מה קשור מנסה ליפגוע בכך בכל דרך אפשרית????
דבר ראשון-אני רשמתי לך:"מי שאל אותך,מה אתה רוצה" כי אתה ומיתר עיצבנתם אותי ואני בריב איתך ואין לי כח אלייך.ושפתחתם שחקנים על שמות של אחרים,אני לא עשיתי כלום,כי לא רציתי להיתמניאק ואם לא מאמינים לי ,שילכו לישאול את מיתר NIKE ששניכם פתחתם שחקנים בשמות של חברים,ומה קשור בקול תוקפני??איך אתה קובע סתם שזה היה בקול תוקפני?
דבר שני,אני רשמתי לך עלוב ומיסכן כי אתה מתחיל שיחה על משהו שאנחנו צריכים ליסגור ואתה פשוט אומר משהו ואתה חוסם אותי ישר בפרטיות כי אתה לא מוכן לישמוע את הדעה שלי בוויכוח וזה עיצבן אותי שאתה חושב שאתה צודק ושאתה חושב שמגיע לך הכל ושאתה סוג של מלך שכל מה שהוא אומר נכון אבל זה לא נכון! אתה לא מלך!! ולא כל מה שאתה אומר נכון,-אם אתה כבר בוויכוח תקשיב גם לצד השני שמנסה להגיד לך משהו ומה לעשות??ניפלט לי וזה עיצבן אותי.
דבר שלישי-מה אתה מפיל עליי את האשמה שביגללי יצאת מטאק?!אז מה אם אני לא מדבר איתך וכועס עלייך?? זה לא סיבה לצאת מקלאנים,בימקום זה יכולת להישאר בקלאן ופשוט להיתעלם ממני ושאני יתעלם ממך,ואתה אמרת בעצמך,ואני מצטט מהאשכול שלך:"בשביל זה יצאתי מהכלאן שהכי אהבתי [TaC]? בגלל ילד אחד שלא רוצה לדבר איתי",ואתה סטרת את עצמך כי שוב,זה לא משנה שאני לא מדבר איתך אתה פשוט יכול להיתעלם ממני ושאני יתעלם ממך.
הערות:אתה תעשה כל דבר כדי להפליל אחרים גם אם זה לא קשור אליהם.