Satla-Zone
התחברות
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

אשכול: מדריך קטן| ההבדל בהיתנהגות בין גאנגים למאיפות

Dameses Dameses מנותק ג'וניור
    שם פרטי
    שחר
    קיבל לייק
    0 פעמים

מדריך קטן| ההבדל בהיתנהגות בין גאנגים למאיפות

אוקי אז ככה... ראיתי שיש מאפיה גדולה [דיי ברור למי אני מיתקוון אבל עדין הם אחלה RP ואחלה אנשים... ריחמו עלי ולא לקחו לי 10 דולר כששדדו אתיXD] שמיתנהגת יותר מידי כמו גאנג... יותר מידי פרופיל למלאה...
    אז הינה המדיך שלי... מדריך קטן וקצר... אבל עוזר! תאמינו לי אני משחק כבר 3 שנים...
    טוב יאללה מתחיל עכשיו!
    הבדל ראשון, איך מיסתובבים.
    גאנג:
    הגאנג לא משנה מה מיסתובב כל הזמןןן אבל ממש כל הזמן ביחד...
    הוא לא לבד ביכלל בשום רגע... כי זה לא בעיה ליתפוס גאנגסטר אחד ולחסל אותו בימיוחד בשביל מאפיה... מאפיה פישוט באה נותנת לו PK וזהוא...
    הוא מנסה שכולם יכירו את הגאנג אבל לא את האנשים שבאמת בפנים [עם ידעו שמות אז הFPI יכל לחפש עליהם פרטים בדרך IC לימצוא את המקום רק מי שם אחד שמהגאנג... אז הם מדברים בניהם עם כינוים נגיד לי קוראים Elroi_Black אז שניתי את זה ל E-Black... כינוי דפוק אבל טוב...]
    מאפיה:
    המאיה תמיד שקטה, אבל ממש תמידדד.
    הם שומרים על פרופיל נמוך אבל הם רוצים שכל העולם התחתון יכיר אותם... הם גם מפחידים גאנגים... באיזה שהוא מקום אתם גם שולטים במשטרה...
    אצלם היחידי שהולך עם מישהוא זה הבוס הולך עם שומר כולם מפוזרים, ככה יש פחות חשד שהם במאפה...

הבדל שני, שדידות:
    גאנג:
    הגאנגים לא ממש הולך הרבה על שדידות גדולות... רק קטנות [של איש אחד שתיים] מידי פעם שודדים כמו המאפיות
    מאפיה:
    המאפיות אין להם בעיה לישדוד חופשי... אבל רק מקומות גדולים... כי בנינו איש אחד = כסף קטן...
    המאפיות שודדות כל יום או: רדיו [רק מקומות עם אנשים...], DMV, בנק. [לא יודע עם אפשר לישדוד תבנק... אבל יכולים לעשות שהם צריכים לישדוד וליברוח מהמישטרה ואז ככה מתן יתן להם כסף בסוף] רק שם הכסף הגדול שהמאפיה מחסלת [כסף כסף ממש הרבה יענו...]

הבדל שלישי, CK:
    גאנג:
    הגאנג כשהם רוצחים הם באים מיתעללים בוא ואפילו נותנים לבוס לתת את המכה האחרונה או את כל המכות...
    הם גם ליפעמים חורטים על מי שהם מוצאים, נגיד אני South Side Bloodz אז אני יקצר את זה וינסה ליחרוט לו SB בחזה... נגיד לחרוט לו תאצבע ומה שאני שמעתי מה LCV שהם חורטים גם תעוזנים... לפי דעתי עדיף לעשות את זה בCK... כי זה מבאס לשחק כשאין לך עוזן... מדברים אליך אתה ממשיך ללכת בסוף שוברים לך בקבוק על הראש אתה מדבר בשפת הסימנים.... זה באסה... אבל אחלה רעיון תודה...
    מאפיה:
    האפיה לא עושה CK שישאיר הרבה עכבות... הם באים יורים ובורחים... חיסול מגניב כזה אני מת על החיסול הזה...
    אבל הבוס לא מישתתף בוא... כי אז מתישהוא הFBI יגיע אליהם ועם הם יגלו שהוא הרג, הוא בצרות גדולות...

