אהא...
וווואוו...... אוקי, פספסתי הרבה... הרבה חראאא צף בדיון הזה..
יש כל כך הרבה דברים להגיד אבל אני יגיד דבר אחד שהחיים לימדו אותי:
לא משנה לאן הגעת, מה השגת ומה אתה שווה... מה שבאמת משנה זה איך הגעת לדברים האלו, הדרך..
ובקשר ל: "המטרה מקדשת את האמצעים?" חרטההה...
שכל אחד יקשר את זה למה שבא לו.. יתייחס לזה איך שבא לו.. זה נכון לגביי הרבה דברים..
חכוו, אל תצאו עלי.. אני לא חושב שאני יותר טוב ממישו או משו כזה.. אבל אני באמת מנסה לחשוב פעמיים לפני שאני עושה "מהלך"..
אם זה בחיים, או סתם להגיד או לא להגיד משו לחבר בTS..
בר וקיינן..אני מכיר את שניכם כבר מלאא זמן.. מת על שניכם.. העמדה שלי לגבי מי צודק שווה חרטה.. כי בתכלס, למה מי אני?
אבל לכלתם בדיון הזה אחד על השני כלכךך מגעילל.. להביא לפורום משפטים של השני מהTS שאמרנו כשהיה משעמם?.. נו באמת...
אז יום אחד העדפתי לעשות CB MIX במקום לצאת עם חברים ולשבת על נרגילה.. ו?...
אני אוהב את המשחק הזה.. כמו כולכם.. ואני שם זין על מה שאתם חושבים עלי..
FREAK, רק דבר אחד אני יגיד, לגבי השאר אני לא מגיב..
גם ביבי היה צורח עלי במשחקים, וזה לא כיף לאפפחחדדד להפסיד עם ביבי סמוך עלי, למרות שהוא נורא עזר לי להשתפר ולהתחיל לחשוב במשחק..
אבל כששיחקתי איתך 2V2 הרגשתי כאילו ביבי חזר מהצבא.. ובאמת שזה מוציא תכיף מהמשחק כשמישו צורח עליך כמו חולה נפש..
שנה גישה.
קיצור זה רק מה שאני חושב, תעשו אם זה מה שבא לכם, וקחו דברים בפרופורציות אחים שלי... יהיה טוב איתנו בסוף [אנחנו קהילת FAIL] ^_^
נערך בפעם האחרונה על ידי !Go_laN : 08/06/09 ב 06:01
קיינן אני מסכים איתך שניל יצא ילד מסכן
אבל
אם אתה לא זוכר גם אתה עשית לקלאן שלי קונפליקס על SHARED LINEUP
שזה אפילו יותר מגעיל ממה שניל עשה לך
lol bjio נחסם
מייק אם כבר חסמת מישהו תחסום גם את HIGHLITE על השפה שהוא משתמש כלפיי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי עכשיו
אתה בכלל לא חלק מהקהילה הזאת לא? אמרת את זה אומנם במילים אחרות אבל אמרת,
וזה ההבדל בינינו ואני מדבר בשם כל הקלאן שלי,כל מי שקורא לנו סנובים וכו' בחיים לא אמרנו למישהו שמשחק פחות טוב מאיתנו ללכת או לכלכנו עליו כשחקן או כבן אדם לא משנה בן כמה הוא ואם זה MS או פוגי(הצעירים בקהילה) ששיחקו איתנו בונט, או אפילו השחקן הכי מבוגר בקהילה הזאת krizzje tamin mike כי זה לא מעניין אותנו וההבדל בינינו זה שלנו יש קצת יותר כבוד ועוד אכפת לנו מהקהילה למרות שאנחנו יכולים להפנות גב וללכת ולשחק רק באירופה,אז אתה בא ואומר למייק את מי לחסום?
בקיצור אין גבול לטמטום שלך זה פשוט עצוב,תעשה טובה ותחזור לשחק עם החברים הג'ינג'ים שלך מאירופה.
נערך בפעם האחרונה על ידי highlite : 08/06/09 ב 11:57