מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

אשכול: פרסום| מדריך למקשי המשחק

הסמל האישי של Mr_Avior
    Mr_Avior Mr_Avior מנותק ג'וניור
    שם פרטי
    אביאור
    קיבל לייק
    0 פעמים

פרסום| מדריך לנשקי המשחק GTA SA !

הנשקים מחולקים לפי קטגוריות:
    1) נשקי תגרה
    2) אקדחים
    3) רובי-ציד
    4) רוס"רים
    5) תת-מקלע
    6) נשקי השלכה
    7) ארטילריה כבדה
    8) שונות
    (השמות יוצגו כמקורם, כלומר באנגלית.)
    קריאה נעימה.

1) נשקי תגרה
    Brass Knuckles - כלי מתכתי קטן המתלבש על אחת הידיים של CJ. מגביר את עוצמת האגרוף.
    Knife - סכין. ואין יותר מדי על מה להרחיב פה.
    Katana - חרב סייף. כאשר מתעורר בך אינסטינקט הסמוראי, גלול ברשימה עד שתגיע לנשק התגרה הזה. אתה מחוייב להשתמש בו במשימה מסויימת ב- San Fierro, כאשר אתה נופל ממסוק שהטיס Woozie.
    Shovel - את חפירה. צריכים לחפור איזה בור עמוק, ולקבור בו מישהו שמעצבן אתכם? - אל תטרחו! פשוט תחטיפו לו מכת הלם עם את החפירה שלכם!
    Baseball Bat - מחבט בייסבול, אחד הנשקים האהובים על Ryder. שימושי בקרב פא"פ.
    Golf Club - מחבט גולף; Woozie ניצח אותכם בקזינו ארבעת הדרגונים בגולף? תחטיפו לו מכה הגונה!
    Pool Cue - מקל ביליארד. גם פה אין יותר מדי על מה להרחיב, אבל היי - אם ניצחו אתכם בביליארד, שמרו את המקל ותחטיפו לו איתו. גם אם הפסדת - אתה עדיין המנצח!
    Nightstick - כן, אותו מקל שבוזזים מהשוטרים...
    Chainsaw - מסור. יש לו שימוש נחמד ביותר בשביל <צונזר>... אז אני מניח שאמרתי מספיק.

2) אקדחים
    9mm - אקדח רגיל. תשיגו אותו כמעט אצל כל חבר Gang, לא משנה מאיזו מאפיה.
    Silenced 9mm - האקדח האהוב עליי. אקדח צליפה שקט, אשר לא שונה מקודמו, מלבד העובדה שנותן לך שקט במשימות התגנבות. לא תשמעו ירייה, אלא צליל שיותר דומה לגומייה נמתחת. שימושי במשימות התגנבות.
    Desert Eagle - אקדח הרבה יותר חזק וקטלני מקודמיו, אך לא קל להשגה. נדיר למצוא אותו, אפילו בחנויות.

3) רובי-ציד
    Shotgun - רובה הציד המוכר, הרגיל ואם יורשה לי להעיר, גם הנדוש. לא נדיר מדי להשגה, אם כי צריך לטעון אותו מחדש לאחר כל ירייה.
    Sawn-Off Shotgun - לא שונה מדי מקודמו הבנאלי. חזק יותר, מהיר יותר, שימושי יותר.
    Combat Shotgun - מת על המותק הזה. אם תתקרבו מספיק, הוא יהרוג בירייה אחת. יותר שימושי, יותר מהיר, יותר חזק - יותר קטלני.

4) רוס"רים
    M4 - הנשק האהוב עליי במשחק. אין עליו! חזק, מהיר, וקוטל ביעילות. שימושי בעיקר במשימות פריצה לבסיסי צבא.
    AK47 - לא שונה יותר מדי מקודמו (וכמה פעמים בדיוק כבר אמרתי את המשפט הזה?), חוץ מהעובדה שהוא צריך 30 יריות לטעינה ו- M4 צריך 50.

5) תת-מקלע
    Tec9 - אחח, Tec9 הישן והטוב. מוכר גם בשם Mini SMG. מצוי בעיקר אצל Grove Street Families, וכמעט ואין חנות Ammu-Nation במשחק בה לא תוכלו להשיג את הקטן הזה.
    Micro SMG - לא שונה מקודמו כלל וכלל, פרט לצורתו וצבעו. מגיב מעט מהר יותר מאשר Tec9.
    SMG - זהו כמובן אותו MP5 שאנחנו מכירים בחיים המציאותיים. אומנם כבד ולא מאפשר אחיזה של שתי הידיים, אך עדיין חזק וטוב.

