גם לי זה קרה מול פליבוי בטלויזה ואחותי יצאה מהחדר שנייה לפני שהעברתי ערוץ נהייתי אדום
גם לי זה קרה מול פליבוי בטלויזה ואחותי יצאה מהחדר שנייה לפני שהעברתי ערוץ נהייתי אדום
טוב אז ככה..
כשהייתי בכיתה ד'
היה לי קקי אחושרמוטה ואציתי ללכת לשירותים אבל פחדתי
משום שהשירותים היחידים שלא היו נעולים - לא יכלו גם להיסגר
אז הלכתי לשם.. זה היה כמה דקות לפניי ההפסקה.. ואז היה צילצול להפסקה
ואני הייתי עדיין בשירותים.. ואז מישהו פתח את דלת השירותים וכולם ראו אותי מחרבן..
ןכל מי שעבר שם וזה כל הבית ספר צחק עליי..
חחח פאדיחה שלי מלפני חצי שנה!
יש לי ערוץ פורנו חינם בצלחת(הדבר היחידי שטוב בה)בקיצור אני צפיתי בלילה לא שמתי לב השעה 5 בבוקר,אבא שלי קם נכנס אלי לחדר לקחת משהוא!
בדיוק על השנייה הראשונה שמשתי לב שהידית זזה התחלתי לחפש ת'שלט כשראיתי שהאור נכנס לחדר שחקתי ת'עצמי יושן.אבא שלי נכנס הסתכל על הטלויזיה ועלי וקראה לאימא שלי שתבוא לראות אחרי זה הם יסטלבטו עלי במשך חודש וחצי ובדיוק באותו בוקר הלכתי לצאת אם הכלב וכשחזרתי ראיתי שסבתא שלי בבית(דאכה לאחותי שתצא בזמן לבצפר)היא נכנסה אלי לחדר ורצתה להדליק את הטלויזיה ואני כזה שיטטטטטטט מהר הלכתי מהבית והיא אחרי זה קראה לי ילד מיוחם!
פעם אחת בכיתה ח או ז נסעתי על אופניים בשביל של הבניין שלי וזה שביל עם ירידה אחושרמוטה ובסוף השביל יש כביש וואלה לקחתי את כל הירידה בפול רצח נוסע על איזה 100 קמשש ובכביש היה איזה מישהו ששטף תאוטו בדיוק בסוף של השביל שראיתי אותו היה מאוחר מידי נכנסתי באוטו ועפתי רחוק
אני הייתי רחוק מאופניים שלי באיזה 100 מטר חחחחח פאדיחה![]()
חח בכיתה ו שעשנתי סיגריות היה לי קופסא בתיק של הבית הספר אני לא יודע איך המורה קוראת לי מתחילה לעשות בילוש על התיק חחח מצאה את הסיגריות
עכשיו אני מבין למה קוראים לקהילה סטלה זון חחח אני נישפך פה כל יום מחדש..
קיצר תקשיבו זה ישמע דפוק אבל זה רציני:
אני הלכתי ברחוב ואז ראיתי איזה כוסית ולא יכולתי להוריד ממנה את העניים , היא מחייכת אלי ואני מחייך אליה וכאילו אני הולך הפוך יעני אני הולך אם הפנים אליה אבל הולך אחורה , והיה מלא אנשים אז הלכתי ככה איזה 30 שניות , והסתכלתי רק עליה ובעמצה הליכה הסתובבתי כי כבר נימאס ללכת קדימה והראש מסתכל אחורה , אז הסתובבתי עם הראש קדימה עם חיוך דבילי (בעמצה הליכה) ואז בוםםםםם!!!! נידפקתי בעמוד עם הראש ...!!
חח איזה בושות זה באמא שליי חחחח..
על איזה חנות היא מדברת!?<
תשמעו פעם אחת היה לי שבוע וקצת של נודים אחושרמוטה אתם לא מבינים
קיצור אני בכיתה כל השבוע לא מצליח להפסיק ומנסה פיתאום באמצע השיעור אחרי שהחזקתי חצי שיעור פררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר רררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר רררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר ררררררררררררררררררררררררררררר תקעתי תנוד שלחיים אחרי זה המורה לקחה אותי לצד ואמרה לי בשיא הרצינות:" אם אתה מפליץ עוד פעם אחת אני משעה אותך מהבצפר" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה מורה מפגרת אחושרמוטה
אמא שלי פעם נכנסה לחדר שלי בזמן שאני טוחן את חברה שלי מתחת לשמיכה
זה מצב שאי אפשר לעשות כלום ועוד היא פתאום מתיישבת על המחשב אני והיא ערומים מתחת לשמיכה ואנחנו צריכים לחכות שאמא שלי תסיים עם המשחק המחורבן שלה בפייסבוק
פעם אחת סגרתי לילה בבסיס קיצר שמתי סרט פורנו בטלויזיה סתם לצחוקים ככה דרך הפלאפון לטלויזיה ואחד החברים התחיל לדפוק ביד על אחת המיטות ואז..
המפקד שלו נכנס
אתמול אני וחבר דפנו ערמות אבל ערמות של LSD חחח...... היום בבוקר באו שלוש בילושים חיפשו לי בדירה
יצאו כמו תחת גמרנו אתמול הכל חח.............
קיצר צילמו אותנו במצלמות אבטחה של הקניון מצמידים תחת בחנויות חח.......................... היינו בהתחלה בחניון XD איזה קטעים זה היה באמא
פאדיחה של הלייף מילה :
אתם מכירים את זה שיש לכם זיקפה בשיעור ואתם מעלים את הזיין למעלה ושמים על זה חולצה,קיצר עשיתי את זה והלכתי לקחת את המבחן שלי.
אני מתקרב לשולחן של המורה והיא מסתכלת לכיוון הזיין שלי במבט עצבני,אני מסתכל למטה וקולט ששחכתי לשיים את החולצה והכיפה יוצאת לי מהמכנס חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
איזה פאדיחה ... לא באתי לבית ספר שבוע אחריזה
חחחחחחחחחח שמע אתה גמור
הייי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אתה לא מחובר
תמיר יא הורס