שבת שלום..
שבת שלום..
פייי יא איזה 5 סוסה....Originally posted by Ga[L
aXy,Sep 1 2005, 08:06 PM] tiko listen:
speed
swat
liran
roy
darkdj
זה ה-5 הטובים שלהם^
רק לירן סוס
כל השאר סתם ומיזה roy ?
תראה את ארטידי :
Shnizel
V1T
Thermo -noob
שירי מימון
חחחחחחחחחח איזה אהבל זה ...
חחחח גל כל אחד בהרכב שם של ג'ס לוקח אותך מה אתה שמח...
מי ישמע darkshnizel [/b][/quote]Originally posted by The^Goblin+Sep 1 2005, 06:29 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (The^Goblin @ Sep 1 2005, 06:29 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>Originally posted by tiko@Sep 1 2005, 08:02 PM
<!--QuoteBegin-Monkey@Sep 1 2005, 07:57 PM
איזה בוטים jes מפסידים ל rtd חחחח..אני לא מזלזל בrtd אבל jes לא בליגה שלהם..
בטח הם שיחקו עם הרכב חלש.....תאמת חלש מאוד..
בוא אני יסביר לך משהו, הם היו עם ההרכב הכי חזק שלהם אולי חוץ מ speed שלא היה להם אבל גם לנו היה חסר את darksnizel אז שב בשקט, וJes קבוצה טובה מאוד אבל גם אנחנו. ו tat כמה אתם יכולים לריב, אתה עכשיו לא אמרתי פה מילה כיח אין לי כוח לזה, די לריב כל הזמן, ההוא טוב, הזה טוב, אתם ניחצתם אנחנו ניצחנו, מה זה חשוב מה היה. סעמק!.
ראסמי DS בכלל לא אקטיבי...
ut2k4 pwnz
זה מה שקורה שרועי לידר... חבל הרסו את הקבוצהOriginally posted by Monkey@Sep 1 2005, 07:57 PM
עכשיו ג'ס נהיו אפסים+פה ושם כמה בוטים
זה מה שקורה שרועי לידר... חבל הרסו את הקבוצהOriginally posted by NapsteR+Sep 2 2005, 12:39 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (NapsteR @ Sep 2 2005, 12:39 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Monkey@Sep 1 2005, 07:57 PM
עכשיו ג'ס נהיו אפסים+פה ושם כמה בוטים [/b][/quote]
בואנה אתה טמבל, היית מת להיות בקלאן על רמה כזאת, הם לא אפסים ולא כלום יה טמבל, הם קבוצה טובה ודרך אגב לפי דעתי dark dj יותר טוב מ kdn אפילו בהרבה, ו galaxy זה ששחקן אחד מההרכב שלהם לא היה זה לא אומר שהם היו נובים וכמו שאמרתי לך גם אנחנו לא היינו בהרכב הכי חזק וזה בכלל לא תירוץ להפסיד ובגלל זה אתה לא שומע אותם אומרים את זה, הם הפסידו וזהו נגמר, יהיה עוד משחקים ביי ביי ויום טוב
בואנה אתה טמבל, היית מת להיות בקלאן על רמה כזאת, הם לא אפסים ולא כלום יה טמבל, הם קבוצה טובה ודרך אגב לפי דעתי dark dj יותר טוב מ kdn אפילו בהרבה, ו galaxy זה ששחקן אחד מההרכב שלהם לא היה זה לא אומר שהם היו נובים וכמו שאמרתי לך גם אנחנו לא היינו בהרכב הכי חזק וזה בכלל לא תירוץ להפסיד ובגלל זה אתה לא שומע אותם אומרים את זה, הם הפסידו וזהו נגמר, יהיה עוד משחקים ביי ביי ויום טוב [/b][/quote]Originally posted by tiko+Sep 2 2005, 12:48 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (tiko @ Sep 2 2005, 12:48 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>Originally posted by NapsteR@Sep 2 2005, 12:39 PM
זה מה שקורה שרועי לידר... חבל הרסו את הקבוצה
JES קבוצה טובה אתה חושב שאם ניצחנו אותם זה אומר שהם כבר לא טובים ?
פעם הבאה זה יכול להיות הפוך שהם ינצחו אז זה אומר שאנחנו אפסים .. ? : :מוזר:
טכנאי בן זונה הוא לא רוצה לבוא לעשות לי קו טלפון!$!$!
זה יותם :/
אמא יותם
roy lo shek ma atem oseim rash hako hu ishak
roy = dont exist?Originally posted by PoKi`@Sep 2 2005, 12:41 PM
lolz
![]()
roy = dont exist?Originally posted by kdn+Sep 2 2005, 02:42 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (kdn @ Sep 2 2005, 02:42 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-PoKi`@Sep 2 2005, 12:41 PM
lolz
[/b][/quote]
תוכיח
nu jes kol kah razitem rematch efo atem?
אלו מזהו החתימה הענקית הזו העיקר מחקו לי תחתימה הקודמת זה כמו 10 חתימות!Originally posted by Jinx@Sep 2 2005, 01:44 PM
nu jes kol kah razitem rematch efo atem?
