אני חושב שיש פה בפורום איזה וירוס כי אותו בעיה באותו זמן יש גם לי גם לShayz גם ל Z1ko מנהלים ראשים אתם יכולים לבדוק את זה
בבקשה????
עכשיו גם ל dvirush
אני חושב שיש פה בפורום איזה וירוס כי אותו בעיה באותו זמן יש גם לי גם לShayz גם ל Z1ko מנהלים ראשים אתם יכולים לבדוק את זה
בבקשה????
עכשיו גם ל dvirush
נערך בפעם האחרונה על ידי eXploade : 17/10/09 ב 18:51
איזה בעיה?
מדליקים תמחשב הוא עולה עד הטעינה או שהוא עושה ריסט לעצמו או שהוא נתקע כבר אולי 5 אנשים יש להם את זה
ביי יצאתי מהפורום
שמתי לב שמישהו פירסם פה לינק לפורום אחר או משהו כזה, לחצתם עליו?
אחד בשם dol_aa הוא פרסם את זה אחרי שקרא לחמישה אנשים את זה
אני נתנתי לו אדומה לדעתי תנו לו באן
על שפירסם לינק מוזר שמחקתי לו את זה
הוא פתח 2 משתמשים. הנה המשתמש החדש שלו -על תהיו מצחיקים רק לתת לו באן תמחקו לו את כול הנושאים שהוא פתח...
dom_aa
נערך בפעם האחרונה על ידי DarkLake : 17/10/09 ב 20:14
שני המשתמשים האלו הושעו.
סעמק מה זה וירוס?!
נכנסתי לקישור וזה לא עשה לי כלום :S
לא נורא, פעם אחת יהרס לכם המחשב (מתישהו זה צריך לקרות) ואז תלמדו לא ללחוץ על לינקים מאתרים לא מוכרים יותר
- Victory is empty, there are lessons in defeat
- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all
- Never drive faster than your guardian angel can fly
- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics
- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride
- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get
- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock
הוא פתח שוב משתמש ומעלה תאתרים המזויינים שלו
doh_aa![]()
סטלן מתחיל
![]()
מה אתם אשכרה אהבלים ? משתמש עם שם מוזר, לא כותב כלום חוץ מלהשאיר לינק שאף אחד לא מכיר .
מה יותר שקוף מזה שזה איזה חרטא שיזיין לך תמחשב. תהיו בריאים.
מה אני קשור לעניין ?