מה רז יש לך נסיון בזה אה? צ'יטר לשעבר? אממממממ
מה רז יש לך נסיון בזה אה? צ'יטר לשעבר? אממממממ
שמע יא חתיכת הומו רץ אינעל סבא ש'ך יא בן שרמוטה עוד אחד גבר משחק לי אותה יא עבריין מיקלדת לך לך יא מיסכןן אחד יש לך בעייה איתי תהבוא אלי ונפתור אותה יא 0 מגיב במאחורי מחשבבמקור פורסם על ידי hh`
טוב יתיר תישמע עוד איך שהוא ניסיתי ללכת ליקרתך כי לא היה פה באמת לוגים אבל נשמה אני מצטער חחחח
אתה ציטר אין מה לעשות אתה לא יכול לזייף לוגים ולא יכול לזייף איפים סתם בפורום
אז יתיר תעשה שלום אם היד ותשיר שלום שלך TO שלום לך TO חחחח
IGAL BUSTED YOU!!!
הדבר היחידי ש"רץ" זה אני בתוך הכוס של אמא שלךבמקור פורסם על ידי YaTiR`
שלום לך טיאו שלום לך טיאו להללההלהל להלההלהלהל12#!@?$@#?T@#T?במקור פורסם על ידי HaZoKa`
איפה אתה גר ?במקור פורסם על ידי hh`
מה קרה? למה שתקת יתיר? פתאום אתה לא מגן על עצמך? הא?
רמת גן אחי..
ואם אתה כבר בא לפה אז בוא הכנתי תיק עם בגדים של אמא שלך
נ.ב בוא בוא לטיאס
80.179.153.12:8097
במזרח או במערב
אין קשר יודע מה ונגיד והיתי עם ציטים פעם אחת בפאבליק (נגיד) בCW אין שום קשר סתם יצאתם בוטים ובפאבלייק כולם ראדרס מעפנים וזה לא אמור לענין אותכם איך אני משחק בפאבליק יודע מה ? יגאל בוא נגמור את זה עכשיו ב 1על1 ?!
יוווווווווווווו ואתה אומר אסטי מיסכנים שמע שמע מחוק תמשחק אל תיכנס לפורום אתה רק מוציא את עצמך מפגרבמקור פורסם על ידי YaTiR`
האאאאאאאאאאאאאאאאאא פתאוםםםםםםםםםם אוליייייייי ונגידדדדדדדדדדדדדדדד
1על1? חחחחחחחחחחחחחחחחחח מה אתה מסכןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן איזה גרוע אתה דייייייייייי
בקיצר יתיר, זיינתי אותך אתה לא תשחק יותר טקטיקל מתי ש-ESE יוצא, אני מבטיח את זה לך...
הנה הרגע גם הודית ששיחקת עם ראדר... ביי ביי יתיר
וחמודי המחשב נתקע לך ועבר פירמוט והלך לתיקון בגלל הרדאר... בטח היה גירסה ישנה שעושה בעיות
שלוםםםםםםם לך יתירררררררררררררררר שלום לך יתיררבמקור פורסם על ידי pşycho
שמעו אינ סם עליכם זין אחד גדול אני דיברתי עכשיו ליגאל והוא יחליט עם לברוח או עכשיו 1 על1 ..CryToLose ^^
http://yatir.justgotowned.com/קרדיט לבן
sry i dont play with cheaters((((((
בקיצור תחשבו מה שאתם רוצים ועם אתם חושבים שאני סם זין על ילדים מפורום אז אתם חחיים בסרט של החיים וזהו כי גם לא משנה מה יקרה אתם עדין תשארו סתם ילדי פורום עלובים מי שבאמתת גבר כבר היה בה אליי לפה ומדבר בפניםם לא בפורום !
OWNDDDDDDDDDDDDDDDDDDD!!!!!!!!!!!1111במקור פורסם על ידי HaZoKa`
עלקקק ראיתי תמדוו הראשוןןן
את השני זה לא נותן לי זה הביא לי ארור ואני לא יכול להיכנס למשחק..
זה קרה להרבה ילדים תביאו עזרהה בתמיכה טכנית פתחו שםן נושאא
ומחקנו תדדמואים שלו..
איכססס יתיר לא האמנתי עליךך
איזה צ'יטר מגעיל באלוהיםםםםםםםםםם