קוד PHP:C:\Users\Nir\Desktop\תיקיה חדשה (5)\gamemodes\lvdm.pwn(1420) : error 035: argument type mismatch (argument 2)
מה הבעיה?S:קוד PHP:format(string,sizeof(string), "נרשם לשרת %s השחקן",name);
SendPlayerMessageToAll(playerid,COLOR_RED, string);
קוד PHP:C:\Users\Nir\Desktop\תיקיה חדשה (5)\gamemodes\lvdm.pwn(1420) : error 035: argument type mismatch (argument 2)
מה הבעיה?S:קוד PHP:format(string,sizeof(string), "נרשם לשרת %s השחקן",name);
SendPlayerMessageToAll(playerid,COLOR_RED, string);
עשיתה משתנה String ?
ולמעלה הגדרתה מזה הname ?
לא קשור
הארור אומר שמספר הפרמטרים של הפונקציה לא נכון
וזה בגלל שעשיתשזה אמור להיות ככה :קוד PHP:SendPlayerMessageToAll(playerid,COLOR_RED, string);
senderid - השחקן ששולח את ההודעה (playerid)קוד PHP:SendPlayerMessageToAll(senderid, const message[])
const message[] - ההודעה שתשלח (string)
אז קח תיקון:
קוד PHP:SendPlayerMessageToAll(playerid,string);
תודהD:
רגע אם כבר טוב שלא נעלתם XD
יש לי עוד 2 שאלות...אני בונה משימת סטאנט..
עכשיו השאלה הראשונה,יש אפשרות לשים צ'קפוינט בעולם וירטואלי?
נגיד בעולם וירטואלי 100,ובשאר העולמות לא יראו.
והשאלה השניה,יש פונקציה שמשגרת שחקן עם רכב שאני בוחר לאן שאני רוצה שישוגר?
תודה על העזרה![]()
לא נראה לי שאפשר להגדיר לצ'ק פואינט של מירוץ עולם וירטואלי ..
הפונקציה של הצ'ק פואינט למירוץ הוא SetPlayerRaceCheckpoint
בנוגע לפונקציה שמושיבה שחקן ברכב ומשגרת אותו .. אין פונקציה כזאת אבל אפשר להשתמש בפונקציה PutPlayerInVehicle
השימוש בה הוא פשוט .. ככה
playerid - השחקן שמבצע את הפונקציהקוד:PutPlayerInVehicle(playerid,Car ID, מצב של השחקן בתוך הרכב);
Car ID - האיידי של המכונית (לרשימת האיידים של המכונית הקש כאן http://wiki.sa-mp.com/wiki/Vehicle_Model_ID_List )
מצב של השחקן בתוך הרכב - הכוונה לזה שאם הוא יהיה נהג או במושב שליד הנג או במושב האחורי , האיידי של הנהג הוא 0 )
אז אני משער שתשתמש עם הפונקציה ככה
ה522 זה האיידי של האופנוע NRG-500קוד:PutPlayerInVehicle(playerid,522,0);
בנוגע לשיגור יש את הפונקציה SetPlayerPos שבה אני בטוח שאתה יודע להשתמש
שבוע טוב![]()
לא צריך להגדיר עולם וריטואלי לצק פוניט של מירוץ מכוון שהוא מיועד רק לשחקן , זאת אומרת אלה הפרמטרים של הפונקציה SetPlayerRaceCheckpoint :
שים לב שיש כאן פרמטר playerid שזאת אומרת שעם אתה משתמש בצק פוניט הזה רק השחקן המסוים יראה אותו בגלל זה לא צריך שהצק פוניט יהיה בעולם וירטואליקוד PHP:(playerid, type, Float:x, Float:y, Float:z, Float:nextx, Float:nexty, Float:nextz, Float:size)
בקשר לשאר הדברים דוידי כבר הסביר לך : )
עזרתי לניר בפרטי , והכל בסדר . ננעל![]()