הצעה שלי אני רוצה שתעלו את הראל לאדמין ראשי הוא אדמין שעוזר לכול אחד ..ואני אוהב אותו מאוד ואני רוצה שתעלו אותו לאדמין ראשי ..
הצעה שלי אני רוצה שתעלו את הראל לאדמין ראשי הוא אדמין שעוזר לכול אחד ..ואני אוהב אותו מאוד ואני רוצה שתעלו אותו לאדמין ראשי ..
גם אני חושבת ככה..
מגיע לו להיות אדמין רמה גבוה.
הוא עוזר וכיף לשחק איתו.
מגניב, תודה משה ואני מקווה לעלות.
באמת מגיע לו אבל לא נראה לי שהוא יוכל להשקיע עכשיו =\
הוא אמר שהוא בתקופת לימודים
חח אני לא אמרתי את זה הייתי בתקופת עונש חח אחי אני לא בתקופת לימודים.
זה אני יונתן אח של הפותח האשכול ...
אז הוא אמר לי שהוא יהיה אדמין ראשי טוב אם יעלו אותו והוא ביקש ממני שאני יגיד את זה :
תעלו אותו לאדמין ראשי הוא יהיה טוב ולא רע הוא בכיתה ז' ומיתבגר ...
(קצת מפגר מה שאמר אח שלי )
באמת מגיע לו הרבה,
אבל אני רואה שאתה והראל חברים יותר מידי טובים ואתה לא אובייקטיבי.
אני לא לוקח את האשכול הזה ברצינות
ומציע לשאר לא להתייחס אליו.
רגע רגע רגע מזאת אומרת מה אתה מנסה להגיד פה שלא יקחו את זה ברצינות ולא יגיבו כול מי שרוצה להגיב שיגיב.
את האדמין הראשי יבחרו רק האדמינים הראשיים,
הצעה כזאת היא לא אובייקטיבית בכלל
ולכן הראשיים לא צריכים לקבוע
על פי ההודעה.
מי שרוצה שיגיב,
אבל האדמינים העליונים לא יעלו אותך לראשי
בגלל האשכול הזה.
יואואואואו נישבע לך באלי להרביץ לך על התגובות האלו מה הבעיה שלך שהוא ממליץ עליי אני יודע שהאדמינים הראשיים צריכים ליבחור אבל מה הבעיה שלך תפסיק ליפתוח תפה יותר מידיי אתה מטריף אותי שחבל על הזמן.
Godness אחי שתוק ( אתה לא אחי אבל לא משנה )
תעשה טובה אתה סתם מקנא , הראל משחק פה יותר ממה שאתה משחק סאמפ , תעשה טובה אל תתפוס תחת
ועוד יותר תעשה טבוה אל תכנס לאשכול
להראל מגיע פה יותר מכל אחד
אז תעשה טובה חלאס לקנאות , ותאמת ביגלל התגובה הזאת לא אכפת לי לקבל באן
ככה אני , מי מכיר אותך בכלל גודנס , מגיע בא , תופס תחת , הא ויאאלה ביי אני בבאן אחרי התגובה הזאת.
בטח שמגיע לו הראל סוס ! אני מאוד מאוד בעד יש לו RP מעולה והוא אדמין תותח !
הראל באמת מגיע לו לעלות!
האדמין היחידי שבאמת עוזר,משקיע ומראה נכונות לעזור ביחס לשאר.
כל הכבוד הראל ובהצלחה אח שלי!
קודם כל, האשכול הזה לא ממש "יעזור" לו לעלות לראשי..
מי שייבחר לראשי ייבחר בלי שום קשר לשום אשכול שייפתח פה, זה דעתם של הראשיים.
אדמין ראשי נבחר לפי, פעילות, זמן פנוי שיש לו, ואחד שיודע להרים קהילה, שאם הוא יראה 0 איש בשרת, הוא לא ישלב ידיים.
בנתיים הראל כמעט ולא מראה פעילות, ואני מבין אותו זה בגלל שאין לו מחשב, אבל הוא אמר שהיום מחזירים לו, אז נראה באמת כמה הוא פעיל..
ההנהלה צריכה מישהו עם זמן, שיוכל לנהל את הקהילה בזמן שאני גל ועידן, לא נהייה פה.
אתם יכולים להמשיך להגיב אם אתם רוצים, בכל מקרה זה לא ישנה.
ותרגיעו תדיבור, אם מישהו אמר שלא מגיע לו, אתם לא תקללו אותו.
מתן אז תנעל אם זה מה שאתה אומר :S
אני דווקא חושב אחרת לא ביגלל שהוא אח של עידן צריך לעלות אותו לאדמין (יכול להיות שהוא גם יתחנן שתעלו אתו לאדמין ובתמורה תקבלו משהו), אני חושב שהדבר הזה כבר הפך להיות בלתי ניסבל שכל אחד פה מציע לעלות מישהו לאדמין מזה החרא הזה אני לא מבין לא לכל אחד מתאים להיות אדמין מה לעשות.
אז פשוט תעשו טובה ותנו לאדמינים הראשיים להחליט כי זה התפקיד שלהם והתפקיד שלכם זה לשחק זה הכל.
חחחחחחחחחחח מה אתה בסדר אני זוכר שאני סך הכול כמה פעמים שיחקתי אם גל IC אחריי כמה ימים הוא היה עליי בספק ושאל אותי שאלות ואז אני עליתי אני לא עליתי בשוחד או משהו כזה.