* תנו לי ספה נוחה, כלב, ספר טוב ואשה יפה . אח"כ תשלחו את הכלב לקרוא את הספר במקום אחר , ואני אוכל ליהנות קצת... / מרקס
* הדבר הנחמד ביותר בלהיות סלבריטי הוא : שאם אתה משעמם
מישהו ישר חושר שזה באשמתו ! /הנרי קיסינג`ר
* גישה חיובית אולי לא תפתור את כל הבעיות שלך , אבל היא תעצבן מספיק אנשים כדי שזה יהיה שווה ! /הרם אולברייט
* ארץ ישראל... לעולם לא תוכל לזרוק כאן אבן בלי לפגוע במקום קדוש או באיש מטורף ! /מאיר שלו
* שמתם לב שאם נושפים לכלב על הפרצוף הוא מתעצבן , אבל אם לוקחים אותו לסיבוב באוטו - הוא ישר מוציא את הפרצוף מהחלון ?? / סטיב בלוסטיין
* אפילו כשמן , חתול יודע אינסטנקטיבית את החוק הקרדינלי : כשאתה שמן - סדר את עצמך בתנוחות רזות ... /ג`ון וויטס
* 35 הוא גיל בו אתה סוף סוף מסדר את הדברים בראש - ואז שאר הגוף מתחיל להתפרק... /קארין לאסצ`ין
* "החיים הם כמו חפיסת שוקולד .
אתה אף פעם לא יודע מה אתה הולך לקבל " /פורסט גאמפ
* הצלחה פירושה לעבוד בחריצות 8 שעות ביום - עד שתקבל קידום ותוכל סוף סוף לעבוד 12 שעות ביום ! /רוברט פרוסט
* יש נשים שאתה יכול לדון איתן ערב שלם בתיאוריה המולקולרית של האור, ובסוף הן שואלות אותך : איזה מזל אתה... ? /רומן פולנסקי
* בקושי אנו יודעים איך למלא את חיינו הקצרים , ובכל זאת מבקשים אנו : חיי נצח ! /אנטול פראנס
* סוד הנעורים הנצחיים האו לחיות ביושר, לאכול במידה , וכל הזמן לשקר בקשר לגיל ! /לוסיל בול
* העצה הכי טובה שקיבלתי בחיים הייתה מאבא שלי , הוא אמר : יש לך פה מיליון דולר , ואל תאבד אותם ! /לארי ניבן
* גבר מצליח הוא אחד שעושה יותר כסף ממה שאישתו יכולה לבזבז .
ואישה מצליחה היא אחת שמוצאת לה גבר כזה ! /לנה טרנר
* כשאדם אומר לך שהוא הפך עשיר באמצעות "עבודה קשה" - תשאל אותו : של מי ?? /דון מרקיז
* אם אתם לא מצליחים לנצח את המחשב בשחמט , עשו מה שאני עשיתי - נסו היאבקות חופשית ! /מאט לארסון
מקווה שנהניתם! ;)