לדעתי כדאי שאנשים בקהילה יתחילו לחשוב קצת על שחזור פעילות של קלאן ווארים גדולים ואני מדבר על קלאן ווארים של 5על5 6על6.
פעם היה כייף בקהילה בגלל שהיו קלאן ווארים גדולים כל הזמן ואני אישית הימים שהכי נהנתי במשחק זה שבכל שבת היינו עושים משחק eVo vs TAT או JeS אבל לרוב אלה היו TAT
ואני מדבר על השנים 2004-2005
אז באמת הייתה תחרותיות ואז ממש אשכרה אני זוכר משחקים מותחים שישבו אצלינו בערוץ מירק 40 מהקהילה וצפו ב-LIVEBOT משדר את המשחק במירק.
ברור שמאז עברו 5 שנים אבל אני חושב שעדיין אפשר לתקן כמה דברים אפילו עם המעט שיש לנו היום.
אם שחקנים בקהילה יעיפו את הקלאן של ה-2על2 שלהם ויתמקדו על הלאדר הגדול אז תהיה פה הרבה מאוד הנאה מהמשחק.
אני כבר כמה שנים טובות לא שיחקתי קלאן וואר גדול 6על6 נגד קבוצה שבאמת נתנה פייט עד הסוף ולדעתי זה מה שהכי חסר פה בקהילה, לדעתי זאת ההנאה האמיתית שיש במשחק הזה.
מה שאני אומר זה שכל קלאן יחליט לאמץ לעצמו שחקנים בלי קלאן אפילו אם הם לא הכי טובים.
תשתדלו לארגן רק משחקים גדולים ולהחזיר את הלאדר הגדול לפעילות כי אין שום טעם שהלאדר של 2על2 יהיה הכי פעיל בקלאן בייס זה ממש זנותי ולא מהנה.
אני היום סיימתי עם אור 2 קלאן ווארים של 2על2 בפחות משעה, פעם הייתי משחק קלאן ווארים של 6על6 שהיו מסתיימים אחר שעה וחצי ועם הרבה מאוד מתח ושינויי מומנטומים.
עוד דבר שאני חושב שקצת הרס פה בקהילה זה שלכל בנאדם שני יש טים ספיק, פיצלתם פה את כל הטים ספיקים וסגרתם אותם עם סיסמא.
אין שום היכרות בין השחקנים וזה מאוד מאוד הורס.
אני חושב שעדיף שיהיה פה טים ספיק אחד בלי אנשים שיש להם SERVER ADMIN, שיהיה רק אדמין אחד בשרת כדי שאף אחד לא ירגיש חסר כוח כי לזה בעצם התרגלתם...
הכותרת של הנושא הזה היא "ספירת שחקנים ללא קלאן" ואני יודע שאני לא כל כך דיברתי על זה אבל אני רוצה לדעת מה המצב פה של אנשים, אם יש לכם קלאן או אין לכם קלאן לשחק בו.
אז תענו לסקר הזה ברצינות שיהיו מספרים אמיתיים ונראה מה המצב של השחקנים פה.