    אבל אתה צריך להבין שזה לא החלטה שלי.
    זה החלטה של VG כאתר גדול, כחברה בעצם, שאסור לה לתמוך במקורי.
    גם בגלל תביעות שיכולות לבוא במקרה כזה, וגם כי VG מההתחלה היו אתר שלא תומך בפיראטיות. הם לא מתכוונים לשנות את הגישה הזאת.

זה בכלל לא תלוי במנהלי הקהילות

yaniv51 yaniv51 מנותק ג'וניור
    קיבל לייק
    0 פעמים
    אני אמרתי את זה רק בגלל שאתה "התלוננת" על אלה שמשתמשים במשחקים לא מקוריים.

AvishayG AvishayG מנותק ג'וניור
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי WickedSick צפה בהודעה
    חחחח נושא מעניין , קראתי את כל התגובות ועדיין אפחד לא הודה כמו גבר . PUSSYS

למה יש לי הרגשה שזה אתה

.:BMO:. .:BMO:. מנותק ג'וניור
    שם פרטי
    k
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי -InfiNity- צפה בהודעה
    דבר ראשון שתוק.
    דבר שני שתוק.
    דבר שלישי יפה של40 אנשים (שחלק מהם זה אותם אנשים שפעילים בVG) יש מקורי, מה עם ה200 האחרים?

אמרתי שרוב הקהילה פרוצה, שזה דבר נכון ואין לך מה להתווכח עם זה.

חוץ מזה מה הבעיה שאני אומר עובדה? זה נקרא ללכלך? תחזור לגן חמוד
    עובדה היא משהו שהוכיחו באמת ולא משהו שמפליצים, אבל עצם העובדה שאמרת:"אין מה להתווכח עם זה" (לגבי זה שיש שחקנים עם פרוץ) זה כבר משהו אחר לגמרי, כיוון שאתה לא יכול להגיד רוב בלי סקר.

דבר שני, אני לא חבר שלך, והקללות שלך\האיומים שלך הם אלא שמוכיחים שאתה צריך לחזור לגן.

maximskv,
    גם אני עולה מרוסיה וחזרתי לשם לפני חודש, ולמרות שהמחירים שם מצחיקים, זה לא אומר שזה לא מזוייף.
    קניתי שם תוכנה PSCS2 והיא הייתה מזוייפת -.-

ולגבי הנושא כולו, אם הכל חזר לקדמותו ואין שום בעיה שהכל יעבוד כמו שצריך, אז אין טעם יותר להגיב פה.

z1x- z1x- מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי .:BMO:. צפה בהודעה
    עובדה היא משהו שהוכיחו באמת ולא משהו שמפליצים, אבל עצם העובדה שאמרת:"אין מה להתווכח עם זה" (לגבי זה שיש שחקנים עם פרוץ) זה כבר משהו אחר לגמרי, כיוון שאתה לא יכול להגיד רוב בלי סקר.

דבר שני, אני לא חבר שלך, והקללות שלך\האיומים שלך הם אלא שמוכיחים שאתה צריך לחזור לגן.

maximskv,
    גם אני עולה מרוסיה וחזרתי לשם לפני חודש, ולמרות שהמחירים שם מצחיקים, זה לא אומר שזה לא מזוייף.
    קניתי שם תוכנה PSCS2 והיא הייתה מזוייפת -.-

ולגבי הנושא כולו, אם הכל חזר לקדמותו ואין שום בעיה שהכל יעבוד כמו שצריך, אז אין טעם יותר להגיב פה.
    אז זהו שיש סקר והוא הוכיח את זה.
    ל40 אנשים מתוך 200 ומשהו, כן זה רוב לפרוץ.

תפסיק להתווכח על שטויות.

איומים?? טוב אחי...

הסמל האישי של KaGe
    KaGe KaGe מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    מה שמצחיק שאני לא רואה פה 200 ומשהוא...

kimi kimi מנותק The good fella :)
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי KaGe צפה בהודעה
    מה שמצחיק שאני לא רואה פה 200 ומשהוא...

כרגע משחקים 123 שחקנים (יותר... כי אין לי את כול השרתים..)

