יאלה סע סע יאפס
ימח שימך
שמע אתה הומו אין דברים כאלה !
אני אפילו לא מוחק רק בשביל שאנשים יראו כמה אתם מסכנים :/
תהנה..
זה אומר שהלידר חדשות פנוי??
אתה יודע מה ההבדל?
אני לא בא לפורום שלך ומפרסם כמו איזה ילד מסכן את הקהילה שלי כדי שעוד מישהו יכנס. מי שרוצה - שיכנס אני לא מכריח אף אחד.
אני לא מתלהב מאיזה חתיכת סקר מסכן שמראה כמה ישחקו בשרת, אני רוצה לראות לפועל לאורך זמן תוצאות.
אני לא עוקף באנים כל שניה בפורום.
אני לא כותב מכתבי הסתה נגד ילדים.
לא משנה מה תעשה פה, תפרסם תסית הכל אני לא אחזיר לך אני אומר לך תכלס אני לא ארד לרמת מסכנות הזאת. אם זה מה שעושה לך את החופש בכיף לך על זה....
אה ו Chris Morrison לא קיבל באן בגלל פתיחת האשכול, הוא קיבל כי אני ערכתי את ההודעה והוא ערך שוב זה הכל...אני אפילו לא רואה טעם למחוק את האשכול הזה באמת...
תעשה מה שבא לך גל..
אני מבין למה כל הילדים שאמרו לי לא לפתוח פה את הקהילה לא רצו שאפתח
חרא הנהלה גועל נפש.. אופי מגעיל
אני לא פרסמתי נושא ואמרתי בואו לפורום שלי כמו שאתה מתאר.. אולי פניתי לכמה כאן שנראו לי אחלה אנשים והוספתי לסקייפ ומסנג'ר
אני מכתב הסתה גל? תמיר נעץ נושא ולכלך עליי שאני מתכנת גרוע מוד חרא ושאני "עושה לכם טובה"
אני אמרתי את האמת - הסיבה שהעפתם אותי מפה זה שתמיר שונא אותי ואתה לא אכפת לך משום דבר העיקר לשחק גם אם זה מוד GF בלי עריכה או סתם LARP דפוק שרץ לכם באחסון
אבל סבבה אני מצטרף למועדון שונאי סטלה זון בגלל ההנהלה המגעילה פה, יש פה אחלה אנשים אבל חרא הנהלה
תן לי באן על זה שאמרתי חרא הנהלה ממילא אתה מת לעשות את זה לא? חופש ביטוי אין פה אסור לומר פרשתי כי ההנהלה מגעילה אותי צריך להתחנף אליכם כל היום
אבל יאללה גל תקפצו לי השרת שלכם לא מעניין אותי אלא יש פה אנשים שמעניינים אותי אלון פתח את האשכול על דעת עצמו ולא אמרתי לו מילה יש לי קהילה מצליחה מכם בהרבה אז קפצו לי
איך שירד לי הבאן של תמיר שאלו אותי בפרטיות ובסקייפ אם אני חזרתי תאמין לי יש פה כמה שמתים שזה יקרה
אבל לא - סטלה זון זה פורום שאני שונא
אז למה אתה עוד פה למה?!
תלך אם אתה כל כך שונא להיכנס לפה, די גל שחרר כבר.
נערך בפעם האחרונה על ידי Gal : 01/08/11 ב 17:18
הורדת לי תבאן :O
מה שתגיד גל אני לא אבזבז את הזמן שלי בלריב איתך כי אתה לא שווה את זה
יאללה אני זזתי לפורום שלי ואתה יודע מה אני מאחל לשרת שלך...
תן לי באן שכולם יראו כמה אתם רציניים... ובגלל החילוף שלכם השרת נראה ככה
HostName: Satla-Zone.co.il - Classic RolePlay Community.
Address: 188.64.97.218:7777
Players: 4 / 500
Ping: 24
Mode: LS Role-Play 0.3
Map: Los Santos Israel
הורדתי כי אמרתי לך שאני לא מתעסק בזה יותר אתה רוצה תמשיך להיות פה ולאחל דברים לשרת שלי, נפגעתי בשמו.
