כן אני זוכר את המשחק הזה שאני וניב שיחקנו וכול מה שאני זוכר זה שיותם אמר לי שהוא סגר את ניב שלא צריך דמובמקור פורסם על ידי Crazy Death
היה משחק מוזר באמת אבל אני לא חושב שניב שיחק שמה אם ציטים פשוט אני והוא הבאנו משחק ממש טוב .
כן אני זוכר את המשחק הזה שאני וניב שיחקנו וכול מה שאני זוכר זה שיותם אמר לי שהוא סגר את ניב שלא צריך דמובמקור פורסם על ידי Crazy Death
היה משחק מוזר באמת אבל אני לא חושב שניב שיחק שמה אם ציטים פשוט אני והוא הבאנו משחק ממש טוב .
מצתער אחי הכול מהראש הוספתי אותך עכשיו.....במקור פורסם על ידי Spit-Fire
ולגבי קריזי דאצ' תרשה לי לא לענות לך.......
תן לו לזרוק סתם מילים לאווירבמקור פורסם על ידי FireFox
זורק מילים לאוויר?במקור פורסם על ידי Hat-Hatol
היה שם גם קטע אחד שאמרנו לו שהוא ראדאר, אחרי כמה סיבובים הוא יצא ונכנס ופתאום נהיה שחקן בכלל פי מליון פחות טוב
כן כן המשחק הזה כבר לא מעניין אותי ואתה על הזין סתכל במראה...במקור פורסם על ידי Crazy Death
התסכלתי במראה, לא נראה לי שיש בעיות :\
חחח כמה ילדים אפסים יש פה על תתיחס ניב סתם זונות באמא שלי שזה פורום של אנשים שלא מכבדים!!
לא כולם אבל עדיןן לא חסר פה !!!
כול הגנסטרים האלה שמדברים הרבה והחבר הכי טוב שלהם זה הכלב והמקלדת אמא שלכם זונה![]()
יש לך פיצול אישיות שאתה מדבר לעצמך בגוף שלישי?במקור פורסם על ידי Mr.Guliver
וואי איזה חנן עשה טוב חלאס להגיב פה פתחתי נושא שאני פורש לא כדי שיריבו בוא ואתה גורם לריבים אז חלאס להגיבבמקור פורסם על ידי Crazy Death
ולמה להיות מפקיר ניב? אחרי הכל.. אפילו ד"ש..
תיהיה בריא, דרך צלחה בהמשך.
ובקשר לצ'יטים, למען האמת אני לא מאשים אותך כי הקהילה כבר הייתה הרוסה אז כניראה שגם אתה התעצבנת והחלטת לשחק עם ראדר..
שד"א- תמיד אבל תמיד גם בתקופות היפות בינינו(והיו כאלה אהה?) ידעתי שאתה ראדר.. אבל לא רציתי לבאס אותך.
כי איך אומרים: " כל רמאי בא יומו"..
בהצלחה בהמשך, ועוד מעט חןפש גדול, תהנו כולם.
וואי אני לא מאמין איך שחכתי לרשום אותך סליחה אלי :O
לא תמיד שיחקתי עם רדר אלי.......
שמע אחי זה היה בכלאןוואר זאת הבעיה...במקור פורסם על ידי RoLeXx
אהה וכשה אליעדPopi וקונדה Kdn שיחקו עם אימבוט בקלאן וור ולא רצו לשלוח דמוייםבמקור פורסם על ידי sfiLikesPyro
גם זאת בעייה לא ??? ועוד הם היו שקופים
וגם היו הרבה פעמים שיבקשתי מניב דמו אחרי CW שהוא עוד היה ב xGs והוא אמר שהוא מחק אותו למרות שלא נראה לי שאף אחד פה מוחק תדמויים שלו כל יום
ניב אם אתה לא חוזר איתי אני פורש לתמיד ואני נשבע לך בכל היקר לי
אני מסכים עם גוליבמקור פורסם על ידי Mr.Guliver
ועוד פעם אני אומר לך אני ואתה חוזרים ביחד בתחילת החופש
ואני רוצה לראות שלא
חחח אבנר אבל מה שאתה לא מבין זה שהם עשו את זה בישביל הצחוק הוא עושה את זה כדי לנצח שחקנים יותר טובים ממנו ואומר לאחרים עו רמאים (אני,חן ועוד כמה אני בטוח...)במקור פורסם על ידי Avnerz
יבן זונה ציטר לירן
אני עוד לא יודע מי אתה בכלל מי אמר לך ציטר ינעל.......במקור פורסם על ידי sfiLikesPyro
SEFI MOKAR LEHA?במקור פורסם על ידי Hat-Hatol
כל הזמן אומרים לי חתחתול בוכה שאתה ציטר
כל הזמן מסתלבטים עליך לא שיחקתי נגדך אף פעם....במקור פורסם על ידי sfiLikesPyro