תיראו ביגלל שאמרתי לו כדי שתתחיל להרגיע תמייליים שלך הוא הביא לי הרחקה
תיראו איזה ילד FXP מסריח ...במקור פורסם על ידי rea
אני דורש שתורידו תאזהרה הוא הביא לי אזהרה אדומה !!!!
וגם אני דורש תעיפו אותו מהניהול ותורידו תאזהרה האדומה תודה בברכה משה
תיראו ביגלל שאמרתי לו כדי שתתחיל להרגיע תמייליים שלך הוא הביא לי הרחקה
תיראו איזה ילד FXP מסריח ...במקור פורסם על ידי rea
אני דורש שתורידו תאזהרה הוא הביא לי אזהרה אדומה !!!!
וגם אני דורש תעיפו אותו מהניהול ותורידו תאזהרה האדומה תודה בברכה משה
צודק והוא מקלל ונותן לאחרים באן ואומר על אחרים דברים שהוא בעצמו עושה, הוא "מאיים" מקלל גורר לספאם בקיצור עושה מה שבא לו
חלאס כבר מה אתם ילדים קטנים
הילה לא ביקשתי ממך להיתערב ביקשתי מהמנהלים או הפקחי הקהילה
rea
ציטוט שלי אומר משהו שהוא יכול להיפגע ממנו סבבה??
----------------------------------------------
וואלה אני יכול לתת לך משהו ציטוטים שלך rea (גיבור על חלשים) = > " בוא ליוקנם נסגור איתך חשבון" "יבן זונה הומו לממי אתה" ועוד עוד עוד תכלס חיכיתי לרגע הזה
ופשש לפחות 6 משתמשים שונאים אותך בטח שכחתה את מה שירדתה עלי אבל אני לא וקיללתה אותי בעבר תכלס אתה לא מלאך ועושה הרבה שטויות שלא נדבר
על שביקשתי ממך לפני שנה וחצי לעשות לי חתימה ויפה ביקשתי ומה אמרתה לי בפרטי "לך חפש מי ישקיע עלייך חייב לך משהו ?"
ותכלס אתה לא חייב לי כלום אבל אתה סתם מנייק בלי כבוד לא מתחבר לאנשים כמוך ומשה אחלה של בן אדם הוא משחק אצלי בשרת
Satla-zone L4D אז אני מכיר תבחור בחור טוב ! ומשה זה התפקיד של הילה על תיהיה מצחיק יראש כרוב משה = > הטנק מגיע חחחח
יש יותר משישה אנשים שונאים אותו פשוט אנשים אוהבים מתח
הוא נתן לך אדומה? דייי תשבע אדומה?
די נו בחיאט תפסיק להיות ילד קטן מה נסגר איתך בנאדם כולה פורום מה אתה חופר? כאילו הוא הביא לך איזה בוקס לעין דיי
צא מהבית קצת אם אתה יוצא בכלל למה זה לא נראה ככה ותרגע
תיהיו בריאים צאו החוצה לכמה דקות לפחות תראו עולם
חלאס עם ה FXP המזדיין הזה כבר.
דיי אז קיבלת באסה והכלת ונסגרת בחדר?
יוווווו
אתה קורא לי ילד FXP שאתה בוכה שקיבלת אזהרה אדומה?
cry devil צודק קיללתי אותך אבל זה לא היה שהייתי מנהל...
ואתם יכולים להפסיק ליפתוח את הנושאים האלה ולנסות להאשים אותי כל הזמן אתם לא שמים לב שאף אחד לא מקשיב לכם?
ויודעים מה גם אם יש 1000 מישתמשים ששונאים אותי אני שם עליהם זין..
אתה מוזמן ליפתוח סקר כמה בקהילה אוהבים אותי כמה שונאים אותי אני יקבל כל תוצאה תאמין לי..
אל תדבר ב א-ב אתה סתם יוצא טיפש
אני לא יודע מאיזה פורום אתה בא , אבל זה לא פורום של חנונים כמוך שאם מקללים הם הולכים ובוכים לאמא ואבא שלהם, אם כ"כ קשה לך לקבל את זה שהוא מקלל ואז "סותר" את עצמו אז באמת כדי לך לעוף מפה למה כל המנהלים מקללים שוב פעם הם לא רצים לאבא ואמא שמקללים אותם, הם לא כמוך ילדים חנונים שכל היום יושבים על הפורום ועושים רענן עד שמשהו יתחדש וחוצמזה לא עושים כלום בחיים שלהם.
ואתה מדבר כאילו אתה מלך העולם
דוגרי אתה יכול לעוף מהפורום הזה אם אתה כל הזמן אומר שהוא חרא ומקללים אותו וזה...
באמת שאף אחד לא אומר לך להישאר ואם אתה לא מסוגל להתמודד אם האמת ואתה מעדיף ליבכות אז באמת שאתה ילד קטן
בקיצור מה שכולככםםם ניסיתם לעשות לא הלך... דיי לבכות והלוואי שהייתם משקיעים בפורום כמו שאתם משקיעים בנושא הזה
באמת נמאס ממנו...
כל העולם ואשתו מתים שהוא יעוף מפה,
הוא נשאר פה רק כי הוא מעצב סוס...