עע איזה משחק
עע איזה משחק
בואנה אתה ילד כאפות רציני אה?
תפסיק לדבר כמו איזה עורך דין ולחשוב שאתה מצחיק.
מזתומרת עם אחד מאבו יתפס עם ציטים(שזה קרה כבר,יתיר.)למה שהוא לא יענש ויקבל היזדמנות שניה וויקי(versache) לא יקבל?למה מה קרה,לגבי מה שמייק אמר שיתיר עשה משו אחר בא אליו בפרטי הודה בפניו והכל אז סבבה גם פה ויקי מיד הודה בהכל היתנצל בפני כולם אני חושב שמגיע לו בידיוק כמו ליתיר הם לא שונים בכלום!
"כבוד וירטואלי" זה דבר שחשוב לילדים מסכנים שאשכרה מצטערים בגלל שהם עשו משהו במחשב..
אתה לא מספיק חכם כנראה כדי להבין את התגובה שלי, אבל לא נורא תנסה לקרוא עוד כמה פעמים ולשנן את זה ורק אז אולי תבין את הציניות שבתגובה, ולא אני לא בא להתנשא עליך פשוט לא אוהב אנשים שמגיבים בלי להבין את המסר..
בנוגע לתגובה המעליבה קשות הזאת שכמעט גרמה לילד כאפות שכמותי לבכות אני יגיד כמה דברים:
1.אמא שלך זונה
2.אתה כל כך טיפש והרמת משכל שלך כל כך נמוכה שאפילו לכבות את הראדאר לפני צילום תמונה לא יכולת
3.ילדים כמוך הם ילדי כאפות של ילדים כמוני
4.אמא שלך זונה
5.בלי EVO המשחק הזה, הפורום הזה, הקהילה הזאת לא הייתה קיימת.. וסמוך עליי שזה אמיתי
6.האוסף הזה של "EVO" או כמו שאתה קורא לנו "ילדי כאפות" זה אנשים שאחד אחד בעתיד יצחקו על עובדי אשפה כמוך
7.אמא שלך זונה
8.לא נמאס לך כבר לאכול ממני קטילות על ימין ועל שמאל ולהתגונן בירידה "המעליבה" שלך ואני יצטט "ילדי כאפות" ?
9.אתה גם הומו בנוסף
בן, אתה לא צריך לצאת נגד העולם כדי למשוך את תשומת לבי, מה קרה לא אהבת את ההחלטה שלי אתה לא צריך לנסות להרים נגדה מרד...
המקרה של יתיר אחר, אני הייתי ערב לבחור, ואמרתי שאישית אני מטפל בו אם הוא חוזר על זה, עובדה שהוא לא כמו חת חתול, ולא חזר על המקרה שנית, כמעט כולם כיום מרמים בתחילת דרכם, שהייתי פעיל, תפסתי אחד מהם לפני שהוא "נתפס" והצלתי אותו כביכול, ולהגיד שבגלל זה הוא באיבו והוא מוגן זה טיפשי, הרי כולם רוצים להיות באיבו, הוא לא מקרה מיוחד...
עכשיו תנו לאלי ולצ'יטר הקטן שקורא לי ילד כאפות להמשיך בשלהם, המעשה כבר נעשה והעונש כבר הוטל.
- Victory is empty, there are lessons in defeat
- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all
- Never drive faster than your guardian angel can fly
- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics
- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride
- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get
- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock
לא אתה מדבר שטויות תאמין לי כמה דברים:
XGS מגובשים וביחד כולם לא כמו EVO שנים אבל מגובשים הרבה מאוד זמן ואין פה בכלל בעיות חוץ מתום..
דבר שני העניין עם יתיר וזה שהיית ערב לו אז מה אני יגיד לך..
זה כמו שאני יגיד שאני ערב שניב חת חתול לא ייכנס יותר עם צ'יטים וזה לא משנה איזה מקרה זה 1 או 20..
בקיצור נראלי זה שטויות אבל מה אני יגיד לך :\
בכל מקרה המריבה הזאת בין כולם די מטופשת למרות שאני מבין שהמקרה של יתיר היה די דומה לזה רק שבמקרה שלו העלו לפה דמו..
אני אומר תנו גם לוויקי הזדמנות שניה וכמו שאתה רואה כל ATM ערבים אליו...