תעיפו לו גם
בואנה אתה טמבל, היית מת להיות בקלאן על רמה כזאת, הם לא אפסים ולא כלום יה טמבל, הם קבוצה טובה ודרך אגב לפי דעתי dark dj יותר טוב מ kdn אפילו בהרבה, ו galaxy זה ששחקן אחד מההרכב שלהם לא היה זה לא אומר שהם היו נובים וכמו שאמרתי לך גם אנחנו לא היינו בהרכב הכי חזק וזה בכלל לא תירוץ להפסיד ובגלל זה אתה לא שומע אותם אומרים את זה, הם הפסידו וזהו נגמר, יהיה עוד משחקים ביי ביי ויום טוב [/b][/quote]Originally posted by tiko+Sep 2 2005, 12:48 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (tiko @ Sep 2 2005, 12:48 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>Originally posted by NapsteR@Sep 2 2005, 12:39 PM
אופה טיקו טיקו... מי אומר בכלל שאתם קלאן טוב? מה בגלל שניצחתם את ג'ס?, ג'ס נהיו אפסים לא בגלל שניצחתם אותם יהומו, הם נהיו אפסים בגלל שנהיה להם לידר אפס שמצרף שחקנים אפסים.
זה שרועי ההומו הזה מצרף את מי בא לו לקלאן ונדחף לעניינים שלא נוגעים לו שילמד לסתום ת'פה.
בקיצור נפילה חזקה של ג'ס כבר לא אכפת לי מהקלאן הדפוק הזה, אין חשק לשחק עם חבורה של הומויים, גם כן רועי הבבון הזה.
אופה טיקו טיקו... מי אומר בכלל שאתם קלאן טוב? מה בגלל שניצחתם את ג'ס?, ג'ס נהיו אפסים לא בגלל שניצחתם אותם יהומו, הם נהיו אפסים בגלל שנהיה להם לידר אפס שמצרף שחקנים אפסים.Originally posted by NapsteR+Sep 2 2005, 05:54 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (NapsteR @ Sep 2 2005, 05:54 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>Originally posted by tiko@Sep 2 2005, 12:48 PM
Originally posted by NapsteR@Sep 2 2005, 12:39 PM
בואנה אתה טמבל, היית מת להיות בקלאן על רמה כזאת, הם לא אפסים ולא כלום יה טמבל, הם קבוצה טובה ודרך אגב לפי דעתי dark dj יותר טוב מ kdn אפילו בהרבה, ו galaxy זה ששחקן אחד מההרכב שלהם לא היה זה לא אומר שהם היו נובים וכמו שאמרתי לך גם אנחנו לא היינו בהרכב הכי חזק וזה בכלל לא תירוץ להפסיד ובגלל זה אתה לא שומע אותם אומרים את זה, הם הפסידו וזהו נגמר, יהיה עוד משחקים ביי ביי ויום טוב
זה שרועי ההומו הזה מצרף את מי בא לו לקלאן ונדחף לעניינים שלא נוגעים לו שילמד לסתום ת'פה.
בקיצור נפילה חזקה של ג'ס כבר לא אכפת לי מהקלאן הדפוק הזה, אין חשק לשחק עם חבורה של הומויים, גם כן רועי הבבון הזה. [/b][/quote]
גם TAT
noobs?
לא. בגלל שטי אי טי הם קלאן מאורגן
בג'ס יש את רועי שנדחף ומתחיל להתחנף לאלי כמו כלב שיביא לו את הלינק לאדמין, איזה ילד הומו
סתום יא מעפן בגללנו יתפרקתם פעמיים בשבוע יא אפסים קבלתם בראש זהו אין יותר ארטידי אז מה אתה מדבר סתם אה??? [/b][/quote]Originally posted by Ja_Rule+Aug 31 2005, 08:52 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Ja_Rule @ Aug 31 2005, 08:52 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-LrNzZz@Aug 31 2005, 01:30 PM
myth+50cent 2 botim omrim le thermo cheater nu..
yalla leho taasu cw neged clan ba rama shelahem im yesh kaze davar ayom
tat a clan ahi magil she yesh ayom ve ahi 0
so stfu
כן יא ילד מסכן מה אתה מתערב
משחק אותה יושב ראש טאט
שוף תהומוOriginally posted by LivesTaker@Sep 1 2005, 02:52 PM
חזי מה אתם מיתלהבים אתם מנצחים משחק התחלתם להתלהב ושלא נדבר ששחקן
המפתח לא שיחק.... ומה קרה אתה פיתאום מתחילים להתלהב על -- TaT
למה בראסמי בועז צודק אני הייתי מת שהקלאן שלי יהיה ככה הם יודעים להפסיד בכבוד
והעיקר להנות.. אתם סתם אתם מפסידים מתפקרים... אתם מיתחזקים אתם פיתאום מתחילים
להתנשאות על כולם?
קיצור מה שאני אומר לכם זה שלכל קלאן יש את התקופה שלו..
במקרה הזה אתם סתם נובים פשוט אתם הקלאן היחידי שברמות הגבוהות שעדיין חורש על
המשחק 24/7 אז חלאס להתלהב על כולם וזהו ומה שבועז אמר בקשר למשפחה חברים
וכו.. זה הכל זהב ונכון וזה מה שאני אישית אוהב בקלאן הזה...
ze yotam aka speed from his bro pc?..
מה אתה משחק אותה פתאום "צריך להפסיד בכבוד"
לפי מה שאני זוכר אתה היית מקלל שהיית מפסיד לקלאן שלי
וחוצמזה אתה ירדת לרמה כלכך שפלה שאתה שמת צ'יטים בגלל שהתרגזת
אז שב בשקט ילד שמן הומו ואל תידחף