אסיר ערבי בן זונה משסף לאחד הסוהרים תגרום אינעל אמא שלו תראות איזה פצצות הסהורים נתנו לו אבל אחרי זה
http://www.youtube.com/watch?v=CgHjg...eature=related
אסיר ערבי בן זונה משסף לאחד הסוהרים תגרום אינעל אמא שלו תראות איזה פצצות הסהורים נתנו לו אבל אחרי זה
http://www.youtube.com/watch?v=CgHjg...eature=related
פשוט אין תיאור אחר לחיות האלה..
פשוט ערבים..
איזה פסיכי בראש
ערבים מגעילים.
זבל של בנאדם
ערבים זה חיות חייב לגרש אותם מהארץ למה בסוף הם יהיו פה רוב.
איזה מדינה מטומטמת שמעמידה לדין את הסוהרים שהכו אסיר שפספס ב1 מ"מ את העורק הראשי של סוהר... זה הדבר הכי מטומטם ששמעתי בחיים ובכך זה הופך את מערכת המשפט הליצנית שלנו למטומטמת ,אבל אם הייתם זורקים נעל על אשת השטן בייניש זה מאסר עולם חבר'ה... כלבים
אבל הכי מגניב איך הסוהר לוקח תנופה וקופץ על האסיר באגרופים חחחחחחחחחחח אחד הרעיםםםםםםםםםם
בן זונה אמא שלו מוצצת לזקנים
צריך להרוג את כל הערבים ליתלות אותם ובצבא באימונים שירו בהם ולא באוויר!
שמע אחי הוא נתן לו אגרוף הדביק אותו לקיר, חייב לנסות את זה
מה כולכם אומרים שמגיע לו ושיישרפו כל הערבים
וואלה מישהו יודע מה הלך שם עם האסיר והסוהר תיראו איך הסוהרים החארות קופצים עליו בסוף מזיינים לו תתחת ונהנים מזה רק בגללשהוא ערבי
זה שהוא ערבי זה לא אומר שהוא לא בנאדם
יש ערבים שהם בני אדם ויש ערבים שהם חיות
.... תיהיה בשקט ילדון אני לא ערבי ...
אנשים טובים סופם לאכול באן
איזה זינוק הביא על הערבי
אשכרה חשבתי זה באטמן
הוא היה מורעל אחושארמוטה אחי תחשוב על זה כמה שניות לפני האגרוף הערבי חתך את חבר שלו בגרון, זה הרעיל אותו
בכלל כל הסוהרים שם דפקו לו שם פיצוצים ובצדק
המצחיק פה זה שהמדינה המסריחה שלנו העמידה את הסוהרים לדין, כאילו מה הם אמורים לעשות במצב כזה? ללטף לו את הראש, לחבק אותו, לנשק אותו, להחזיר אותו לתא בעדינות, להשכיב אותו לישון במיטה ולכסות אותו? איזה שטויות...
סתום תפה שלך יבן זונה זה שאמרתי את זה זה לא אומר שאני שמאלני או ערבי אני רק אומר פה שהוא בנאדם
ואני חושב גם כן שיש ערבים טובים ויש בני זונות הערבי הזה במקרה מהבני זונות שהוא חתך לו את הגרון אבל זה שהם קפצו עליו זיינו אותו אחושרמוטה זה רק בגלל שהוא ערבי אני לא אומר שאני אוהב אותם (חס וחלילה) אבל כולנו בני אדם אז למה בגלל שהוא ערבי שצעק אללה עכבר אז הם פוצצו אותו וגם רואים בסירטון איך הם לא עושים לו כמעט כלם עד שהוא מתחיל לצעוק