עמוד 8 מתוך 10 ראשוןראשון ... 2345678910 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 141 עד 160 מתוך 184

אשכול: פרסמו את המחשב שלכם ואת ציוד הגיימינג !! D=

Bugy Bugy מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    מפגרים לא התכוונתי שאני יגיד לו תעשה מה שבראש שלך ויתמוך בו בכל דבר, אני מתכוון שאני יתן לו את הכיוון אבל שימצא בשביל עצמו מה שעושה לו טוב..

אם הוא ירצה להיות מנקה רחובות ברור שאני ינסה לשכנע אותו אחרת, אבל אם באמת זה החלום שלו שהרחובות יהיו נקיים והוא רוצה לדאוג לזה שהם יהיו נקיים אז בכיף

ואם יש לך 2 רופאים במשפחה אז מה אתה מדבר על עשירים חחח?? היה לפני שבוע או שבועיים באיזה עיתון כלכלה על משכורת מינימום של רופא שזה משהו כמו 40 אלף לחודש..

אתם סתם חבורה של חנונים עם דיעה קדומה על הכל

"אני מניח שדעתו תשתנה כשהוא יגדל, והכוונה לא להתבגרות נפשית, אלא לצבירת ניסיון חיים, לבדיקת האידיאולוגיה שלו בתוצאות תכלס."

מי מדבר?? ילד שהלך לפנימייה צבאית ומשכנע את עצמו שזה מה שהוא אוהב..
    אם זה מה שאתה אוהב ורוצה ולא קשור להורים שלך, אז למה 100% מהזמן שאתה בבית אתה נמצא פה??
    יש לי כמה חברים ממש טובים שהם בפנימייה ושהם חוזרים, הם לא הולכים לשחק במחשב ולהיות עם חברים וירטואלים חחחח
    אז אל תזיין תמח על צבירת ניסיון בדיקת אידיאולוגיות, תראה את עצמך, אתה אפילו עם עצמך לא אמיתי

הסמל האישי של jojoz0r
    jojoz0r jojoz0r מנותק מנהל בכיר בויגיימס #2
    קיבל לייק
    0 פעמים
    Intel C2D E8400 @ 3.4Ghz
    4GB RAM @ 915Mhz
    WD 3200AAKS
    Sapphire HD4870
    CM Elite334 + Chieftec 550W
    EP43-DS3L
    Razer Lycosa
    Steelseries 4H <3 prfctN
    Logitech MX518
    Steelseries QCK mini

צריך ניקוי אבל דחוףףף

הסמל האישי של Palma
    Palma Palma מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Bugy צפה בהודעה
    מפגרים לא התכוונתי שאני יגיד לו תעשה מה שבראש שלך ויתמוך בו בכל דבר, אני מתכוון שאני יתן לו את הכיוון אבל שימצא בשביל עצמו מה שעושה לו טוב..

אם הוא ירצה להיות מנקה רחובות ברור שאני ינסה לשכנע אותו אחרת, אבל אם באמת זה החלום שלו שהרחובות יהיו נקיים והוא רוצה לדאוג לזה שהם יהיו נקיים אז בכיף

ואם יש לך 2 רופאים במשפחה אז מה אתה מדבר על עשירים חחח?? היה לפני שבוע או שבועיים באיזה עיתון כלכלה על משכורת מינימום של רופא שזה משהו כמו 40 אלף לחודש..

אתם סתם חבורה של חנונים עם דיעה קדומה על הכל

"אני מניח שדעתו תשתנה כשהוא יגדל, והכוונה לא להתבגרות נפשית, אלא לצבירת ניסיון חיים, לבדיקת האידיאולוגיה שלו בתוצאות תכלס."

אם זה מה שאתה אוהב ורוצה ולא קשור להורים שלך, אז למה 100% מהזמן שאתה בבית אתה נמצא פה??
    יש לי כמה חברים ממש טובים שהם בפנימייה ושהם חוזרים, הם לא הולכים לשחק במחשב ולהיות עם חברים וירטואלים חחחח
    אז אל תזיין תמח על צבירת ניסיון בדיקת אידיאולוגיות, תראה את עצמך, אתה אפילו עם עצמך לא אמיתי
    .... אחלה שילוב
    2 רופאים , ועובדים כמו חמורים
    תקום אתה ברבע ל5 בבוקר ותחזור ב6 בערב תוך כדי נסיעות
    לא הכל בא ביד , ותאמין לי שאנחנו לא עשירים
    ולמה אתה קורא עיתון כלכלה ?
    נערך בפעם האחרונה על ידי Palma : 01/11/09 ב 19:34

igallagi23 igallagi23 מנותק משתמש חסום
    שם פרטי
    igal
    קיבל לייק
    0 פעמים
    וילי פתח תתעודת זהות ימוכער
    חחחחחחחחחחח מנחם הרגת אותי אחי עם המנקה רחובות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מתתתת
    פלמה צודק באמת יש הרבה עשירים שמהשיעמום עושים סמים .. אבל זה לא רק עשירים יש עוד סתם פידאראסים שמאוכזבים מהחיים
    וואלה פתחתם פה ויכוח של זקנים אחושרמוטה מדברים על הילדים שלכם

