תראה בר אני יודע שלתכנת זה קשה , ואני בטוח שאתה נורא עסוק ובטח יש לך איזה מסמך טקסט עם דברים פי אלף יותר חשובים מזההה לתכנת , אבל.... לאלא כפרה
תשמע מערכת קלאן וואר תחסוך הרבה עבודה ...במקום לחכות לאדמין .. או לפתוח איזה נושא בפורום ..
קיצצצר ... שמע את זה :
אני מציע שהמערכת תעבוד ככה :
אני עכשיו בקלאן SmL , ואני רוצה לעשות קלאן וואר עם קלאן KoD .ואין אדמין בשרת שיעשה פקודות וכו'.
אז אני מציע שלידרים של קלאן בלבד יוכלו להשתמש בפקודה : CW Invite KoD 3/ שזה אומר - Clan War Invite [שם הקלאן] [מספר השחקנים]עכשיו , עם רשמתי לדוגמא CW Invite KoD 5/ ואין לי 5 מחוברים מהקלאן בשרת , אז המערכת לא תעבוד ותרשום לי בצ'אט , אין לך את מספר השחקנים המחוברים למלחמת קלאנים. [או כל דבר שתבחר]וכמובן שלקלאן שאני רוצה לעשות איתו מלחמת קלאנים גם חייב להיות את מספר המחוברים.
עכשיו מה ? אתם חושבים שזה שהלידר רוצה לעשות מלחמת קלאנים אומר שכל הקלאן מסכים אוטומטית !? לאלא כפרההקלאן יקבל הודעה באמצע המסך/בצ'אט. שתאמר לו , האם ברצונך להצטרף אל מלחמת הקלאנים ? (או מה שתבחר) [עכשיו אם אני רוצה לדוגמא לעשות מלחמת קלאנים של 3 מול 3 ויש לי 7 מחוברים אז כולם מקבלים את ההודעה. ועם 3 אישרו , אז שכל השאר ינסו לאשר הם יקבלו בצ'אט [כל המקומות במלחמת הקלאנים נתפסו] או כל דבר שתבחר.
ועוד משהו קטן : תראה כמובן שבמלחמת קלאנים צריך פקודות ... אז אני מציע שיהיה איזה מקום פצצתי שכל מי שמשתתף במלחמת קלאנים ישתגר אליו ויקבל פריז , השחקנים ישתגרו כמובן רק במקרה שכולם אישרו את מלחמת הקלאנים כמו שצריך ואז כולם ישתגרו ויקבלו פריז ותתחיל ספירה של 10 שניות , לאחר הספירה הקרב יתחיל.
אני חושב שכדאי גם להוסיף שאפשר לעשות מלחמת קלאנים על כסף .. אבל זאת כבר החלטה שלך
קיצצצצצצצר מערכת מטורפת משהוווווו נדיר ! תבנה לנו בפסח זה יהיה פצצתי אני אומר לך כל היום מלחמות אחושרטוטה סליחה על הדיבור !!! D:

3לייקים

הירשם כדי להגיב לנושא