המדריך הזה יערוך ברכב והפעלת רכב - מקווה שזה יעזור לכם, והכי חשוב - תהנו 
מכונית עלולה לפעמים להיות דבר מטעה, לפעמים אין ביכולתנו להגיע לבפנוכה, בלי לשבור או לפרוץ משהוא - אבל חשוב לקחת תסיכונים לפני כל מעשה.
הגענו למכונית, וניסינו לפתוח את הדלת.
/me extends his right hand towards the door-handle ; grips onto it as he pulls it up
ברגע שמשכנו את הידית של הרכב כלפי מעלה ( מין הסתם, אנחנו מנסים לפתוח את הדלת )
רוב הסיכויים שהמכונית תהיה נעולה, ויכול להיות שהיא תהיה פתוחה.
יש מלא דרכים להגיע לבפנים של הרכב, אפשר לשבור את החלון על ידי אבן - אפשר לנסות לפרוץ את הדלת על ידי חתיכת ברזל ( במידה ויש ניסיון קודם IG ) ויש עוד אלפי דרכים, הכל תלוי ביצרתיות שלכם.
/me looks around for a rock, bending over and picks it up with his right hand
/me leans back as he looks at the window and takes a few paces back, throwing the rock on the window as hard as he can.
מה הסיכויים שהחלון באמת ישבר? מה הסיכויים שעובר אורח עכשיו ישמע אותנו ויזעיק משטרה? חשוב לקחת את הסיכויים האלה לתשומת לבכם ולעבוד בזריזות.
כרגע הסיכויים של השבירת חלון תהיה מאוד גבוהה תלוי בגודל האבן.
החלון ישבר ויש סיכוי של יותר מ50 אחוז שהאזעקה תתחיל לפעול והמשטרה תהיה בדרך.
אז שברנו את החלון - ופתחנו את הדלת מבפנים.
/me extends his hand through the window carefully, avoiding the broken glasses
/me reaches to the button on the door and pulls it up
עכשיו הדלת תהיה פתוחה, אז אותו קונצפט של מקודם, אנחנו נפתח אותה ונכנס לאוטו.
ברגע שנכנסו - אנחנו עדיין לא שם, עדיין יש להניע את האוטו שלדעתי זה חלק קשה מאוד.
מה שאני כן יודע, שמתחת להגה יש תא, של כבלים של הנעה ( בדיוק צד שמאל של הסוויטצ )
עכשיו יש הרבה שחושבים שהוא נשאר בלי בורג, הם טועים - החלק הזה מהודק חזק בעזרת בורג ובלי מברג או משהוא דומה אתה לא יכול להוציא את המכסה, אז יש לנו אפשרות לקחת מברג איתנו או פשוט למצוא משהוא חד כדאי לסובב את הבורג.
/me looks around for a little piece of metal, sighing
/me finds a little piece of metal on the ground, picking it up and sticks it into the screwdriver and starts to rotate the piece of metal ; tries to open the box
אחרי שפתחנו את התא שם, יהיו כבלים שאני אישית לא מבין במציאות עליהם, אבל שמעתי עליהם - לא בהכרח שמועות נכונות.
מין הסתם, יהיו לכם כבלים בצבעים - כחול אדום ירוק לבן
בגלל שאני לא יכול להגיד בבטחה איזה כבלים לחבר ואיזה לא אני פשוט ישתמש ב/me
/me starts to connect the cables together, wrapping the blue and red together and the green and white together and eventually taps them together ; tries to ignite the engine
עכשיו אנחנו נשמע רעשים של מנוע מין הסתם.
/do some loud, short, noises from the engine are being heard
ברוב הרכבים החדשים יש מערכת הגנה לדברים האלה - ולא יקרה כלום, אבל אנחנו בלוס סאנטוס אז לדעתי אתם תצליחו.
/do the engine eventually makes a loud sound, as if it was iginited
קרדיט לפורום אחר