הבדל רביעי ואחרון למדריך [אני רוצה להכין עוד היום חבל להיתעקה שעה...], היסתובבות בבית / רחוב:
    גאנג:
    לגאנג הכי הכי טוב שיסתובבו לו ברחובות... ככה זה מראה על שליטרה כזה כיאילו זה הולך כזה יש לי 10 אנשים ברחוב שמסתובבים יש לי הגנה וכאלה...
    זה גם טוב להם כי נגיד פיתאום גאנג בא ועושה נגדם איזה מיתקפה של יריות ובורחים, הוא בא יורה באנשים שמיסתובבים סתם במקום בחיילים הקבועים של הגאנג... כאילו הוא מפספס אותם ככה יש פחות פצועים יענו...

מאפיה:
    בשביל המאפיה הדבר היחידי שמיסתובב בבית הרבה זה הבוס ושומרים של הבית, ואולי קצט חיילים של המאפיה..
    אמור להיות שם כשמנהל בפנים [ככה יש בהרבה מאפיות זה החלטה של המאפיה...] שומר בכניסה, שיבדוק כל רכב שניכנס עם יש לו אישור עם יש בוא נשק וכאלה, שומר על הרכבים [שיבדוק שלא שמים לו פצצה מתחת לרכב... ואז בי בי בוס], שומר על הבוס [חייב שיהיה לו שומר תמיד ככה יש לו הגנה...]. ככה כל מאפיה בוחרת לעצמה יכל להיות שהבוס לא צריך שומר בבית של עצמו ושהשומר בכניסה גם יבדוק שלא שמים לרכבים מיטען מיתחת לרכב...

סוף המדריך... טוב תקשיבו אני לא הפלצתי את המדריך הזה עכשיו... הפלצתי בוא אמון זהה כן [אכלתי אתמול חמין...] קיצר מקווה שזה יעזור כי זה רק יגדיל את המאפיה שלפי דעתי צריכיה לישלוט [יקוזאה... יש להם הכי הרבה אנשים וגם כסף]
    תגובות...

הסמל האישי של _FaNTaStiC_
    _FaNTaStiC_ _FaNTaStiC_ מנותק גורו
    שם פרטי
    גל ツ
    קיבל לייק
    0 פעמים
    אחי יופי מדריך אבל ניראה לי כבר

מישהו הביא כזה ..... D:

שם פרטי
    שחר
    קיבל לייק
    0 פעמים
    תודה אחי, ואולי מישהוא הביא כזה אבל אף אחד לא מישתמש בזה...
    וזה יעלה בהרבה את הRP באקשן בשרת...

Dreamer Dreamer מנותק ותיק
    שם פרטי
    טל
    קיבל לייק
    0 פעמים
    אחלה מדריך אחי תודה

שם פרטי
    שחר
    קיבל לייק
    0 פעמים
    בכיף אחי!

נושאים דומים

1. מדריך | קטן נגד תקיעות במשחק L4D
    על ידי DarkLake בפורום Left 4 Dead
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 11/10/10, 11:38
  2. פרסום | מדריך קטן למתחילים.
    על ידי Hacker בפורום RolePlay
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 09/12/09, 20:39
  3. מדריך קטן|איך להשיג כסף מהיר
    על ידי yuvalxs בפורום DeathMatch
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 14/11/09, 00:15
  4. מדריך | קרב בין גאנגים ( אלות , נבוטים)
    על ידי קופסא בפורום RolePlay
    הודעה אחרונה: 30/09/09, 20:33
  5. מדריך|לקרב מכות בין גאנגים
    על ידי Robert_Sinatra בפורום RolePlay
    הודעה אחרונה: 24/09/09, 19:24
eXTReMe Tracker