6) נשקי השלכה
    Grenade - אין כמו הרימון, אני אומר. ואני לא מתכוון לאחד משבעת המינים.
    Molotov Cocktail - בקבוק תבערה, אשר יכול להצית בית בכמה דקות! (ראו משימה Burning Desire)
    Remote Explosives - השליכו את הפצצה, והשתמשו בשלט (פירוט בהמשך) על מנת להפעילה. (ראו משימות שדידה של Catalina)
    Tear Gas - גז דמעות. כשאתם משליכים אותו, תהיו בטוחים שאלו שמסביבכם לא בוכים ומתייפחים מרוב אושר.

7) ארטליריה כבדה
    Rocket Launcher - משגר טילים, ידוע גם בשם בזוקה.
    Heat Seeking Rocket Laungher - משגר טילים אשר מסוגל להתביית על אובייקטים ואויבים.
    Vulcan Mini-Gun - פוגשים אותו לראשונה במשימה Air Raid. קטלני ביותר. הבעיה היא, שאי אפשר להזיז אותו ממקומו.
    Flame Thrower - להביור. ותאמינו לי שאני אומר זאת בחיוך גדול.

8) שונות
    Rifle - קטלני. וזה הדבר היחידי שיאמר לזכותו מפי.
    Sniper Rifle - רובה צלפים. כמובן, חובה להשתמש ב- Manually Aim.
    Remote Detonator - השלט אשר מפעיל את הפצצה המושלכת אשר למדנו עליה מקודם.
    Camera - מצלמה אשר מאפשרת לכם לחקור את האזור בו אתם נמצאים - מי יודע מה תגלו!
    Spraycan - ספריי ריסוס. השתמשו בו על מנת להרעיל אויבים, או לרסס טאגים של כנופיות יריבות. (ראו משימה Tagging Up Turf)
    Fire Extinguisher - מטפה אשר מאפשרת לך לכבות שרפות ואש... רק אל תתחילו לפתח פירומניה!
    Parachute - מצנח. בואו רק נאמר שהוא שימושי בעת נפילה מגובה...
    Cane - מקל. מה, אף פעם לא ראיתם זקנים שנעזרים במקל הליכה?
    Flowers - תנו מתנה לחברה שלכם... או התעללו באנשים ברחוב עם הריח הנורא שלהם!
    Dildos - כאן אני אמור לצחוק צחוק מרושע ושטני, אך מאחר שאתם יכולים לשמוע אותי, אני לא אעשה זאת. אז במילים קצת יותר עדינות - ויבראטור. בצורת דיבור ישירה - פין מלאכותי.
    Cell Phone - טלפון סלולרי. משמש את CJ בעת שיחות עם מכרים, ואף עם אויבים.
    Thermal Goggles - מאפשרים לכם לראות את אותות החום אשר בסביבתכם. (ראו משימה Black Project)
    Night-Vision Goggles - לראיית לילה. מגניב, לא?
    Jetpack - הו כן, אתם יכולים לא להאמין... אבל שמרתי את הטוב ביותר לסוף. אז כן, זה נכון. ונראה לי שכולם הבינו למה אני מתכוון. אז: זהו זה.

קרדיט לילד מהכיתה שלי שכתב את זה הוא משחק בשרת אחר הוא אמר לי לפרסם .
    נערך בפעם האחרונה על ידי Mr_Avior : 08/09/09 ב 12:36

הסמל האישי של Bar
    Bar Bar מנותק אחראי קהילה
    קיבל לייק
    744 פעמים
    אחלה מדריך אבל יש כבר מיליונים כאלה בפורום...

הסמל האישי של _FaNTaStiC_
    _FaNTaStiC_ _FaNTaStiC_ מנותק גורו
    שם פרטי
    גל ツ
    קיבל לייק
    0 פעמים
    נכון זכרתי שראיתי אחד כזה כבר ..

Guyy18 Guyy18 מנותק מתקדם
    שם פרטי
    שחכתי..
    קיבל לייק
    1 פעמים