תשמעו, אני לא רוצה לעשות יותר מדי דרמות וחפירות, אבל החלטתי לפרוש מ3 סיבות .
1. היחס של ההנהלה הגבוהה מתחת לכל ביקורת
2. המשחק נכנס לי יותר מדי לחיים האישיים והבנתי שאני צריך לראות קצת עולם להיפגש יותר עם חברים וכו' .
3. באמת שמיציתי את המשחק מכל חור אפשרי .
אני יעשה זריז את ההקדשות כי באמת אני לא רואה טעם כל כך אז אני יעשה למי שבאמת חשוב לי.
אגב אני רוצה לציין שאני לא יתחבר כמעט לשרת אבל אני אמשיך להיות פעיל בפורום ..
אני יבוא לבקר אותכם מדי פעם חח בערך כמו מור בRP, שמתחבר ל10 דקות ביום ומתנתק ..
טוב הקדשות , אני לא טוב בכל הטקסים האלה אבל סבבה נזרום עם כולם חח ..
דור - HuNTeR, היה נעים היה נחמד אתה זקן וקונה בגדים בשוק אבל אני אוהב אותך! למדתי ממך המון, וגם בקטעים שלא סבלת אותי כמו עכשיו,
אני אוהב אותך יחתיך אחד!
יואב - Yo4v, יואב יואב יואב, חתיך שלי, סקסי שלי, כמה אני אוהב אותך תגיד לי כמה?! אין בנאדם כמוך! תמשיך להשקיע : ]
אור - BriZzeR, בריזר יתותח! אין ילדים כמוך יתותח, אני אוהב אותך מאוד ויאללה בעזרת השם עוד שבוע אופנוע חדש!
גיא - InterSys, גיא, כמה אני אוהב אותך ! למדתי ממך הרבה ותמיד בקטעים רציינים אפשר לדבר רק איתך ועם הזקן, אז אוהב אותך אחי !
מור - iMoroSs, יבותים שלי! יא יצור חתיך שלי! אני מבטיח אוהב אותך אח שלי אין כמוך יא יצור! יאללה תמשיך לעשות BOOTIM יא יצור .
עומר - PinkWeed , בכיין שלי, מעצבן שלי, קרצייה שלי, כמה שאני לא סובל אותך! אבל אוהב אותך D: אין כמוך.
אלון - RapeJoint , שמן שלי, אני אוהב אותך! אין ילדים כמוך חח אין על השיחות נפש עם דור [ =
רון - Skuri, אח שלי לימד אותי דבר אחד, כל דבר שאתה מסיים, תסיים בחיוב, אז גם אם אנחנו רבים כל יומיים עדיין אוהב אותך יא יצור .
יונתן - TpLink, גמד גינה שלי! מי אוהב אותך יותר ממני? חחח אין כמוך קח רטלין ולא תעצבן בזמן שאני לא יהיה כאן שדור הרשע יעצבן אותך.
גל - ScatMan, למדתי ממך הרבה אבל מצטער שסיימתי ככה, אוהב אותך אחי ומעריך אותך ! .
בר - Bar, למרות שכל השיחות שלנו הסתיימו בריבים חחחחחח אני אוהב אותך .
טל - ShotMan, התומך הכי בכיין שהיה לי אי פעם בצוות, אוהב אותך !
אם שכחתי מישהו, אני מצטער חח לא עולה לי כרגע אבל בטוח שכחתי חחח
טוב נתראה בשמחות אה?![]()