הכי כוסיות טריש והחברה של ג'י בי אל
מי לדעתכם :]
הכי כוסיות טריש והחברה של ג'י בי אל
מי לדעתכם :]
איככסססססססססססססססססססססססססססססססססס המגעילה הזאת עם הדבר הזה על הפנים....בעעעעעעע
לפי דעתי...ליטה היא הכי שווה...יש לה חזה מדהים...והיא פ33ה לא נורמית גם טריס מדהימה...אבל היא נראית כמו גבר...וגם ורוניקה..היא אחת השוות...
מההה החברה של ג'י בי אל כוסית וטריש כוסיות אין מה להגיד
השדיים של החברה של ג'י בי אל הכי גדולים וטריש יש לה ת'גוף הכי יפהההה!!!!!
מסכים עם כל מילה... הדבר הכי דפוק שהwwe עשו זה שהם שמו לה את הדבר הזה על הפנים!! מה קורה להם.. :קיר:Originally posted by Rom4nz`@9-12-2005 בשעה 21:05
איככסססססססססססססססססססססססססססססססססס המגעילה הזאת עם הדבר הזה על הפנים....בעעעעעעע
לפי דעתי...ליטה היא הכי שווה...יש לה חזה מדהים...והיא פ33ה לא נורמית גם טריס מדהימה...אבל היא נראית כמו גבר...וגם ורוניקה..היא אחת השוות...
ליטה שווה אחושרמוטה @!!@@!!*! וגם סטייסי ומאריה כוסיות אש.. יאוו איזה תחת יש לסטייסי !!!!!
אבל מיזאת ורוניקה ?..?
יאללה יא שפוט אתה לא מבין כלום בבנות
חח שמואל חלאס להתעצבן!!
שמע ליטה כוסית ברמות...
טריש גם
וגם החברה הזאת של טריש נו איך קוראים לה סעמק....
דבר אחד בטוח--שרמל החברה של בוקר היא כלבה-מכוערת-וצריך להרוג אותה...
מסכים עם כל מילה... הדבר הכי דפוק שהwwe עשו זה שהם שמו לה את הדבר הזה על הפנים!! מה קורה להם.. :קיר:Originally posted by TradeMarC+9-12-2005 בשעה 21:38--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (TradeMarC @ 9-12-2005 בשעה 21:38)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Rom4nz`@9-12-2005 בשעה 21:05
ליטה שווה אחושרמוטה @!!@@!!*! וגם סטייסי ומאריה כוסיות אש.. יאוו איזה תחת יש לסטייסי !!!!!
אבל מיזאת ורוניקה ?..? [/b][/quote]
אני לא זוכר בדיוק ת'שם שלה...אבל היה קרב שלוש על שלוש של הבנות נכון...עם טריש שהם ניצחו
שהם היו טורי ווילסון (שגם היא שווה איך שחכנו :O) קיצר לא זוכר ת'שם שלה אני יבדוק
אני לא זוכר בדיוק ת'שם שלה...אבל היה קרב שלוש על שלוש של הבנות נכון...עם טריש שהם ניצחוOriginally posted by Rom4nz`+9-12-2005 בשעה 22:37--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Rom4nz` @ 9-12-2005 בשעה 22:37)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>Originally posted by TradeMarC@9-12-2005 בשעה 21:38
<!--QuoteBegin-Rom4nz`@9-12-2005 בשעה 21:05
מסכים עם כל מילה... הדבר הכי דפוק שהwwe עשו זה שהם שמו לה את הדבר הזה על הפנים!! מה קורה להם.. :קיר:
אבל מיזאת ורוניקה ?..?
שהם היו טורי ווילסון (שגם היא שווה איך שחכנו :O) קיצר לא זוכר ת'שם שלה אני יבדוק [/b][/quote]
ויקטוריה ?!? :מוזר: אם כן אז אחי... אתה הומו
ובראסמי אם מישהי יותר כוסית מליטה זה טורי וילסון !!
מסקנה:
1)טורי וילסון
2)ליטה
3)סטייסי קיבלר
4)מאריה
5)קריסטי - שכחנו אותה (היא גם כוסית אש)
גם טריש כוסית אש אבל אני אישית אוהב אותה פחות
זאת טריש אלופת wwe לנשים
אחי אתה מסטול...
אז בואי נסגור שאשלי הכי כוסית וזהו חחחח
אשלי ואז טריש כי יש לה גוף של גבר חברה של ג'ייביאל תראו ת' תמונות שלה באתר קופה אש מה זה ליד האוזן שלה?