מי ישקיע עליך אוטובוס יזין תבוא לראשון שכונת כרמים תחכה לי במרכז אני באבמקור פורסם על ידי YaTiR`
למה מי אתה ביכלל חחח איזה טמבל אתה יתיר
מי ישקיע עליך אוטובוס יזין תבוא לראשון שכונת כרמים תחכה לי במרכז אני באבמקור פורסם על ידי YaTiR`
למה מי אתה ביכלל חחח איזה טמבל אתה יתיר
במקור פורסם על ידי YaTiR`
ראסמי תבוא אתה למישהו יש לך ראדאר אתה מוצא אותו בקלות
בואנה יפלצן מה אני נראה לך יבוא אליי בשביל לתת לך מכות..במקור פורסם על ידי YaTiR`
תבוא לפה ניתן לך בראש אני לא מחפש לריב עם אנשים חוץ מזה מי יודע אחי אני מפחד לבוא אלייך
שלא תוציא לי סכין THROW עם איימבוט
יתיר אתה אייטם חם!! סקופ אדיר אתה מה זה חחח תירא כמה הודעות בחצי שעה נירא לי חחח
על הקלאן הזה star לא היה כל כך מהר הודעות כמוך
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחבמקור פורסם על ידי Dont^Exist
יתיר,אני אומר בשבילך,תבקש סליחה תגיד טעיתי,תראה שהתבגרת ואולי יסלחו לך...
בוא אני יגד לכם משהו ואת האמת..
ליפני שאתה רושם שחקתה פעם אחת באותו יום עם ראדר נכון?במקור פורסם על ידי YaTiR`
unrader איך הגעתה לזה שהוא rader הוא לא קרוב לזה ביכלל קהילה שרמוטה!במקור פורסם על ידי LazyBoy
נוווווווו....במקור פורסם על ידי YaTiR`
1) בCW שהיה עם MG נגד sT זה חארטה כל הקטע של הראדר
2) לפני כשבועעים ככה שיחקתי פאבליק והיה מישהו ראדר וזה היה מאוחר בלילה לא היה אף אחד זה היה כמו 1על קיצור הוא עם ראדר ואני מת כמעט כל ראונד אז אמרתי לו אתה גבר עם ראדר בוא שלח לי אותו ונראה מי יותר טוב יעני ככה ב 1על1 ..הוא שלח לי אותו זה היה כלפני שבועיים ככה הפעלתי אותו אולי 3 פעמיים בפאבליקקק! ובCW בחיים שלי לא הישתמשתי בזה וכהתחלה זה ענין אותי אחריה1על1 אז הפעלתי אותו 3 פעמיים ככה לפני שבוע ככה יום ראשון הזה ושבוע שעבר וזהוווו אבל עכשיווו אחרי שראיתי למה זה גורם מסתם פאבליק מחקתי אותו ולא רוצה לראות את זה יותר בחיים שלי וזאתי האממממת !
ועכשיו תעשו עם זה מה שאתם רוצים...
ועם אתם באמת רוצים לבחון איזה שחקן אני אז היום בערב נארגן CW ונהראה עוד פעם בסקופ מי יקח ..!!
שלום לך ראדר!במקור פורסם על ידי YaTiR`
בזה סידרת לעצמך מקום ב-ESE...במקור פורסם על ידי YaTiR`
חבל...חבל אחי...![]()
רגע אבל אמרת שאתה לא צ'יטר ועשו לך פייק? אז אתה גם שקרן בנוסף לצ'יטר?במקור פורסם על ידי YaTiR`
אתה את שלך עשית, TO אתה לא תשחק מתי ש-ESE יצא.
אבל מה שנכון בCW אףףף פעם בחיים שלי לא הישתמשתי ברדר בחיייייים בCW!!!
כמה חרטות במשפט אחד יאללה אני נירדם פה עוד שנייה
אפילו אליעד האוטיסט היה מוצא סיבה יותר טובה
אחחחחחחחחחחחחחחחח עקצה אותי חרטה? P;במקור פורסם על ידי pşycho
You should leave the game..and start new life because the cheats killed you
אה ועוד דברבמקור פורסם על ידי YaTiR`
CRYYYYYYYYYYYY LITTLE BABY CRYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
cryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyבמקור פורסם על ידי YaTiR`
CRYYYYYYבמקור פורסם על ידי YaTiR`