יאלה זזת?
ואללה גל (Galan) כמה חשבתי אתה גבר התהפכת..
באמת אתה פשוט מתנהג כמו ילד קטן ועוד אני ילד בן 13 אומר לך את זה.
אז חבל פשוט שלא ראית את הימים של הפתיחה, 5 דקות אחרי הפתיחה היה 40 אנשים בשרת, לא 4 לא 5- 40!
זה שכולם יצאו כי לא כולם חיים במחשב כמוך למשל,זה לא אומר שככה השרת שלנו נראה תמיד, רק לדוגמא- היום בערך ב-9 היה 15-20 אנשים.
אז יאללה, אתה מוזמן לטוס לפורום המסריח שלך(:
בייי
תלך ואל תחזור (:
גל,
ת'אמת לא מעניין אותי בשיט מה שאמרת
אתה רואה שלא רוצים אותך פה אז למה אתה ממשיך לנסות להיכנס בכוח.
אם הקהילה שלך כזאת מצויינת למה אתה פה?
למה אתה כותב מכתבי הסתה?
אם יש לך משהו נגד ההנהלה מה הבעייה שלך לומר להם בפרטי במקום לפתוח את הכל פה מול כולם.
היית מת שהיו 4 אנשים מחוברים, באיזה שעה צילמת את זה? 3 לפנות בוקר?
חבל לריב איתך, אני במקום גל הייתי נותן לך באן כזה ארוך... בינינו, למה אתה נשאר פה? בזמן הזה אתה יכול לשפר את הקהילה הצולעת שלך.
אתה פשוט מקנא בזה שהחליפו אותך כי אתה חושב שאתה יחיד ומיוחד... רוצה שאני אחדש לך משהו? אתה לא!
אפשר למצוא "בשוק" עשרות כמוך ואפילו יותר טובים אז אל תתחיל לעשות משחקים של "אתם לקחתם lsrp במקומי" אתה מתנהג כמו ילד קטן בסיטואציה שכולם קיבלו סוכריה על מקל ואתה לא..
בחיאת ראבק אל תפתח את התיסכולים ואת המרירות שבחיים שלך פה.... תחזור לקהילה שלך וזהו
נו מה אתה עושה טובות בזה שאתה מחליט לעזוב את סטלה זון ?
יש לנו פה מעל 80 אלף משתמשים...
ואם אתה לא תהיה כאן זה לא ישפיע על אף אחד...
אז אתה מוזמן לללכת מפה לטיזינבי ומשם לקיבינימט ומשם לעזעזאל !
אז קפוץ לנו ותלך לפורום המגעיל הזה שאתה משתמש בו, הכול שם מועתק
מהמראה של סטלה זון ...
למה ?
להגיד לך למה ?
בגלל שאתם קנאים !
קישט ברררר
אתם המסכנים פה.
גל נתן לכם את הנשמה שלו בפיתוח המוד. ואתם הולכים אחראי מנהל קהילה שרק בגלל שהוא שנא אותו הוא העיף אותו. בלי שוב סיבה הגיונית!!!!!!!!!!
אתם הולכים אחרי קהילה שאין מאחורי שום טיפה של אמת. אם אתם רוצים את זה אז בבקשה. אבל אחר כך שאתם רואים שהמוד מעפן ומתחיל לשעמם לכם אל תבואו אלינו בתלונות.
יום אחרי שהשרת נפתח הפורום היה מוצץ באשכולות על באגים.
אז אל תזיינו לי תשכל ותאמרו שהקהילה פה אחלה.
אז מה אם יש לכם פה 80 אלף משתמשים, יש לכם פה גם הנהלה חרא אז זה לא שווה. הם פשוט מתחנפים אליכם נותנים לכם פרוטקציות לאדמינים וכל זה ושקרן מי שאומר שלא.
ובזה שגל מסית אתכם אין בזב שום בושה. רק לכם מותר להתאכזר ולהעיך סתם מתכנתים?
תתביישו לכם.