למה לשחק בקקה וש-techno ינסה לעבוד עלינו? רק בגלל שיש לכם שחקן שכבר שבועיים אנחנו מבקשים דמואים שלו ואנחנו מקבלים כל פעם את אותו דמו שלא קשור בכלל במשחק שלו עם Br עשיתי conflict.
קחו לצומת לב: http://www.clanbase.com/matchconflicts.php?wid=5208152
למה לשחק בקקה וש-techno ינסה לעבוד עלינו? רק בגלל שיש לכם שחקן שכבר שבועיים אנחנו מבקשים דמואים שלו ואנחנו מקבלים כל פעם את אותו דמו שלא קשור בכלל במשחק שלו עם Br עשיתי conflict.
קחו לצומת לב: http://www.clanbase.com/matchconflicts.php?wid=5208152
כולה הוא מצא אותך מאחורי הקופסא בבליסטר..זה היה Last round
כל דבר מבקשים דמו..
אבל איך שאתה רוצה..הוא יביא לך.
כולה? מה עם זה שהוא עומד בצלפים ומתקופף מתחת לבונקר ויוצא בלי לחפש וישר יורה? או שאתה רוצה להגיד בזה שאתה היית הראדאר שם כי לפי מה שחן אמר לנו ישר אחרי המשחק זה אתה שאמרת שהוא נמצא שם...
חן פו הדוב אמר לי שהוא בכלל מחק את המשחק :[
איך הוא יכול למחוק אם יש conflict?
אופיר אחי תשמע אייל פרש כנראה בגלל איזה בעיה בסך וקשה להשיג אותו אני מבטיח לך שאני יביא לך תדמו שלו סבבה וכיאילו אתה לא יודע שבוא שחקן סוס לדוגמא אם מישהו מאיבו היה עושה לך את זה היית אומר הוא סוס נו בסדר יאלה חפיף ככה לא אז אל תדאג נביא לך תדמו ואתם יצאתם יותר חארות אבל אני לא הומו שרף לפורום אתה שלחתם תוצאה הפוכה נכון או לא?????במקור פורסם על ידי Crazy Death
זה כמעט ידודע שכשסביבוב עומד להיגמר ואין פ33ה רצים כמו מתומטמים לכיון סנייפרים-טרור...
לפעמים יש פוקסים :\
:worship: די לבכות
חרטה רצחבמקור פורסם על ידי Crazy Death
לא אמרתי לאייל שום דבר..
חוץ מזה בבליסטר טחנו אותכם אז חן היה בצלפים קבוע זיין אותכם..
אייל היה במידל ואני היתי בנמוכה..
אז שהרגו אותי הוא הלך לנמוכה..קיצור אייל פרש אז לא ניראה לי שתקבלו דמו אבל יצאתם מסריחים שאתם לא מאשרים.
חמודי אני יכול ללמד אותך לשחק ... זה שעשיתי לך ... לSwitch ועוד כמה מתנ"ס קטן בסניפרים לא אומר שאני ציטר
הבאתי לכם תדמו 1000 פעם אז די לבכות יא שכנזי 0
דיי אייל סוסון לשעבר.. עזבוו.. כולם בכייניים
לא נגדנו יא טמבל, הבאת לנו משהו עם Br ועכשיו שאני יבין מה הלך בסיבוב האחרון שם עם style שירית על הקופסא לפני שבכלל ראית אותו ואז קפצת עליו מעל הקופסא ודפקת לו 4HS בלי שבכלל משהו ראה אותו בכל הסיבובבמקור פורסם על ידי Techno
נערך בפעם האחרונה על ידי Crazy Death : 01/02/06 ב 16:32
אוישששששששששש דיי תירוצים יכולתם לראות דרך דמו מנג'ר.במקור פורסם על ידי Crazy Death
זה לא היה בסנייפרים בכלל הקטע המרכזיבמקור פורסם על ידי Rom4nz`
אופה עכשיו יצאתם טמבלים. אני ישר אחרי המשחק שמעתי את חן בא אלינו ושאלנו אותו מה הלך שם והוא אמר ש-Fantasy אמר לו אז הנה משהו פה יצא טמבל וזה לא אניבמקור פורסם על ידי Fantasy
אה אז אתה חושב שהבאתי לך בכוונה נגד
Br?
ראיתי Blister העלתי יא בוט ! אחרי זה אמרו לי שזה דמו לא נכון ... אז העלתי נגדכם וראיתי ובדקתי שזה נגדכם הבאתי את זה לSwitch ..!! בטימספיק
Pu adov and Style עדים שהבאתי !!
אייל ביכיאת שלא יבכה רק .. תעלה תעלה את הדמו ביכיאת אחיבמקור פורסם על ידי Techno
הבאת לי פעמיים את אותו דמו של צד אחר
ואיזה פרש רק אתמול ראיתי אותו משחק
crazu death אתה חושב כולם ראדארים
די נמאס ממך סעמק
חושב לי אלק שמונקי ראדאר
פחח
כן דוגרי...
אז קיבלת בראש משחקן אחד ספר לחבריך מה אתה בא להתבכיין :|
באלגן אה...
אני חושב שאייל שחקן טוב שהוא סוס עם סניפר..
כל אחד מה הוא חושב.
שישלח לכם את הדמו ויהיה טוב בעז''ה.