טוב חברים , תשמעו .
כולם יודעים איך אני מת על הקהילה הזאת והתחברתי פה למלא ילדים ועשיתי פה כיף שאין לתאר אותו בכלל , אין מילים על הקהילה הזאת .
כול כך נהנתי פה , וכול כך הרבה חברים נהיו לי פה .
אבל ,כולכם שמתם לב שכבר לפני כמה שבועות זה התחיל ,בערך לפני חודש - חודש וחצי .
התחלתי להיות לא פעיל ,וזה לא היה בכוונתי בכלל ,והשתדלתי לחזור כמה שאני יכול ,אבל זה רק הלך והתגבר וכול פעם שחשבתי על הנושא ושאני לא פעיל ,נהיה לי רע בנוגע לזה ואני רציני .אני כול כך אוהב את הקהילה הזאת ,אין מילים לתאר את זה בכלל תאמינו לי . באמת ,ממש קשה לי לכתוב את מה שאני כותב פה כי בחיים לא חשבתי שאני יגיע למצב פרישה ,כול כך אהבתי להיות פה וגם שלא יצא לי ,על פרישה בחיים לא חשבתי , וגם לא הרשתי לעצמי לחשוב .
אבל אתם כבר רואים , נהייתי פחות ופחות פעיל , ובאמת שזה לא היה בכוונה ,אין לכם מושג כמה אני אוהב אותכם ואת הקהילה !!! , פשוט לא יוצא לי . והינה הרגע הזה הגיע . את הרגע הזה אני לא ישכח ובטח שלא יאהב אותו .
אין רגע שאני לא חושב על זה ומתבאס ,כי לרגע הזה לא חשבתי שאני יגיע .
אני ממש אוהב את הקהילה ואני כמעט בטוח שאני יחזור לפה ,אפילו בקרוב .
זה שאני פורש לא אומר שאני לא יהיה בשרת ,אני יהיה ,וגם בפורום .
הקדשות ( באמת אני מבקש אל תתייחסו לסדר של ההקדשות כי זה פשוט לפי השמות שנזכרתי ) :
גל - אחח גל גל ,חחחח קטע מרגש , אין פעם שלא היית לך הזדמנות להסתלבט עליי וקפצת עלייה חחח ! באמת אתה אחד החברים הכי טובים שלי פה ואני לא אשכח אותך בחיים ,איזה שיחות יש לנו במסן יא אללה ,באמת אתה חבר מיוחד . אוהב אותך אחי ,שמור על קשר במסן .
דור - דור אתה אחד החברים הכי טובים שלי פה ,כמה עברנו ביחד וכמה חויות היו לנו ,בהצלחה לך פה אחי ,אף אחד לא יתפוס את המקום שלך ,ואני לא ישכח אותךשמור על קשר אחי אוהב אותך .
אלון - וואי וואי אלון אחי , איזה חברים טובים אנחנו . איך נקשרנו אחד לשני ,שמור על קשר אחי ! בהצלחה לך פה אני בטוח שתגיע רחוקאוהב אותך אחי !
בר - איי איי בר , חחחח כמה רבנו בהתחלה וכמה לא הסתדרנו ,וכמה חפרתי לך במסןאוהב אותך אחי אתה פשוט תותח תמשיך בעבודה הטובה אתה רק מקדם ת'שרת .
תמיר פיתוח - למרות שגם הרבה רבנו אחי , אתה אחלה גבר וגם היה לנו רגעים טובים ,בהצלחה אחי עלה והצלח
תמיר הראשי - חחחח כמה מריבות כמה , בהתחלה הסתדרנו מעולה ,אחרי זה התחלנו לריב והרבה ;)
אבל למדנו להסתדר ולהיות אחלה אחד עם השני ,אוהב אותך אחי בהצלחה .
אור בצים - אחלה גבר אתה אחי בהצלחה
ניצן טוויקסר - אוהב אותך אחי אחלה גבר אתה, בהזדמנות תלמד אותי כבר לערוך סירטונים חחחחח
יואב - בהצלחה בהמשך אחי אחלה גבר אתה
אושר - למרות שאתה כבר פרשת ,בכול זאת אני מרגיש שאני רוצה לתת לך הקדשה . אחלה גבר אתה אחי
ניב - בהצלחה בהמשך אחי
אילון - עוד שהיית אדמין היינו חברים ממש טובים , בהצלחה אחי אוהב אותך
קיריל - בהצלחה בהמשך אחי
ערן סטק - אחלה גבר בהצלחה
ערן סקסי בוי - אחלה גבר אתה בהצלחה ;)
שון - בהצלחה אחי ,אחלה גבר
אור בריזר - בהצלחה
יאן - אחלה גבר אתה אחי
אם שכחתי מישהו אני ממש מצטער ,תגידו ואני יוסיף
כבר כתבתי אבל אני יכתוב שוב ,אני עוד יהיה בשרת ובפורום ,אבל אני לא מאמין שהרבה .
וכמו שאמרתי ,אני עוד יחזור ;)
בהצלחה לכולם ,אוהב את כולכם ,גם את מי שלא קיבל הקדשה.
בע''ה הקהילה רק תפרח , תהנו לכם
אני לא ישכח אותכם !
ביי