אתה משחק איזה חודשיים על מה אתה מדבר בכלל חחחחבמקור פורסם על ידי Mr.AnDerSoNzZz
אתה משחק איזה חודשיים על מה אתה מדבר בכלל חחחחבמקור פורסם על ידי Mr.AnDerSoNzZz
BiFFi = MaNG0MaN #@%#?@%?
LEGENDDDDDDD
כן באמת היה תקופה ש MG היו הקלאן הכי טוב אחרי pvl היו להם כמה שחקנים באמת טובים מאוד.במקור פורסם על ידי DaRKDj
ועוד משהו אני לא מבין למה כולם מתלהבים מ ops13 קלאן בינוני הוא היה לא יותר מזה ..
הכי טוב KM
שמעו
JwS חלקם חברים שלי חלקם כבר שנה שלישית בצבא, זה נכון שהם היו טובים
אבל אפילו אני זוכר שלפני 3 שנים ככה שלא ממש התחלתי לשחק (לא היה לי תמשחק בבית- רק אצל חברים), הם אפילו אמרו לי שפירקו אותם (PvL( בקלאן וור , אני לא יודע אם זאת הסיבה שהם התפרקו אבל, באבה וכל השאר אל תשכחו שהם הפסיקו לשחק במילא אחרי שהקלאן יתפרק, ורק פעם בשנה ככה חלק מהם חזרו לשחק לתקופה קצרה מאוד והפסיקו, אז לא להגיד ישר שהם נובים וכל זה...
בקשר לקלאן הכי טוב: כל אחד צריך להתסכל על התקופה הטובה ביותר שלו כשחקן, אני מדבר על הכושר הכי טוב ולקבוע מי היה יותר טוב ממנו, אני חושב שבתקופה שאני הייתי בכושר
PvL היו הכי טובים זה היה עוד לפני ש evo התרחבו מה שנקרא, בקשר לעתיד? קשה לקבוע מי מהם יותר טוב, לא ניתן להשוות כי אם כל אחד שיחק בתקופה אחרת, בגרסא אחרת, נגד שחקנים אחרים, בכל מקרה היום (שנה אחרונה+ ) eVo n1.
במקור פורסם על ידי spYro
KM RULLEZ
וואי אני זוכר פעם גם היה
IAF
חחח איזה ניר איפה אתה תבוא לפעמים לטיאס של שמעתי אותך כבר הרבה זמןבמקור פורסם על ידי <==Energizer==>
ושמת לב שאתה משתמש מספר 2222 בפורום? :שיניים:
תמיד הייתה תחרות בין EVO ל PVL ממה שאני זוכר ואני משחק כבר 3 שנים אם זכרוני לא מטעה אותי..
אני חושב שעדיין PVL היו יותר טובים אבל זה דעתי האישית , אבל EVO הקלאן הכי טוב לפחות בגלל שהוא שרד הכי הרבה זמן והיום רואים אותו בטבלה ולא את PVL
הנושא עומד על 1037 תגובות..
מה אתם אומרים בואו נסגור אותו בנעילה על 1111 ? חח :]
תמשיכו לפטפט בנושאא.. =]
* אופסס התבלבלתיי זה צפיות לא תגובות חח..
נערך בפעם האחרונה על ידי HaniBal : 10/05/06 ב 17:18
Kz no doubt about it
במקור פורסם על ידי hezi`
איזה פאג אתה באמא... זה שאתה משחק מגיל שנתיים זה רק מראה שאתה ילד מסכן ודבר שני ma1n
משחק כבר איזה 2-3 שנים.... חנון מחשבים
לא נמאס לכם לחפור במשהו מפגר כמו הנושא הזה ?
הרי ברור שאין לשאלה הזאת תשובה חד משמעית ושרוב אלו שהביעו דעה פה לא מספיק מכירים את הקלאנים החזקים שהיו, אז למה פטפטת מיותרת?
במקום זה מומלץ להתחיל להכנס לשרתים ולהוציא את הצי'טרים משם, זה מועיל יותר.
hhc
כמעט ניצחנו את טאט פעם עד שקלוס ביסנס נכנכס ודפק לנו הכל
אבל עדיין היה צמוד ממש
איי הזמנים הטובים
חחחח מה קורה עידן? אני פה לא נעלמתי, פשוט משלים פערים בלימודים לפחות שהבגרויות יהיו טובות
ואז אני יכפר קצת על המגנים המעפאנים!
pvl
בראסמיייייייייי....
IDF היה קלאן העונה..![]()
אני משחק לפניךבמקור פורסם על ידי DM
![]()
PvL![]()
מה אתה סתם אומר כולך שחקן של שלוש ימים כאילו שראית אותם משחקיםבמקור פורסם על ידי Nelly`
לדעתי pvl ve evo שתייהם ממש טובים לא שיחקתי נגד פיויאל אבל לפי קצת פאבליק וכאלה אני יודע שהם ממש טובים ובקשר למה שעידן גובלין אומר אז הוא צודק ב 100% ...