מה כל טוב ? אבאאאאאאאאאאא בוא ליםםם
מה כל טוב ? אבאאאאאאאאאאא בוא ליםםם
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תסביר לי מה זה עוזר מאמן ומאמן?? אתה תבוא ותאמן את השחקנים הכי טובים שיהיו בנבחרת? חח אולי תחשוב שאם הם יותק טובים ממך הם ילמדו אותך כמה דברים ולא להיפך. המשחק הזה זה לא רק איימינג כמו שאתה יודע
חחחח כן אה ? עוזר מאמן אלק עוד מעט איזה מישהו ירצה להיות גם מאמן הכושר :X
אפשר להיות נער מגבות?
חחחחחחחח, בידור אחד גדול מה שהולך פה![]()
יאללה חברה 2 הקפות בבליסטר והתמנת פצצה אני רוצה בדקה וחצי!
בנמוכה או בגבוהה?Originally posted by DaRKDj@15-10-2005 בשעה 16:08
חחחחח הרגתם אותי עכשיו עם המחלק מגבות ומאמן כושר חחחחח
myth אתה בכלל הרגת אותי שאמרת "איזה אירופאי צנון עם טאג" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אבל לא צריך עוזר מאמן
רק מאמן לאימונים של הנבחרת וזה באמת צריך, שיסדר את השחקנים בטקטיקות של המפה וכל זה אני לא צריך להתחיל לפרט עכשיו אתם בטח מבינים..
אבל לא צריך עוזר מאמן
רק מאמן לאימונים של הנבחרת וזה באמת צריך, שיסדר את השחקנים בטקטיקות של המפה וכל זה אני לא צריך להתחיל לפרט עכשיו אתם בטח מבינים..
חח הרגת אותי עם השתי סיבובים בבליסטר
אל תגלה לנו את הטקטיקות הסודיות שלך אנחנו מבינים במה מדובר, וזה בטח אתה שעושה טקטיקות מטורפות שאף קלאן בעולם לא יכול עליהםOriginally posted by HaniBal@15-10-2005 בשעה 15:00
אבל לא צריך עוזר מאמן
חחחחחחחחחחח איזה יציאות יש לנירן ! LOLOriginally posted by DaRKDj@15-10-2005 בשעה 16:08
כל הכבוד על ההשקעה
חחחחחחחחחחח איזה יציאות יש לנירן ! LOL [/b][/quote]Originally posted by hezi`+15-10-2005 בשעה 18:08--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (hezi` @ 15-10-2005 בשעה 18:08)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-DaRKDj@15-10-2005 בשעה 16:08
חחחחחחחח הוא הורג אותי:סטלן:
אהההההההההההה קא...
דיי הרגתם אותי פה... אני לא בעיה להיות בצוות הפסיכולוגי, לדוגמא קבוצות כדורגל וכדורסל, שיש
להם מדריך לווינריות, זה אני!
עם כל הכבוד חניבל , לא יעבוד.
אתה צריך להבין שאתה משחק נגד אנשים שכבר 6 שנים משחקים במשחק כקבוצה ויכולים לקרוא כל מהלך אחד של השני. אתה שוכח שאתה משחק נגד אנשים שחיים במדינות שמשחקי מחשב בא מעל הכל , ומשחקים 10-12 שעות ביום במשחק. אתה שוכח שאתה משחק נגד אנשים שבוכים שאנחנו עם פינג 150 והם עם 30 כי אנחנו "מלגלגים". אם הייתה מכיר את האירופאים לא היית אפילו מעלה את הרעיון של לשחק בארץ. אם אתה רוצה להצליח באירופה , כדי שתעבור משחק. ליל"ט.
חחחחחחחחחח
עאלק 2 הקפות בבליסטר
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
:איד: :איד: :איד: :איד:
:נקרע: :נקרע: :נקרע: :נקרע:
ooopsa יא הומו מה אתה קורא לך לישון מחר צבא
חח מסכן אליOriginally posted by leha@16-10-2005 בשעה 00:29
ooopsa יא הומו מה אתה קורא לך לישון מחר צבא
וקחו אימון טוב 9 סיבובים בבליסטר 8 דקות לא רעיון שלי אבל לא קל בכלל עשיתי את זה עם docsos הוא לא בכושר של ריצה
זה לא כמו שתגיד כי ככה זהOriginally posted by hezi`@15-10-2005 בשעה 11:58
חחחח לא יודע למה הדביקו לי את הסטיגמה של רפיד רק יענו אנשים חושבים אני יודע לשחק
רק רפיד וזהו , זה כמו שאני יגיד ל4ever בגלל שהוא אוהב בליסטר אז הוא יודע לשחק רק שם ? ... זה לא הולך ככה :]
eVo=Blister
no blister on Tactial Ops They lose....