הסמל האישי של KaGe
    KaGe KaGe מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    מי אמר בכלל שכולם מפה?! ( יש גם את FXP)

rotm rotm מנותק טירון
    קיבל לייק
    0 פעמים
    אז זהו שיש סקר והוא הוכיח את זה.
    ל40 אנשים מתוך 200 ומשהו, כן זה רוב לפרוץ.

תפסיק להתווכח על שטויות.

איומים?? טוב אחי...
    אינפיניטי?יש לך בעיה שכלית או משהו??? מראים לך סקר.45 השתתפו.40 אמרו מקורי.5 אמרו פרוץ.זאת אומרת ש89% משתמשים במקורי!!! מה פה לא מובן? אבל למה זה חשוב לך??? כי כל יומיים בפורום שלך בויגמייס. מישהו אחר שואל למה השרתים שלנו ריקים? ומה אתה תמיד עונה? כי לכולם יש פרוץ. במקום לספר שאתה מציק למשתמשים אצלך בפורום.וכולם בורחים ממנו. ואז אין מי שיכנס. אז יאללה תתחיל להתנהג כמו בן אדם.

z1x- z1x- מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי rotm צפה בהודעה
    אינפיניטי?יש לך בעיה שכלית או משהו??? מראים לך סקר.45 השתתפו.40 אמרו מקורי.5 אמרו פרוץ.זאת אומרת ש89% משתמשים במקורי!!! מה פה לא מובן? אבל למה זה חשוב לך??? כי כל יומיים בפורום שלך בויגמייס. מישהו אחר שואל למה השרתים שלנו ריקים? ומה אתה תמיד עונה? כי לכולם יש פרוץ. במקום לספר שאתה מציק למשתמשים אצלך בפורום.וכולם בורחים ממנו. ואז אין מי שיכנס. אז יאללה תתחיל להתנהג כמו בן אדם.
    אולי תסתום כבר תפה שלך חתיכת ילד כאפות מטומטם.
    תראה תתגובות המפגרות שלך!
    עכשיו לך לשרתים ותשאל למי יש מקורי, למי יש פרוץ.
    70% מהאנשים בשרתים הם עם פרוץ.
    פשוט תשתוק כבר.

חוץ מזה, לא כמו פה שיש אנשים 24\7 אבל כן יש משהו כמו 10 אנשים שמשחקים בVG כמעט כל יום.
    זה שאתה לא בא (כי אף אחד לא רוצה לשחק איתך חתיכת נוב אפס) זה לא אומר שאין אנשים.

חוץ מזה סבבה אני מעדיף שהשרתים יהיו ריקים מאשר שיהיו מלאים באנשים כמוך.

ואתה יודע טוב מאוד שכולם שונאים אותך אז שתוק, ולך תבכה לאמא.

rotm rotm מנותק טירון
    קיבל לייק
    0 פעמים
    אולי תסתום כבר תפה שלך חתיכת ילד כאפות מטומטם.
    תראה תתגובות המפגרות שלך!
    עכשיו לך לשרתים ותשאל למי יש מקורי, למי יש פרוץ.
    70% מהאנשים בשרתים הם עם פרוץ.
    פשוט תשתוק כבר.

חוץ מזה, לא כמו פה שיש אנשים 24\7 אבל כן יש משהו כמו 10 אנשים שמשחקים בVG כמעט כל יום.
    זה שאתה לא בא (כי אף אחד לא רוצה לשחק איתך חתיכת נוב אפס) זה לא אומר שאין אנשים.

חוץ מזה סבבה אני מעדיף שהשרתים יהיו ריקים מאשר שיהיו מלאים באנשים כמוך.

ואתה יודע טוב מאוד שכולם שונאים אותך אז שתוק, ולך תבכה לאמא.
    תשמע אינפיניטי.אני לא מבין דבר אחד.מהבוקר אתה נימצא בפורום הזה.ואתה בכלל מנהל של פורום באתר אחר.לא פלא שהפורום שלך ניראה ככה. ושמעתי שאתה בסטנד באיי לאינס.אז איפה אתה מוצא זמן לחיות??? כולם אומרים עליך שאתה ילדותי. ואכשיו כולם רואים את זה.אני במקור מפרדס כץ.וכאפות הורדתי חופשי לחנונים כמוך.הגיע הזמן שתיתקשר להנהלת ויגמייס ותגיד אני לא מתאים. תן לאלון תבור את המפתחות. בשונה ממך הוא חכם ואינטיליגנטי.והוא מה שאתה לא. בן אדם!

