חח אתמול ירדנו לקניון אני ועוד שני חברים.
קיצר התחלנו במסע השטויות בקניון,דבר ראשון,כמו בכל פעם בקניון,הולכים לעשות רייס באיזה משחק מכוניות כזה..אחד מול השני.
אחרי שסיימנו עם זה הלכנו לטויזאראס הזה..החנות לילדים..משחקים וכאלה.
קיצר חנות ענקית חצי קומה היא לוקחת,אנחנו נכנסים,הלכנו לסוף החנות יש שמה אופניים של BMX וכל מיני גיפ'ים כאלה לילדים,קורקינטים וזה.
קיצר כמו דפוקים לקחנו את האופניים והקורקנטים לסיבוב בחנות ועשינו פול באלגאן אנשים מסתכלים עלינו חחחחחחחחחחחחחח ואנחנו נוסעים בשיא הפאנאן שלנו כמו שרוטים.
אחר כך לקחנו כפפות איגרוף והתחלנו ללכת מכות באמצע החנות וזה איזה צחוקים עשינו שמה.
אחר כך הלכנו לחנות של סטיב,החנות הזו של הטיקים..לחבר שלי היה טיק שלהם של הבצפר..נכנסו..חבר שלי עושה למוכר
"שלום,יש לי תיק של סטיב,אני רוצה לכבס אותו,אבל אני לא יודע איך,צריך עם מכונת כביסה או ביד?"
המוכר עושה לו:
"אסור במכונת כביסה,אם תעשה במכונת כביסה לא יהיה לך אחריות יותר על התיק,תעשה ביד"
אז חבר שלי עושה לו:
"סבבה,יאללה הלכתי לעשות ביד"
חחחחחחחחחחחחחח ואני נשפך שמה מצחוקק התחלנו להתגלגל שמהההה חחחחחחחחח איזה צחוקים משהו טיליםם
אחר כך הלכנו לדוכן של אורנג' של הפלאפונים הייתה שמה איזה מוכרת כזו מסכנה התחלנו לשגע אותו ניסינו לדפוק להם פאנלים לפלאפון שלי אבל לא הצלחנו כי היא קלטה אותנו אז היא התחילה לקחת את הפלאנים והכניסה למגירות..חחחחחחחח
שיגענו חצי קניון..אין לי כוח לספר הכל..
חחחח איזה צחוקים