"זה מה שאני אוהב"... זה מה שטוב לי, יש שם לימודים טובים יותר מהבית ספר פה בקריה, כמו גם חינוך ומשמעת, שבהרבה בתי ספר לא מתייחסים לזה בכלל, וגם פותח לי דרכים לעבוד בצבא בקבע (שכרגע נראה לי מאד אטרקטיבי).
"לא קשור להורים שלך". מי אתה שתקבע את זה? אמא שלי היא היחידה שנשארה מהמשפחה הקרובה שלי (היא אם חד הורית וההורים שלה נפטרו), אם אני לא קשור אליה, מה שההפך מהמציאות, אז למי אני יהיה קשור?
אתה חושב שאני משחק במחשב כדי להיות עם חברים וירטואליים? כן, החברים שלי עסוקים ואנחנו לא נפגשים הרבה (נדיר שאנחנו מספיקים להפגש ביום חול סתם ככה) אבל זה ממש לא בגלל זה, תאמין או לא

. התחלתי לשחק במחשב כי אהבתי לשחק בו כשהייתי קטן, בכל מני משחקים. לפני כשנתיים גיליתי את COD4 וממש אהבתי אותו, רציתי לשפר את רמה המשחק שלי, כמו ברב התחומים שאני עוסק בהם, ואז גיליתי את הפרומוד, הפורום והקהילה בעצם. מאז אני מנסה להיות כמה שיותר טוב ונהנה מזה מאד. יכול להיות שאם היינו יוצאים לשחק כדורגל כמו ביסודי לא הייתי מתחיל לשחק במחשב בצורה תחרותית, כי הייתי מספק את הרצון שלי לאותה תחרותיות בכדורגל. התחרותיות בקציני ים לאומת זאת, היא דווקא במשמעת, אחריות ומנהיגות - שמתבטאת בקבלת תפקיד פיקודי.
לא אמיתי עם עצמי? אני מודה שכששמעתי את אמא שלי מציעה לי אפשרויות למעבר בתי ספר לא לקחתי בחשבון בכלל את קציני ים או פנימיה בכלל, אבל קראתי קצת באינטרנט, שאלתי אנשים, והנה - אני מרוצה.