טוב אז ככה נסעתי לי פתאום אני רואה באן שוב פרצו לשרת..
מתן יש לי תמונה אני ישלח לך תאייפי שלי בפרטי רק
תוריד לי תבאן...
וגם לא רק פרצו הפילו אותו..
תמונה....
![]()
טוב אז ככה נסעתי לי פתאום אני רואה באן שוב פרצו לשרת..
מתן יש לי תמונה אני ישלח לך תאייפי שלי בפרטי רק
תוריד לי תבאן...
וגם לא רק פרצו הפילו אותו..
תמונה....
![]()
מה לעשות הוא:
יבן זונה כושל אמא שלך דוחפת בבונים לתחת שלה יהומו בן שרמוטה למה בחג אה? יבן זונה לך לך תאנוס את סבתא שלך היא בוכה לי ואמא שלך יוו איזו כוסית דפקתי אותה אתמול 7 פעמים היא לא עמדה בקצב,למה בן כמה אתה אה יבן זונה?! בן 3 פורץ בישבל קהילה יילד כאפות ניזקק יהומו בן זונה שרמוטה ימכניס מלפפונים לתחת לך תשים דילדו בתוך הפה יהומו בן זונה אמא שלך לסבית אונסת ערבים שיכורים יהומו בן זונה ואבא שלך אונס אותך כל יום,למה בחג???? תן קצת להנות יהומו בן זונה ממשש בביצים לך לך תיבקה לאמא לא יוצא לי שפיך יהומו בן זונה.
נותן באנים חושב יאללה יצאתי גבר אבל אתה בעצם יצאת הומו קנאי מי אמר לך לעשות את זה??? שמוליק / שלום נכון יהומו מה אתה שפוט שלהם יילד כפות הומו זבל ניזקק לך תחפש אוכל בפח הזבל יעיוור בלי רגליים תיחלה בסרטן יהומו בן זונה לך לך יחזיר אתה התופעה לשפעת החזירים יהומו בן זונה כושל אמא שלך יחמור,ידופק בנים, יהומו בן זונה שרמוטה.
אני ידפוק לך מכות יילד כאפות זיקק
יילד SAMP כל הזמן כמו ילד כאפות גאה בזה שהוא יודע לעקוף בנים+ליפרוץ יווו אפשר לחשוב,אפילו אחותך יותר חכמה למרות שהיא מפגרת ידועה,שמעתי שהיא עברה לבית חולים ועשה שינוי מין מיוחד,יש לה כוס מיתחת לזה זין מיתחת לזה 5 ביצים מיתחת לזה יער של שערות מה אני יגיד יש לך מישפחה בת זונה.
שהשטן ישרוף אותכם![]()
שמע איתי, הקללה שלך לא מצחיקה ומעפנה חאלס לכתוב את זה בכל אשכול
שלח תאיפי בפרטי ואני מוריד, יאללה
הם הפילו אחי השרת יחזור או היום או מחר
השרת חוזר היום סידרנו את הבעיה +הורדנו לכולם את הבאנים.
לא נכון גל אני מנסה להיכנס עדיין יש לי באן
מה האיפי שלך?
עזוב גל כבר שיניתי אייפי תנעל