פרטים על השרת:
שם השרת:CryStalMs
תאריך פתיחת השרת: 7.8.2009
גרסא:v62
ריפאק:ThePack V76+קבצים שלי.
צ'אנלים:2 במידה ונצטרך עוד נוסיף.
פועל על האמצ'י:לא,בקרוב איחסון
הורדה:
http://www.fileflyer.com/view/QzAw2BA
http://www.upf.co.il/file/453.html
סריקה:
http://www.virustotal.com/he/analisi...4ad-1249653167
אתר:
אתר:בקרוב מאוד!
הרשמה אוטומתית:כן!
נתונים:חשבתי לעשות את השרת בינוני כי כל השרתים פה קלים....
Exp:500
Meso:50
Drop:5
BossDrop:2
ואין את הבאג הזה שקונים מהחנות משהו ואז מוכרים בחזרה וזה מביא יותר כסף.....
הרשמה:
אוטומתית כמובן
תמונות מהשרת:
פרטים על האדמין:
ניסיון קודם בבנית שרתים:
אוקיי זה ישמע לכם קצת מוזר אבל אין לגמרי... פעם ראשונה שאני פותח שרת ואני מאוד מקווה שהוא יצליח(פתחתי אותו לגמרי לבד אבל חבר טוב מאוד שלי [Gm]Hurricane עזר לי לעשות את השרת על no-ip ולכן מגיע לו קרדיט על זה!)
אני לא אתן icq כי אין לי.. וגם לא מסנג'ר כי גם אין לי D: אבל מי שרוצה יכול לשלוח לי הודעה פרטית פה או להוסיף אותי לסקייפ במידה ויש לכם תחפשו יהורז לוי ותמצאו אותי.
פרטים נוספים על השרת:
אוקיי אז ככה דבר ראשון מנהלים:
Owner-(Admin)Devil-אני
Gm's:[Gm]Angell,[Gm]Tiger,[Gm]2Pac,[Gm]Hurricane
פרטים על השרת עצמו: השרת פתוח 10-18 שעות ביום כמובן אחרי שנעבור כמות מסוימת של ילדים(לא הרבה אל תדאגו) נעביר את השרת לאיחסון.
פרטים על השרת בכללי:
כמו שאמרתי פעם ראשונה שאני פותח שרת אז אני לא מבין בזה ממש ולכן אני לא יוכל לפרט לכם על הכל אבל מה שאני יכול להגיד לכם שה-@fmnpc או הnpc של fm שהוא כמו רב חובל כזה עושה כמעט הכל ויש מקס סקיל אוטומתי שמדברים עם sera בהתחלה אבל אם אתם לא מצליחים לקבל
מקס סקיל על ההתחלה אתם פשוט צריכים להיכנס לדף של הסקילים ולעבור דף דף כלומר נגיד אני hermit ואין לי מקס סקיל מה שלא ממש הגיוני... אז אני ניכנס
לדף הראשון של העבודה של beginer ואז עובר לעבודה של thife ואז asis וככה דף דף וזה עושה מקס סקיל!+כשהורדתי את הריפאק החנות של fm לא עבדה לי טוב ולכן... ישבתי בשבילכם משעה 1בלילה עד 7 בבוקר!
להכין חנות מיוחדת ל fm ובה יש כל מה שאתם צריכים שזה
אומר נשקים מעל רמה 30 כל נשק מתחת לרמה 30 אפשר להשיג בחנויות הרגילות כמו בגלובל+יש בגדי Comman שזה wg,sauna וכאלה ויש סקרולים 10% 60% יש סכינים לזריקה חצים וכדורים לרובה.
אם אתם חושבים שצריך להוסיף משהו אתם מוזמנים לשלוח לי בפרטי את השם של החפץ שאתם רוצים שיתווסיף ואני יוסיף אותו.
אבל יש רק בעיה אחת... הדברים לא מקוטלגים שזה אומר לא מסודרים לפי קטגוריות למשל שיש בשרתים אחרים בחנות shoes for warior אתם לוחצים ואז זה מביא לכם נעליים ללוחם... מי שיביא לי מדריך איך לעשות קטגוריות יקבל gm
איוונטים בשרת:
איוונטים יש כמעט כל יום! לפעמים בשישי משעה 4 בצהריים עד 10 בלילה שזה לא אומר נגיד שאם אני שם 1000 אקספי באיוונט הוא יהיה מ 4 עד 10 זה אומר שהוא יהיה בין 4 ל 10 נגיד 5 או 7 והוא יהיה לכמה זמן שהgms יחליטו.
כל דבר שאתם צריכים אתם מוזמנים לבקש מה gms והם יעבירו אלי את הבקשה או כמו שאמרתי אתם יכולים לשלוח לי הודעה פרטית או להוסיף אותי בסקייפ.
ועכשיו מי שבאמת קרא עד לכאן או שדילג P: ... יוכל לגלות איוונטים מיוחדים ואלה הם האיוונטים:
הילד/ה הראשונים שיגיעו לרמה 100 יקבלו ממני 1.5bil\מילארד והילד/ה הראשונים שיגיעו לרמה 200 יקבלו!
gm hat\כובע ג'יאמ+1מילארד אבל! אם נגיד יש מישהו בשרת בשם shmolik והוא מגיע לרמה 100 הוא יקבל 1.5 מילארד
אבל אם הוא הראשון שגם יגיע לרמה 200 הוא יקבל רק 1מילארד והשני שיגיע אחריו יקבל את הכובע ג'יאמ ויש גם עוד הפתעה!
אתם יכולים לקנות כובע ג'יאמ מהמנהלים ב 2מילארד! ותאמינו לי אני ניסתי לשחק בשחקן בלי gm ולא היה כזה קשה להשיג כסף.
טוב ניראה לי שכבר חפרתי^^ מקווה לראות אותכם בשרת שלי! ביי!
נ.ב מנהלים אני מבקש שתאשרו אשכול זה מכיוון שזה כבר אשכול 6 בכללי בפורום שלכם שאני פותח ואתם לא מאשרים... תודה מראש!