WeaseL WeaseL מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי AdApt צפה בהודעה
    רק אני קלטתי פה משהו מצחיק?
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הסמל האישי של jojoz0r
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי igallagi23 צפה בהודעה
    וילי פתח תתעודת זהות ימוכער
    חחחחחחחחחחח מנחם הרגת אותי אחי עם המנקה רחובות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מתתתת
    פלמה צודק באמת יש הרבה עשירים שמהשיעמום עושים סמים .. אבל זה לא רק עשירים יש עוד סתם פידאראסים שמאוכזבים מהחיים
    וואלה פתחתם פה ויכוח של זקנים אחושרמוטה מדברים על הילדים שלכם
    חחחחח באמא שלי יגאל איזה פאדיחה בתחנה מרכזית להסתובב עם זה ראית איך הלכתי הצידה

Bugy Bugy מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Palma צפה בהודעה
    .... אחלה שילוב
    2 רופאים , ועובדים כמו חמורים
    תקום אתה ברבע ל5 בבוקר ותחזור ב6 בערב תוך כדי נסיעות
    לא הכל בא ביד , ותאמין לי שאנחנו לא עשירים
    ולמה אתה קורא עיתון כלכלה ?
    זה שאתה דופק חרבון, אז אני לוקח את כל העיתונים ורץ לשירותים
    יאללה מיציתי את הקטע אני מרגיש ילד כאפות

הסמל האישי של freakazoid
    freakazoid freakazoid מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי mr_holerious צפה בהודעה
    Intel C2D E8400 @ 3.4Ghz
    4GB RAM @ 915Mhz
    WD 3200AAKS
    Sapphire HD4870
    EP43-DS3L
    Razer Lycosa
    Steelseries 4H <3 prfctN
    Logitech MX518
    Steelseries QCK mini

צריך ניקוי אבל דחוףףף
    אחלה מערכת. D:

Quntix Quntix מנותק טירון
    קיבל לייק
    0 פעמים

Exclamation נממ .. טוב הנה שלי :>

Intel E8400 @ 4.1Ghz
    Asus P5Q-Pro
    Kingston 4GB CL5 800Mhz @ 1000Mhz
    Thermaltake Toughpower 600W
    Sapphire HD4870 512mb
    CPU Cooler: Zalman CNPS 7500
    Asus VW222U 22" LCD Wide
    Logitech 5.1 X540 Serround
    A4Tech Wireless gaming set

יש לי עוד מעט כבר 10 חודשים את המחשב..

הסמל האישי של freakazoid
    freakazoid freakazoid מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    איזה גירסאת אייפון ישלך ? 2G ?

bijjo bijjo מנותק ג'וניור
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי mr_holerious צפה בהודעה
    Intel C2D E8400 @ 3.4Ghz
    4GB RAM @ 915Mhz
    WD 3200AAKS
    Sapphire HD4870
    EP43-DS3L
    Razer Lycosa
    Steelseries 4H <3 prfctN
    Logitech MX518
    Steelseries QCK mini

צריך ניקוי אבל דחוףףף
    איך ה 4H.?

AdApt AdApt מנותק ג'וניור
    קיבל לייק
    0 פעמים

"זה מה שאני אוהב"... זה מה שטוב לי, יש שם לימודים טובים יותר מהבית ספר פה בקריה, כמו גם חינוך ומשמעת, שבהרבה בתי ספר לא מתייחסים לזה בכלל, וגם פותח לי דרכים לעבוד בצבא בקבע (שכרגע נראה לי מאד אטרקטיבי).
    "לא קשור להורים שלך". מי אתה שתקבע את זה? אמא שלי היא היחידה שנשארה מהמשפחה הקרובה שלי (היא אם חד הורית וההורים שלה נפטרו), אם אני לא קשור אליה, מה שההפך מהמציאות, אז למי אני יהיה קשור?
    אתה חושב שאני משחק במחשב כדי להיות עם חברים וירטואליים? כן, החברים שלי עסוקים ואנחנו לא נפגשים הרבה (נדיר שאנחנו מספיקים להפגש ביום חול סתם ככה) אבל זה ממש לא בגלל זה, תאמין או לא . התחלתי לשחק במחשב כי אהבתי לשחק בו כשהייתי קטן, בכל מני משחקים. לפני כשנתיים גיליתי את COD4 וממש אהבתי אותו, רציתי לשפר את רמה המשחק שלי, כמו ברב התחומים שאני עוסק בהם, ואז גיליתי את הפרומוד, הפורום והקהילה בעצם. מאז אני מנסה להיות כמה שיותר טוב ונהנה מזה מאד. יכול להיות שאם היינו יוצאים לשחק כדורגל כמו ביסודי לא הייתי מתחיל לשחק במחשב בצורה תחרותית, כי הייתי מספק את הרצון שלי לאותה תחרותיות בכדורגל. התחרותיות בקציני ים לאומת זאת, היא דווקא במשמעת, אחריות ומנהיגות - שמתבטאת בקבלת תפקיד פיקודי.
    לא אמיתי עם עצמי? אני מודה שכששמעתי את אמא שלי מציעה לי אפשרויות למעבר בתי ספר לא לקחתי בחשבון בכלל את קציני ים או פנימיה בכלל, אבל קראתי קצת באינטרנט, שאלתי אנשים, והנה - אני מרוצה.
    נערך בפעם האחרונה על ידי AdApt : 01/11/09 ב 20:02

