אני משחק ב שרת SABTAGE ... אני נכנס לשחק פתאום כתוב לי שם YOUR PREMTLY BANNED או משהו כזה קוראים לי [HITMAN]VASILY
מישהו יכול לעזור
אני משחק ב שרת SABTAGE ... אני נכנס לשחק פתאום כתוב לי שם YOUR PREMTLY BANNED או משהו כזה קוראים לי [HITMAN]VASILY
מישהו יכול לעזור
אחי אתה כל הזמן משתמש בפרקים אסורים, מצפצף על האדמינים ואוהב לקלל...
חאלס זאת לא פעם ראשונה שאתה עושה את זה וכל הקלאן שלכם ככה איך שהאדמינים הולכים אתם עושים מה שבא לכם, ואללה לא מתאים לנו אנחנו בסופו של דבר גם רוצים לשחק ולא רק לתת קיקים...
החבר שלך מהקלן VIPER זה אחד השחקנים עם הכי הכי הכי הרבה בעיות חאלס אין לי כוח...
אני לא חושב שמגיע לך לחזור בזמן הקרוב לפחות עד שתלמד לקח ואל תדאג אתה לא מקופח בזה שיש לך סידיקי מקורי, גם חבר שלך יקבל באן נוסף...
מה אתה מקשקש , אתה יכול לזדיין להביא קבלה אחי.... אף אחד לא סם על השרת שלך סך הכל אהבתי לשחק עם החברה שלי יש עוד מליונים שלום ולא להתראות לפחות בזמן הקרוב!
כך צריך עכשיו אני הציטיר המגעיל שנכנס להם לשרת יש להם זמן להתעסק רק עם אנשים שלא עושים כלום אני לא יודע מה עשיתי הוא משקר.... לפעמים אנחנו משחקים נכנס לך 4 ציטרים עם ואאל צייט מפוצצים את השרת כולם בורחים ואף אחד לא מעניין אותו , יפה מאד!
אחי וואלה עם דיבור כמו שלך אתה יכול למצוץ לי את הזין תבקש יפה תלמד תלקח והוא יוריד לך את הבאן לא רוצה
אני מזמין אותך שתמצוץ לי את הזין יחד עם הפה המלוכלך שלך אנחנו לא חייבים לך שום דבר יש לך בעיות עם אדמינים אז לשחק בשרת אחר
hitman קלאן חבורה של בני זונות שצריך להרוג את כולם
עזוב שחר שימצצו לנו תזין
חחחח אני בטוח שאבא שלכם עדיין בתול כי אני הבאתי אתכם לעולם יא אוכלים בתחת כיף לכם לדבר מאחורי המסך חבורה של חנונים אני מת לראות אחד מכם מול העיניים ונראה מי ימצוץ יא בני זונות כולכם על ההזין שלי ורק שתדעו לכם זאת רק ההתחלה מהיום אני נכנס לשרת שלכם רק כדי להרוס עם הציטים שלי נראה איך תסתדרו עם זה יא הומואים ! חבורה של מזדיינים שרת עלוב 9/32 זה השיא שלכם יא מתרוממים ! אני יזיין ת'אמא שלכם!
עדיף שתשאל את אחותך חחחחחח משחק אותה חכם לך תעשה משהו אבל אני בטוח שאתה חנון שלאף אחד לא אכפת ממנו חחחחחחחחחחחחחחחח מזדיין אחד!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בוא איפה אתה גר אם אתה רוצה זה המספר שליי ראיתי גברים כמוך מתי שאני הבאתי תמספר קיצר יילד מכוער תרצה לדבר תתקשר 0523820208
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח........... מה נסגר איתכם אנשים?
נסרט לכם המוח? מה לקחתם את זה אישי?
הוא לא משתף פעולה ולא מגיב לחוקים בהתאם ,שיחפש תחברים שלו וזהו אל תרדו לרמה שלו ושל כל הקלאן הזה....
אני לא חושב שככה צריך להראות הפורום הזה, יש לו בעיה? הוא קיבל תשובה, לא מתאים לו?
שימשיך להתלנון...
זה רק מראה כמה צדקתי על מה שאמרתי!!!
תנו לו לבלבל תמוח!!!
אחי עם דיבור כזה לא נוריד לך את הבאן וגם אם נראה אותך תקבל תגובה בהתאם להתנהגות המיוחדת שלך...
חבר שלך יצטרף? גם הוא יקבל באן עוד ועוד....
לידעתך אני משחק בשרתים שלכם ומשתמש בציטים כל יום ויום
כן רן יש איזה LORD- PSYCHO צ'יטר בדוק משחק כל היום
אתה קורא לאחרים מסכנים אבל אתה מפעיל צ'יטים, מה שהופך אותך ליותר מסכן.
יאללה סע