בר בבקשה מימך תאפס כסף רמות הכל אבל לפכות לא מכוניות שאנשים ישארו אם טעם לשרת ..
אישית הרבה מאוד אנשים אמרו לי בוא נפרוש בוא נפרוש אשקענו פה וזה אז לפכות את המכוניות תגיד לצלם ושיוחזר לפכות שישאר קצת טעם : )
בר בבקשה מימך תאפס כסף רמות הכל אבל לפכות לא מכוניות שאנשים ישארו אם טעם לשרת ..
אישית הרבה מאוד אנשים אמרו לי בוא נפרוש בוא נפרוש אשקענו פה וזה אז לפכות את המכוניות תגיד לצלם ושיוחזר לפכות שישאר קצת טעם : )
באמת בר הוא צודק , לפחות תשאיר את הרכבים , ככה שאנשים יהיה עם משהו מהמוד הקודם ולא רק זה גם שאנשים לא יפרשו , שישאר להם משהו .
בר תקשיב לנו , ישארו מלא ילדים , כי באמת מלא ילדים רוצים לפרוש כי לא ישאר להם כלום , אז בבקשה ממך תשאיר לפחות את הרכבים
אחי אבל העידכון הזה קורה ביגלל העובדה שאנשים לפני האנטי ציט הסיגו מכוניות כמו כלום תוך יום בשרת עם ציטים כמובן אז עכשיו לוקחים מכוניות ואני מאמין שבר יודע מה הוא עושה תן צנס לעידכון אני בטוח שכולם ישמחו בסוף
ואחי אל תפרוש! תישאר ותעמוד כמו גבר וחשוב מה העדכון יעשה לשרת לפני שאתה חושב מה העידכון יעשה לך!
תקרא טוב את מה שרשמית
מקווה שלא תפרוש ערן. (:
אולי יש חלק ממש קטן שרוצים לפרוש אבל הרוב מחכים לעדכון הגדול
אז עצה שלי חכו לעדכון לפי איך שבר תיאר אותו הוא יהיהי נדיררר
נערך בפעם האחרונה על ידי Or : 13/02/11 ב 13:49
זה הבעיה שאמרתי כבר לבר הוא היה אמור לבדוק בלוגים ! , זה שהוא לא בדק וראה שיש צ'יטרים שמשתפים פעולה עם ילדים בשרת , אז זה לא אשמתנו , אז שכל אחד יצלם את הרכב שלו ואז אחרי העידכון בר יחזיר לכל מי שיש תמונה שיחזיר לו את הרכב
בנוסף לכל מה שאמרו מעלי, יש לציין שהשרת הפך ללוח מודעות. אם תחליטו לשנות את ההחלטה ותשאירו את הרכבים הוא לא יהיה לוח מודעות כי כל משתמש שני מוכר את המכונית שלו בשביל להשיג כסף לפני האיפוס, וזה ממש מציק שמציפים בצ'אט הודעות מכירה של מכוניות.
אבל זה לא כל כך כיף לאישאר בלי כלום ...
זה לא בעיה לצלם ולהחזיר..
מקווה שבר יבין כי לפי הילדים שפנו אלי לעבור איתם שרת הזרת יקטן ב שליש
ויואב מעלי ממש צודק כולם היתחרפנו בשרת מציפים ואטרף מכור תמכוניות שלהם ביגלל האיפוס שזה מציק כבר ..
אנשים הגיעו למצב שמוכרים ססולטן אם שינויים תמידים במיליון וזה ממש מציק כל השרת על הרגליים ומציפים ועושים בלאגן
זה לא עניין של כולם, אם אתה מבקש ממני משהו פנה אלי בפרטי ולא בפומבי.
בנתיים זה מה שצוות ההנהלה הגבוהה החליטה ולבנתיים זה מה שיהיה.
אתם מוזמנים להתעדכן באשכול העדכון הגדול מדי יום. (http://www.szf.co.il/f306/t138410/)