הסמל האישי של jojoz0r
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי bijjo צפה בהודעה
    איך ה 4H.?
    חבל על הזמן של אוזניות

Golani Golani מנותק ג'וניור
    קיבל לייק
    0 פעמים
    "זה מה שאני אוהב"... זה מה שטוב לי, יש שם לימודים טובים יותר מהבית ספר פה בקריה, כמו גם חינוך ומשמעת, שבהרבה בתי ספר לא מתייחסים לזה בכלל, וגם פותח לי דרכים לעבוד בצבא בקבע (שכרגע נראה לי מאד אטרקטיבי).
    "לא קשור להורים שלך". מי אתה שתקבע את זה? אמא שלי היא היחידה שנשארה מהמשפחה הקרובה שלי (היא אם חד הורית וההורים שלה נפטרו), אם אני לא קשור אליה, מה שההפך מהמציאות, אז למי אני יהיה קשור?
    אתה חושב שאני משחק במחשב כדי להיות עם חברים וירטואליים? כן, החברים שלי עסוקים ואנחנו לא נפגשים הרבה (נדיר שאנחנו מספיקים להפגש ביום חול סתם ככה) אבל זה ממש לא בגלל זה, תאמין או לא . התחלתי לשחק במחשב כי אהבתי לשחק בו כשהייתי קטן, בכל מני משחקים. לפני כשנתיים גיליתי את COD4 וממש אהבתי אותו, רציתי לשפר את רמה המשחק שלי, כמו ברב התחומים שאני עוסק בהם, ואז גיליתי את הפרומוד, הפורום והקהילה בעצם. מאז אני מנסה להיות כמה שיותר טוב ונהנה מזה מאד. יכול להיות שאם היינו יוצאים לשחק כדורגל כמו ביסודי לא הייתי מתחיל לשחק במחשב בצורה תחרותית, כי הייתי מספק את הרצון שלי לאותה תחרותיות בכדורגל. התחרותיות בקציני ים לאומת זאת, היא דווקא במשמעת, אחריות ומנהיגות - שמתבטאת בקבלת תפקיד פיקודי.
    לא אמיתי עם עצמי? אני מודה שכששמעתי את אמא שלי מציעה לי אפשרויות למעבר בתי ספר לא לקחתי בחשבון בכלל את קציני ים או פנימיה בכלל, אבל קראתי קצת באינטרנט, שאלתי אנשים, והנה - אני מרוצה.
    topic winner

z1x- z1x- מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    igal ftw

chii chii מנותק משתמש חסום
    שם פרטי
    omri
    קיבל לייק
    0 פעמים
    בוגי סתם הומו

הסמל האישי של Fugitive
    Fugitive Fugitive מנותק Village leader
    קיבל לייק
    0 פעמים
    thats my boy

Bugy Bugy מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי chii צפה בהודעה
    בוגי סתם הומו
    תודה לך ידידי

kapcheR kapcheR מנותק Esports fan
    קיבל לייק
    0 פעמים
    עזוב תום אתה רציני מדבר איתי על המחשב בעוד שאתה לא יודע איך בניתי את המחשב הזה.

בכללי אתם לא קוראים את ההודעה? רשמתי שזה לא שלי ומתחילים לזיין ת'שכל.

וגולן ,אויי אחי אתה לא רציני ...

ד"א אני מפרסם את המערכת שלי בעוד כמה ימים ,שהכל יהיה פיקס.
    נערך בפעם האחרונה על ידי kapcheR : 02/11/09 ב 13:01

z1x- z1x- מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי kapcheR צפה בהודעה
    עזוב תום אתה רציני מדבר איתי על המחשב בעוד שאתה לא יודע איך בניתי את המחשב הזה.
    לא הבנתי מילה
    ומה אתה מתעצבן סעמק

נושאים דומים

1. פרסמו את השולחן העבודה המגניב שלכם
    על ידי X_SniperPro_X בפורום מה שבראש
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 07/08/10, 12:53
  2. מדריך איך לעצב את Windows XP
    על ידי myth בפורום מדריכים וטיפים
    תגובות: 33
    הודעה אחרונה: 23/11/08, 12:51
  3. פרסמו את זה