שווה מחשבה לפי דעתי :\
+תחזור כבר לטקטיקל עזוב אותך קוד עיניינים![]()
תן לי לגחך על המילים "אני יותר חכם ממך"
חהחהחחהחהחהחחהחחהחהחחהחהחהחחהחהחה
לצחוק עוד?
העבודה שניסית להעתיק ולרשום כמוני עם סעיפים רק מוכיחה את העובדה שאתה ילד טמבל..
בנוסף לזה לא הצלחת להביא לי קטילה אחת ובמקום זה שמת 3 סעיפים של קללות כגון:
אבאשך הומו\ אמא שלך שרמוטה\ סבתא שלך זונה וקללות של ילד בן 6 שלא יכול לענות חזרה על הקטילה שהוא קיבל...
אבל אני יצא לארג' ואני יענה לכל הסעיפים שלך
סעיף מספר אחד:
"א.אמא שלך שרמוטה"
תשובה: לא אחי, היא בסדר גמור אישה כלבבי
"ב.רק למצוץ לי אתה יכול"
תשובה: פה אתה גם מוכיח את סעיף מספר 9 בתגובה שלי, שאתה הומו.. מציע לגבר לרדת לך.
"ג.חח תאמין לי שאני יותר חכם ממך אז אל תחוש עורך דין ילד קוקסינל"
תשובה: ליד ילד מוגבל שכלית כמוך אני לא רק עורך דין אני גם שופט בבית משפט עליון
ועזוב את התגובה שלך.. חבל על המאמצים שלך.. כל מה שתגיד רק יגרום לך לצאת יותר ויותר אידיוט.. אני כבר מדמיין את התגובה שלך בנוסח כזה:
"שתוק יילד כאפות חסר חיים"
או משהו מעליב שיגרום לי להזיל דמעה או שתיים... מצחוק..
עד לפה קטילה מספר 3.
אז מה אתה מנסה להוכיח לי? אמרתי שכולם מרמים בתחילת דרכם, זה לא חדש לי העניין, בוא נגיד שאם הייתי תופס את המקרה הזה, הייתי מתנהג אותו דבר, כולם יודעים שאין אצלי קומבינות ואין לי העדפה לגבי אף אחד.
מה עוד שאני לא מבין, זה הקטע שלי בכלאן איבו, כאילו מה אני מרוויח מזה שאני מגן על יתיר? מה יוצא לי מזה? בקיצור תגובה אחרונה שלי בנושא, לא רוצים להגיע למקרים כאלה וקונפליקטים, אל תרמו, פשוט וקל.
- Victory is empty, there are lessons in defeat
- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all
- Never drive faster than your guardian angel can fly
- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics
- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride
- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get
- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock
Good Game
האמת שמלפני שנתיים וחצי גם אם הייתם מבקשים לא הייתי יוצא מ XGS בשביל EVO.. בתאכלס"...הרי כולם רוצים להיות באיבו, הוא לא מקרה מיוחד..."
EVO הם הכלאן לדעתי הכי חזק ב TO ישראל למרות שהוא לא פעיל, באמת, אין מה לעשות ..
ככה זה יש לכם תשחקנים הכי טובים.. תמשחק הכי טוב אי אפשר להתווכח עם זה . אבל חוץ מ EVO יש גם כלאנים אחרים שאולי הם לא באותה רמה, אבל הם באותה רמת גיבוש ואני בטוח שיגיעו לרמה שלכם.
בקיצור עזוב הכל פה יענו הולך על אפליה..אבל לא חשוב אין בעיה אלי פשש אתה גבר אחי וואי פשש איזה בחור וואי תראו איך הוא כותב וואי כל הכבוד לבחור פייי .........................................................................לך לך לישון עדיף
קיצר שבוע טוב לכם נשמות:]
אלוהים ישמור ילדים לא לומדים הא ?
חבורה של אהבלים תלמדו לשחק בלי צ'יטים כל הקהילה המסריחה הזאת מתלכלכת מרגע לרגע ..
אתה ויקי ? שמשחק 3 שנים ? יודע מי אכל באן ויודע שלא רוצים פה את כ להצ'יטרים ושכל העולם מתלונן על זה ותוחנים את זה כבר כמה שנים ...
אז למהה מה חשבת הייתה ממשיך עם זה עוד כמה שנים ? לא היו עולים עליך ? מה נהנת שאתה טוב ?
באמא שלי גועל נפש כבר ..
בלי הגנה אי אפשר לסמוך על אף אחד