z1x- z1x- מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    תשמע אינפיניטי.אני לא מבין דבר אחד.מהבוקר אתה נימצא בפורום הזה.ואתה בכלל מנהל של פורום באתר אחר.לא פלא שהפורום שלך ניראה ככה. ושמעתי שאתה בסטנד באיי לאינס.אז איפה אתה מוצא זמן לחיות??? כולם אומרים עליך שאתה ילדותי. ואכשיו כולם רואים את זה.אני במקור מפרדס כץ.וכאפות הורדתי חופשי לחנונים כמוך.הגיע הזמן שתיתקשר להנהלת ויגמייס ותגיד אני לא מתאים. תן לאלון תבור את המפתחות. בשונה ממך הוא חכם ואינטיליגנטי.והוא מה שאתה לא. בן אדם!
    זמן ליחיות? יש לי יותר זמן ליחיות מלאבא שלך יא מפגר...

אני יוצא עם חברים כמעט כל יום, אז יאללה לך לך תחפור למישהו אחר...
    גם כן אתה אומר שאתה בן אדם מבוגר, אבל אתה יודע מה מוזר?! כולם היו בהלם שאתה לא בן 12... (וכן אתה יכול לשאול אנשים...) בגלל התגובות הילדותיות שלך, והקיטורים שלך בVG עד שברחת משם כי הבנת שאף אחד לא סובל אותך :|
    אתה מדבר כמו ילד מתלהב קטן שמשחק אותה גדול
    פשוט תסתום כבר תפה שלך עם היציאות המפגרות האלה, ותפסיק להאשים את העולם בזה שאין לך חיים...

ומה בדיוק הקשר של זה שאני נמצא באתר הזה?
    אני מנהל קהילה מאוד קטנה באתר אחר, זה אומר שאסור לי להיות פעיל באתרים אחרים? צא מזה...

זה שאתה אולי עובד כמו חמור מהבוקר עד10 בלילה כי אתה בן אדם מוגבל ואין לך זמן אפילו לשבת לראות קצת טלויזיה לא אומר שכולם ככה...

חתיכת מפגר חופש גדול ואני בן 15 מה אתה רוצה שאני כל הצהריים ילך לשחק בארגז חול של אחותך??
    או שבעצם נלך לשחק לה בדברים אחרים...

ד"א << דומה לך אחושרמוטה
    נערך בפעם האחרונה על ידי z1x- : 04/08/08 ב 22:51

rotm rotm מנותק טירון
    קיבל לייק
    0 פעמים
    מה קרה? האמת כאבה לך? אה? שמנדריק! אתה מספר לכולם שהיה אחלה לאן. אבל אתה לא מספר שכמעט הרסת גם אותו.חודש תיכננת אותו .וכשבאו אנשים כלום לא עבד.חצי שעה לפני הסןף התחילו לשחק.מזל שלךשאלון תבור היציל אותך.אף אחד לא שונא אותי.אולי רק אתה.אני בכל מקרה לא שונא אותך. פשוט כואב לך לשמוע את האמת.

z1x- z1x- מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    מה קרה? האמת כאבה לך? אה? שמנדריק! אתה מספר לכולם שהיה אחלה לאן. אבל אתה לא מספר שכמעט הרסת גם אותו.חודש תיכננת אותו .וכשבאו אנשים כלום לא עבד.חצי שעה לפני הסןף התחילו לשחק.מזל שלךשאלון תבור היציל אותך.אף אחד לא שונא אותי.אולי רק אתה.אני בכל מקרה לא שונא אותך. פשוט כואב לך לשמוע את האמת.
    חעחעחעחע
    כן סבבה...
    חצי שעה לפני הסוף התחילו לשחק? תמשיך לחשוב ככה..

הסמל האישי של KaGe
    KaGe KaGe מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    תעשו טובה, תנעלו תאשכול.

(תאמינו לי שאני יודע איך זה ימשיך)

נושאים דומים

1. ציוד ההקפי שלכם
    על ידי normanush בפורום Call of Duty
    תגובות: 35
    הודעה אחרונה: 20/08/08, 18:28
  2. מהו ציוד המלחמה שלכם..